Допълвам се. През цялото време повтарях, че не харесвам Ехтем и ето - имало защо. Първото ми впечатление, ама никога до сега не ме е подвело. Пак препрочетох какво сте писали Ванко и Ради и си обяснявам нещата така - продуцентите влагат средства в проекти, които им се предлагат. Значи още при писането на сценария Ехтем не ги е включил. Лице в лице пак беше негов проект, нали не си измислям? И къде значи бил проблема? В откачалката Ехтем. А за парите - ами все си мисля, че ако Илкер и Бурчин участваха и в капитализма, щеше да има повече приходи и по-голям успех, отколкото без тях.
Да, права си. И за мен предателството идва от продуцентите. От казаното от Илкер разбирам, че са се договаряли с Етхем и актьорите тайно. Илкер казва в интервюто и нещо по повод Канболат и Чааръ, но доста завоалирано.
Каза и преди се е случвало с Бурчин да търпим- хора останаха без работа, феновете им ни обвиняваха, но ние пак мълчахме. Понесохме хиляди клетви и псувни, но от уважение към феновете си работихме и търпяхме. Има уважение, има чест, не всичко е пари. А също и че трябва да се носи отговорност, не само когато нещо е успешно, а и да останеш докрай когато не е.
За мен Илкер и Бурчин са невероятни професионалисти, хора обичащи и уважаващи работата си и най-вече зрителите си.
Сега една добра новина, или по-скоро слух засега.
Арабите пишат, че в "Ловецът", продуциран от Gold Film отново ще си партнират Бурчин Терзиоулу и Баръш Фалай, познати на зрителите като Азад и Али от хитовия и незабравим "Езел"
Дано
Вижте кой е харесал сценария 

Доколкото схващам проекта ще започне през 2018, а сценаристът обещавал новаторски и (различен) тип сериал.