ПК и след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоулу & колеги- новини, проекти, изяви

• 84 744
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Чужбина
Привет Simple Smile

Пепелче Kiss  Елеонора Kiss нося ви чудесна новина. Рускините ще превеждат "The Protektor".  

Днес Бурчин е на снимки. Ето какво е публикувала  жена от екипа.

"Бурчин Терзиоулу наистина е в екипа.Любима актриса, невероятна жена. "

Ради Flowers Hibiscus, страхотно е, че рускините ще превеждат.

Една снимчица са ни пуснали! Аз търсех трей, снимки, нещо да видим, ама йок! Нетфликс са железни.

Излъчването на първи сезон ще започне чак през септември. А втори?

Поздравявам Мурат за 4-те награди от 7 номинации. Забележително постижение, оценен талант и труд.

# 541
Привет,
Нали ви казах, че рускините са на поста си.  Joy
Особено се радвам, че снимките са започнали.
Това значи много снимки и от сета и ранно излъчване през септември.
Ням да чакаме, надявам се, до октомври, ноември. Simple Smile

# 542
Без паника, и снимки ще дочакаме и сериал Joy  

Елеонора, ето можеш да се поровичкаш тук. https://twitter.com/theprotectorfc?lang=bg  
Качили са доста снимки и клипчета зад кадър , има инфо за екипа  и т.н. като гледам, обновяват перманентно съдържанието на нещата около проекта.
Колкото до трейлъри, сесии и т.н. според мен е рано. И това ще стане. Нали онзи ден снимаха Simple Smile

Пепелче, май е обявен за септември. Не мисля, че ще се мотаят много. Нали са заснели първи сезон. Едва ли ще забавят излъчването му.

П.П. Забравих да кажа, че Етхем снощи в известна степен преповтори Пойраз в Обещание... Този човек наистина е маниак.  Уби главната героиня, а главният инсценира смъртта си..Не харесва щастливите и това си е
Скрит текст:

Цитат
Ethem Özışık @ethemozz
Yolun açık olsun @aybukepusat özleyeceğiz.

Последна редакция: вт, 12 юни 2018, 15:39 от _Radi

# 543
Ха, ха, Етхем става банален значи.  Joy
Хич не може да ни изненада вече.  Joy

# 544
  • Чужбина
Без паника, и снимки ще дочакаме и сериал Joy  

Елеонора, ето можеш да се поровичкаш тук. https://twitter.com/theprotectorfc?lang=bg  
Качили са доста снимки и клипчета зад кадър , има инфо за екипа  и т.н. като гледам, обновяват перманентно съдържанието на нещата около проекта.

Ради, мерси. Не съм погледнала в туитър. Всичко, което намерих в Инстраграм, ми се сториха някакви стари снимки на Чачо...и колажи на Чачо. Даже ми се стори, че са снимки от последния му сериал Вътре.

Добавена е една от страхотните снимки на Бубето с коментар "The actress Burcin Terzioglu joined the cast too":

Мале, и онази красота от Обещание ли уби?

Ей това е, красива жена жива явно не трябва да остава.

# 545
Елеонора, и нови снимки на Чачо се появиха  Simple Smile  Хазар и тя активна в снимките.. Ще си чакаме Wink

Пепелче, попадна ми някаква нова комедия от летните сериали, която рускините превеждат.

В нея участва г-жа Юмран. Grinning т.е. Гюлчин

Фрагманчетата за първи еп.

https://www.youtube.com/watch?v=8jLOCwtRyc4&feature=player_embedded

https://www.youtube.com/watch?v=_6VwcNxu2R8&feature=player_embedded

Гюлчин в действие Joy Joy Joy

За сега са излъчени само два епизода. Ето го първи с превод
http://turkish-tv-series.ru/turkey-serials/13723-moya-bolshaya-s … sskom-yazyke.html

# 546
  • Чужбина
Продуцентът Алекс Съдърланд за The Protector:

Скрит текст:
https://www.thenational.ae/arts-culture/television/netflix-drama … rkish-tv-1.731998

Според Алекс Съдърланд, новият Нетфликс сериал може да доведе до промяна в турската TV.
През последното десетилетие, турската драма се позиционира добре в региона, но вече е време жанрът да получи "Netflix лечение".
Дебютната продукция на Нетфликс ще бъде фантъзи драма.
В ролята на Хакан е Cagatay Ulusoy, един от най-обещаващите млади таланти в страната, известен с ролята си в Medcezir (2013-2015), турска версия на американската младежка драма The OC. Към него ще се присъедини колежката му от Medcezir, Хазар Ергулу, която играе неговия помощник Zeynep, както и опитният актьор Okan Yalabik, който играе ролята на наставника на Hakan - Faysal.

Ръководител на екипа е изпълнителният продуцент Алекс Съдърланд (известен с "Арго", Tinker, Tailor, Soldier Spy), а половината от епизодите са режисирани от младия турско-индийски режисьор Can Evrenol.

Нова ера за турската телевизионна продукция:
Съдърланд признава, че всички в Турция следят отблизо напредъка на The Protector. "Много хора се вглеждат в нас, за да създадат висок стандарт за индустрията и ние се надяваме това да бъде началото на ново начало за турската телевизионна продукция. Нашето предизвикателство е да направим нещо ново и да убедим хората, че това е възможно.", казва той.
The Protector е отклонение от стандартната телевизионна турска драма, която често включва дълги и тежки епизоди. Netflix драмата е сравнително по-слаба, като дебютният сезон е ограничен до 10 епизода.
Според Съдърланд това налага нов подход към работата, като се набляга на темпото и на по-тясното сътрудничество. "Обратната връзка, която получавам, особено когато става дума за постпродукция, е, че нашата времева линия е по-добра от тази, която са видели преди това, и че другите продукции трябва да се променят и работят в този формат, защото е по-рационализирана и по-ефективна", казва той.

"Това е изключително полезно [за индустрията]. С пристигането на Netflix тук ще се стимулира индустрията по по-положителен начин. Това беше и причината да искам да участвам в този проект лично. Развълнуван съм от шанса да бъда част от проект, който е първият по рода си, и за който някои от индустрията смятаха, че не може да бъде направен."

Скрит текст:

# 547
Ради, и аз прочетох за филма с Али и Башак. И на мен като двойка много ми харесват. Все се каня да изгледам "Подай ръка, любов", мисля, че това лято ще му отделя време. 11 епизода ли беше или се лъжа? Иначе мисля да гледам и "Шевкат Йеримдар", в който за последно участваше Башак Парлак. Все още не е ясно дали ще има втори сезон, въпреки че първи завърши като сезон финали. В края имаше проблем с хонорарите и заплатите на екипа и сега се дърпали да снимат нов сезон. Изглежда много сладурско филмче и вече нямам търпение да го започна.
Иначе "В очакване на слънцето" го гледах миналата година. Лек и приятен сериал, хареса ми.

# 548
Здрасти, банда.  Coffee Cookie Simple Smile

Ели Flowers Rose мерси за интересния пост. Не знам какво точно е визирал Алекс Съдърланд с това

"Много хора се вглеждат в нас, за да създадат висок стандарт за индустрията и ние се надяваме това да бъде началото на ново начало за турската телевизионна продукция. Нашето предизвикателство е да направим нещо ново и да убедим хората, че това е възможно."

но ако успеят да променят нещо ще е страхтно. Тактиката с кратки епизоди и сезони също е чудесна. Дано турците да се позагледат как се прави на запад. Аман от тези двучасови епизоди и нагоре, изпълнени с хиляди ненужни глупости...
Спомням си едно интервю на Илкер, който каза, че за натовареността и продължителността на снимките   за три сезона на Пойраз, все едно е участвал в 10 сезона на Game of Thrones Joy Joy Joy

Ванко, "Подай ръка, любов" е супер сериалче. Леко, интересно и много увлекателно. Епизодите бяха 10 или 11. Определено преди да го изгледам не съм си и помисляла, че Али е добър комедиант. А малката бебка е истинска прелест

Heart

За "Шевкат Йеримдар", мисля че скоро бях чела, че заради случката с хонорарите Башак е отказала участие във втори сезон. И за момента сериалът е финализиран. Всъщност от средата на сезона в него участва русата ни буболечка.Ако го започнеш, кажи дали си заслужава Wink

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 09:32 от _Radi

# 549
Привет на всички!  Hug
Благодаря ви за включването с нова информация!  Hug

Ради, сега ще хвърля едно око на новия летен сериал.
Аз съм се наканила да гледам друг, но трябва всички да се прослушат все пак. Simple Smile

# 550
  • Чужбина
Здравейте момичета Hug,

Ради, това е малко пишман превод от мен, но и аз го разбирам като теб.

Един вид, надеждата е, че след The Protector ТВ индустрията в Турция вече има нова летва за сравнение и ще започне да копира подхода с по-кратки серии и по-малко епизоди в рамките на един сезон. Т.е., този сериал ще бъде пример за подражание в бъдеще.

Според мен, индустрията ще си продължи да произвежда разводнени сериали, които могат да се гледат, докато си чистиш къщата, гладиш и сгъваш дрехите, и готвиш. Но част от сектора ще се мъчи да не изостане от новата за Турция тенденция на стегнати и интензивни сериали като Дъно, Фи Чи Пи и Защитникът (The Protector).

Дъно много ми хареса. Фи Чи Пи определено, само финалът не ме кефи. Искаше ми да е нещо сензационно като Дъно. Нещо, което не може да се забрави.

Малко за ПК:
Много ме кефи играта на актьорите. Невероятни са. Бубето и Илкер са много много сладки заедно.
Много е стилна Бурчин в тоя сериал. Полите й са номер едно (а и тя има крак да покаже де).

Муса Узунлар и той прекрасен, много много добър. Забележка имам само към Сема (Емел). Не й се получава винаги играта. Може би на фона на Илкер, Бурчин и Муса е много трудно да изпъкнеш.

# 551
Пепелче, аз съм  хвърлила око на този

Скрит текст:

Изглежда ми интересен, кастът ми допада, плюс това рускините ще го превеждат.

От фотосесията за "Султанът на сърцето ми" -Емел и Бесте

Емел не е излязла много добре. Изглежда ми състарена с 10 години Confused

Ели, съгласна съм за играта на актьорите в Пойраз. Всички успяха да се слеят чудесно с ролите си. Oт децата до  Муса Узунлар, целият каст си е точно на мястото. Емел също ми харесваше, как играе, но както и ти казваш в първи сезон ми е беше една идея по-студена от наложителното. До един момент във втори сезон, когато  ме завладя напълно с играта, която показа. Може би се пречупи, може би това, което Сема преживя я промени, не знам.Но сама по себе си ролята на Сема, особено в първи сезон е такава- дръпната, леко студена, жена слушаща разума, а не емоциите, абе желязната лейди. Ще видиш, че по-нататък ще спре да ти стои дървено или да ти бледнее до Муса, Илкер или Бурчинка.
Между другото, Етхем може да е жесток маниак, социопат и всичко др., но изгражда персонажите толкова пълнокръвно.Прави ги толкова реални и колоритни, никой не е само част от пеизйажа. Като започнеш от Садо и минеш през всички останали, не можеш да предположиш какви метаморфози ще видиш. Wink
А за стила на Айшето и аз много я харесвах. При все, че Бурчин не е стандартна красавица с манекенска фигура, каквото и да облечеше изглеждаше страхотно.

Алексче, Kissing Heart радвам се, че ни четеш.

# 552
Ради, аз също ще си избера повече от един летен сериал.
Даже Султанката на .... ми се струва, че може да ми е интересен.

За стила на Бурчин- да, не е манекенска фигура, но всичко ѝ стои добре, като че ли без да полага усилия.
Уж небрежно някак, пък много изпипано и на място и във филмите, и в реала.
В Милост направо ми пълнеше душата- знам, че стилисти я обличат, но начинът, по който тя представя дрехата е незаменим.

# 553
От летните с най-голямо нетърпение чакам "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski) от сценариста и режисьора на два мои много любими сериала - "Отново любов" и "Новата булка". Иначе "Султанът на сърцето ми" изглежда много обещаваш и новаторски и мисля също да му хвърля един поглед. Хем първа съвместна продукция с Русия, хем първа историческа романтична комедия.
И аз много харесвам стайлинга на Бурчин. Тя самата като излъчване е много интересна.
Ели, на мен например целият първи сезон на "Пойраз" не ми хареса. Но някъде към средата на втория като ме хвана и не ме пусна. Някъде между 30 и 40 серия се случиха нещата с пристрастяването при мен. Мнооооооооого качествен проект, много. Благородно ти завиждам, че тепърва ще я усетиш магията.

# 554

В Милост направо ми пълнеше душата- знам, че стилисти я обличат, но начинът, по който тя представя дрехата е незаменим.
Съгласна съм на 100%

От Умут Арал, режисьорът на "The Protector"

So proud to be a part of this project, working with a wonderful crew and amazing talents.
Толкова съм горд да бъда част от този проект и да работя с чудесен екип и невероятни таланти

https://www.instagram.com/p/Bj-jGkYBB9s/?utm_source=ig_twitter_s … shid=y0qkjxz9dsta

Зад кадър от днес

Рейтингът на Пойраз в Парагвай
И там са доста пристрастени Simple Smile
Rating PARAGUAY 🇵🇾 Novelas @latelePy
🏆 #PorMiHijo 14,42⃣
#ElRicoYLázaro 13,63⃣
#EsposaJoven 12,54⃣
#LaDobleVidaDeEstelaCarrillo 12,25⃣
#Fatmagül 11,96⃣
#SresPapis 10,3

Явно са към финала на първи сезон https://twitter.com/latelePy/status/1006997184062132224

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 23:58 от _Radi

Общи условия

Активация на акаунт