ПК и след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоулу & колеги- новини, проекти, изяви

• 84 716
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Eли, много на място си беше репликата на Озге за метеорита. До там сме я докарали.

Бурчин и Илкер са избрани за двойка, чиято сватба се очаква с нетърпение.

Останалите двойки са Йоикю Карайел и Джан Бономо, Хазал Кая и Али  Атай, както и Ханде Ерчел и Мурат Далкълъч.
На другите три двойки и без друго им предстоят сватби, ама за Бурчин и Илкер май феновете  ще си останат с чакането.  Grinning

Филмът на Али Ил и Башак Парлак потвърдено ще е комедия. Започват снимки през юли, а заглавието на филма е “Бебето не казва идвам”.
Али и Башак ще са млада двойка, очакваща дете, а филмът ще пресъздава редица комични ситуации от този етап от живота им. Героят на Али ще се казва Алпер, а  героинята на Башак- Бесте.
Потвърдено е участието на Сема Аталай, Фериде Четин, Серкан Ачай и Мелих Селчук.

Eмел като Есма Султан

# 586
  • Чужбина
Eли, много на място си беше репликата на Озге за метеорита. До там сме я докарали.

Бурчин и Илкер са избрани за двойка, чиято сватба се очаква с нетърпение.

Останалите двойки са Йоикю Карайел и Джан Бономо, Хазал Кая и Али  Атай, както и Ханде Ерчел и Мурат Далкълъч.
На другите три двойки и без друго им предстоят сватби, ама за Бурчин и Илкер май феновете  ще си останат с чакането.  Grinning

Според мен, в един момент, Бурчин и Илкер ще сключат някъде тайничко брак, без да вдигат шум, без да ни показват, колко струвала роклята на Бубето, кой е дизайнерът и кой бил поканен на къна вечер преди това.

Много ми хареса, как Ибрахим Ч. и жена му се ожениха. Пуснаха няколко снимки след това и с това се приключи.

Между другото, на Емел много много й отива да е султанка.
Тя принципно има европейски черти, дори прилича на англичанка. Не съм проверявала, какъв й е произходът, но нищо чудно да има нещо европейско в гените си.

Последна редакция: сб, 16 юни 2018, 16:50 от Eleonora_27

# 587

Според мен, в един момент, Бурчин и Илкер ще сключат някъде тайничко брак, без да вдигат шум...

Напълно възможно е. Тяхна  си работа. Нека си живеят така, както се чувстват щастливи. Всичко друго е сеир.

Нова прекрасна снимка от Бурчин Heart

Просто е невероятно обаятелна, такова пленително същество. Носи нещо много специфично в себе си. Не е топкрасавица, но има уникален чар и харизма Heart Eyes

# 588
Eли, по непотвърдена информация на 21-ви ще пуснат трейлър,  снимки и постери на  "Защитникът"

Докато чакаме нещо официално, подбрана (от мен) селекция от фотосесията на Бурчинка Wink

# 589
Привет Hug Hug Hug
Надниквам при вас и тъй като харесвам Бурчин, един колаж от мен Grinning

# 590
  • Чужбина
Eли, по непотвърдена информация на 21-ви ще пуснат трейлър,  снимки и постери на  "Защитникът"

Докато чакаме нещо официално, подбрана (от мен) селекция от фотосесията на Бурчинка Wink

Ради, супер, супер Hug

В тази фотосесия Бурчин е изключително впечатляваща. Направо те поглъща и те принуждава да я гледаш пак и пак.

Между другото, Ради, какви са ти впечатленията за играта на Чачо и Хазар? Ти тях в Medcezir ли си ги гледала?

Савова, тази поличка на Бубето ми е любима.

# 591

Савова, тази поличка на Бубето ми е любима.

Да, страхотна е Бурчин тук и ме засърбяха пръстите да направя колаж с нея Laughing а и намерих пейзаж, който да е в унисон с нея Laughing

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 17:15 от savovas

# 592
Савова,  страхотен колаж. Цветен, красив и слънчев в унисон с Бурчин. Радвам се, че те е вдъхновила, а още повече, че го сподели с нас.

Ели, Чачо и Хазар ги гледах в Medcezir- Кварталът на богатите, Прилив и отлив, или както там го бяха кръстили.
Впечатленията ми за играта им Thinking Чаатай го харесвам, макар че съм го гледала основно там и в един игрален филм, а и малко в клипчета от "Вътре", последният му сериал, който така и не изгледах, но и аз не знам защо.
Не бих казала, че ми е от най-любимите актьори, но мога да кажа, че определено го харесвам.
За Хазар, може би защото ролята й беше такава, но ми е леко инфантилна и не  особено убедителна, но аз май в друго не съм я гледала, затова нямам ясна преценка.Може пък да си променя мнението за нея и да ми допадне, ако я гледам в друга роля.  

Понеже днес в Турция, а и не само там отбелязват деня на бащата, да сложа нещо тематично от Пойраз и Синан

Ели, ти до къде стигна с гледането?

# 593
  • Чужбина

Понеже днес в Турция, а и не само там отбелязват деня на бащата, да сложа нещо тематично от Пойраз и Синан

Ели, ти до къде стигна с гледането?

Да, и Емел е постнала снимка на баща си и майка си по случай празника:

Тя е копие на баща си, да е жив и здрав.

Ичердето го изгледах цялото, но съм абсолютно неутрална към играта на Чачо. Не успях да го анализирам, защото бях концентрирана върху Арас Булут и Йълдърай Шахинлер.
Сега се чудя, дали идеята за "Вътре" не е дошла от сценария на Пойраз.

Пойраз:
Току що смях с глас на леко "полетелия" Зюлфикяр в затвора в 25-та серия (1-ва от сезон 2). Ташкафа го "нахрани" с парче сурово кюфте...и Зулюф направо изтрещя. Scream
Сефер е жив и аз съм искрено облекчена...много се бях изплашила на финала на сезон 1, че ще го загубим. Не ми се иска да убиват никого, привързах се.
Айшегюл е изключително красива в Гърция - косите й едни светлички, тенът - прекрасен. Тоя момък, дето се върти около нея...ми не може така! Започвам да ревнувам вместо Пойраз.

# 594
Ради, радвам се, че ви хареса Hug Hug Hug

# 595
  • София

Току що смях с глас на леко "полетелия" Зюлфикяр в затвора в 25-та серия (1-ва от сезон 2). Ташкафа го "нахрани" с парче сурово кюфте...и Зулюф направо изтрещя. Scream
Сефер е жив и аз съм искрено облекчена...много се бях изплашила на финала на сезон 1, че ще го загубим. Не ми се иска да убиват никого, привързах се.
Айшегюл е изключително красива в Гърция - косите й едни светлички, тенът - прекрасен. Тоя момък, дето се върти около нея...ми не може така! Започвам да ревнувам вместо Пойраз.

Ох, ох! Искрено ти завиждам, че тепърва ти предстои да изгледаш още толкова много интересни неща и вълнуващи моменти от Пойраз Purple Heart
Докторати мога да напиша аз, докторати Simple Smile
Като каза за младежда в Гърция веднага ми изниква един Пойраз в бяло сако, черен панталон и червена риза и един боклукджийски камион Joy  Joy  Joy
За мен този сериал си остава топ и до днес и... малко ме е срам да си кажа, но в момента го потретвам Simple Smile

Ради, Пепелче, Ани, Сериалче, всички отбили се в темата, споделили по нещо  Hug Hug Hug

ПП Забравих да кажа, че тук за първи път се влюбих в психопат и съвсем истински си плаках за него. Като изключим Айшегюл и Пойраз, Садреддин беше моя човек Simple Smile

Eleonora_27, ще ми бъде интересно да споделиш мнението си за Сонгюл. Тя беше любимката на Сериали, който си я защитаваше до последно Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 22:16 от Alexia_

# 596

Сега се чудя, дали идеята за "Вътре" не е дошла от сценария на Пойраз.

Ами да ти кажа честно, това беше една от причините да не изгледам сериала. Доста време ме държа Пойраз, а "Icerde" много ми приличаше на Пойраз като идея, сюжет и замисъл, някак си го преповтаряше, но не ме грабваше по същия начин.

Пойраз:

Ооо вече си на втори сезон. Любимият ми Heart Eyes
За  гръцкия момък, не се коси. Той е девета дупка на кавала. Joy Е, и мен ме ядосваше, че все изниква като гъба, ама после  много ми хареса образа му и цялостната му роля в сюжета. Епизодът, а и сезона е наситен от емоции. Така както в един момент се смееш с глас, в следващия си гълташ езика от ужас...А играта на Илкер във финалната сцена в 25 еп. е покъртителна.

Алексче Heart Eyes Kissing Heart

За мен този сериал си остава топ и до днес и... малко ме е срам да си кажа, но в момента го потретвам Simple Smile

Спокойно, не си само ти Grinning Някои сцени вече ги назубрих от преповтаряне Blush

П.п и за Садо + 1, ама аз и в лудия Нешет се влюбих Joy

Както казва Пойразчо

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 22:20 от _Radi

# 597
  • Чужбина

Ох, ох! Искрено ти завиждам, че тепърва ти предстои да изгледаш още толкова много интересни неща и вълнуващи моменти от Пойраз Purple Heart
Докторати мога да напиша аз, докторати Simple Smile

Ради, Пепелче, Ани, Сериалче, всички отбили се в темата, споделили по нещо  Hug Hug Hug

ПП Забравих да кажа, че тук за първи път се влюбих в психопат и съвсем истински си плаках за него. Като изключим Айшегюл и Пойраз, Садреддин беше моя човек Simple Smile

Eleonora_27, ще ми бъде интересно да споделиш мнението си за Сонгюл. Тя беше любимката на Сериали, който си я защитаваше до последно Simple Smile

Алексче, аз пък съм супер щастлива, че има кой да ме разбира. Когато заедно сте се вълнували от Пойраз, мене ме е вял някъде вятъра на бял кон. Но сега ще наваксам.

За Сонгюл (впечатленията ми са от сезон 1):
Сериали да ме прощава, но Сонгюл е абсолютна селянка (извинявам се предварително, ако обиждам някого). Не мога да разбера, как може Садреддин да я е взел за жена. Ми тя е напълно дву-измерна, т.е. движи се само по повърхността. Садреддин може да е психар, но в него има някаква дълбочина, т.е. 3-то измерение.
Засега ми е такова мнението за Сонгюл. Имаше само един момент в сезон 1, когато си помислих, че в нея има някакъв заряд или потенциал. Мисля, че в разговор с лекаря, когото убиха, направи няколко интелигентни изречения, с които описа живота си - "Всеки път се събуждам в един и същи ден". Но това може и да си само мои проекции, защото много добре разбрах, какво има предвид (може би всеки е имал подобни моменти в живота си, когато е имал чувството, че се събужда в един и същи ден). Та това беше моментът, в който си помислих, че при нея са налице предпоставките "да играе добре шах", но тя впоследствие доказа, че мисли само за настоящия ход, но не и за следващия. Перспективното мислене е дефицитно при нея.

# 598
  • София
Забравих да кажа и за "Вътре", защото сте повдигнали такъв въпрос. Според мен нямаше нищо общо с Пойраз. Беше страхотен сериал, много ми хареса играта и на Чачо и Арас, изобщо на почти всички (като казвам почти, имам предвид конкретно една девойка, но пък може аз да не разбирам, знам ли).

# 599
  • Чужбина
Забравих да кажа и за "Вътре", защото сте повдигнали такъв въпрос. Според мен нямаше нищо общо с Пойраз. Беше страхотен сериал, много ми хареса играта и на Чачо и Арас, изобщо на почти всички (като казвам почти, имам предвид конкретно една девойка, но пък може аз да не разбирам, знам ли).

Алексче, имаш предвид Бенсу-то ли?

Тц, тя не може да играе хич.

Арас направи голяма игра във Вътре. Той го може играенето много.
Аз също много го харесах Вътре. Да, съгласна съм, че е ПК е много различен. Само дето ми се струваше, че идеята за това "icerde" може да е от Пойраз.

Общи условия

Активация на акаунт