20 години брак и после???

• 26 606
  • 188
  •   1
Отговори
# 105
с риск да ме   #2gunfire ще кажа : аве, много заблуден народ шета из форума  Shocked

# 106
  • Варна
Що, съгласни сме всички по тази точка Joy
Ох, уж нямаше да се обаждам повече, но ми стана забавно. Извинявам се на авторката, казусът и е сериозен.

# 107
dayana_didi ,Ние всички искаме мъжете ни да са честни и лоялни с нас,надяваме се на това,и другото е както дойде...
Но твоята категоричност по въпроса ме кара да си мисля,че теб някой мъж явно жестоко те е наранил ...Дано не съм права.Недей така смело да говориш по темата.Все още има свестни жени и мъже,а какъв % са,не сме водили статистика. Peace

# 108
dayana_didi ,Ние всички искаме мъжете ни да са честни и лоялни с нас,надяваме се на това,и другото е както дойде...
Но твоята категоричност по въпроса ме кара да си мисля,че теб някой мъж явно жестоко те е наранил ...Дано не съм права.Недей така смело да говориш по темата.Все още има свестни жени и мъже,а какъв % са,не сме водили статистика. Peace

да , има и мъж , който ме нарани , и мразя всички мъже , защото ги виждам какви ги вършат навсякъде
разбера ли , че моят мъж ми изневерява директно ще го изгоня и пребия без да ми мигне окото

# 109
  • Варна
Е ти нали си сигурна, че всички мъже са еднакви и изневеряват, направо го гони, какво ще чакаш доказателства Whistling

# 110
Е ти нали си сигурна, че всички мъже са еднакви и изневеряват, направо го гони, какво ще чакаш доказателства Whistling
Недей така..Болна тема й е. Tired

# 111
  • Бургас

Ти пък, нейния е от другите 10%. Laughing

# 112
  • Варна
Ми сори, всички сме преживявали разочарования! Какво си мислиш, че мен никой никога не ме е лъгал ли? Ама дай сега да плюя по всички! Малко реален поглед на нещата не вреди. С тая мания и убеденост, че всички лъжат не знам колко ще и издържи връзката, аз мъж, който предварително е убеден в моята изневяра няма да изтърпя.

# 113
Засега е примерен , прибира се веднага след работа , грижи се за мен и детето , не му звънят жени , нито чати с такива , но само при едно съмнения и ще яде бой и шут в гъза , ще излети набързо през прозореца и той си го знае , предупредила съм го да внимава , че изневери ли веднъж няма прошка , даже ще му почерня живота на такова говедо , никаква прошка

# 114
  • Варна
Ето, права се оказах... Най-много да му писне да е без вина виновен и сам да си бие камшика.

# 115
не , няма защо да си го бие не съм тръгнала да го следя и всеки ден да му говоря за изневери  Simple Smile Grinning просто съм го предупредила още в началото преди да се оженим да си знае какво ми е мнението за изневярата и да си има едно на ум , че при мен такива не минават

# 116
Засега е примерен , прибира се веднага след работа , грижи се за мен и детето , не му звънят жени , нито чати с такива , но само при едно съмнения и ще яде бой и шут в гъза , ще излети набързо през прозореца и той си го знае , предупредила съм го да внимава , че изневери ли веднъж няма прошка , даже ще му почерня живота на такова говедо , никаква прошка
Прави се гадината.. въпрос на време е. Нали ти сама го каза, че всички мъже изневеряват. Гони го още от сега, защо да се тормозиш.

# 117
  • Варна
Демек допускаш, че твоят ще излезе читав? И как се връзва това с предишните ти обобщения, че "Всички кръшкат"? Последно всички ли или не съвсем?

# 118

да , има и мъж , който ме нарани , и мразя всички мъже , защото ги виждам какви ги вършат навсякъде
разбера ли , че моят мъж ми изневерява директно ще го изгоня и пребия без да ми мигне окото

Joy
Защо не го изгониш още сега? Нали всички изневеряват. Не ти трябват доказателства. Пък и го мразиш, не живей в омраза.

# 119
Издислав не се тормозя въобще
ще си живея живота с него и детето  , докато не изневери и тогава ще го смажа без никаква милост  Peace

Общи условия

Активация на акаунт