ПК и след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоулу & колеги- новини, проекти, изяви

• 84 737
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Чужбина
При все, че Бурчин не е стандартна красавица с манекенска фигура, каквото и да облечеше изглеждаше страхотно.

Ради, за мен Бурчин е от ония хора, които, колкото повече ги гледаш, толкова по-красиви ти изглеждат. С Илкер е същото, между другото.
Има сензационни красавици и красавци, които с времето все по-малко и по-малко ми харесват, въпреки че изглеждат чудесно на снимки.

Бурчин е мъничка (как само се повдига на пръсти, когато не е обула нещо на висок ток, за да гушка и целува Илкер Simple Smile), но има перфекти крака. Много стегнати и оформени. И хубава кожа има. И много ме кефи, когато започне да говори бързо Simple Smile

Flowers Hibiscus Още от сезон 1 съм пристратена. Покрай Айшегюл и Пойраз, много харесах Бахри, Зюлфикяр, Сефер и Сема. Много е сладък тоя влюбен Зюлфикяр. Чакам с нетърпение нещо да се случи и при Сефер & Сема.
А Мурат Дюлтабан (Мюмтаз) и Муса Узунлар как играят...не е истина просто.

# 556
Добро утро!
И аз да си призная, че съм пристрастена, но не искам да се лекувам. Simple Smile
Моята любов е най-силна към 1 сезон, по- малко към втори, и най- малко към трети.
Там изпитах леко разочарование от съживяването на Пойраз- някак си нереално ми беше, пък и вече почти отсъстваше "глобалният капитализъм".
Липсата на Сефер и Сема също малко ме разочарова.
Но пък финалът, макар и толкова тежък, много ми хареса.
Знам колко разочаровани бяха феновете, но ми се стори логичен и ме разтърси.

Така че завинаги си оставам влюбена в този сериал и винаги го препоръчвам.

# 557
Добро утро и от мен Simple Smile

Пепелче,  и аз съм пристрастена още от първи сезон. С всеки следващ еп. сериалът ме завладяваше все повече. Не звам кой сезон ми харесва най-много, защото трите заедно правят общата картина и са взаимно свързани. Thinking Все пак, ако трябва да ги подредя май втори, първи, трети. (и то най-вече заради Невра и Чънар Hands Facepunch)
Но като цяло това е първият да не кажа единствен турски сериал, който съм чакала с нетърпение и ме е вълнувал от фрагман до епизод, и след който трудно мога да харесам нещо ново.

Ели, това което си написала за Бубето ме накара да се разровя за едно интревю, което бяха превели или по-скоро преразказали в тв сага преди няколко години.Говоря за ето това издание на

Тайните на красотата на Бурчин Терзиоглу

Бурчин Терзиоглу е добре позната на българския зрител. Крехката красавица със зелени очи сме гледали във филмите „Езел”, „Буря”, „Ангелският остров”. Бурчин Терзиоглу неотдавна навърши 35, а изглежда като на 18. В интервю за светско списание Дениз от „Милост”, разкрива тайните на своята красота.

Най-голямата тайна на Бурчин Терзиоглу е тази, че приема живота такъв, какъвто е. За всичко, което й се случва актрисата благодари. „И доброто и лошото, защото потокът от необясними неща, който ни залива, за него малко или много вина имаме и самите ние“, категорична е актрисата.

За блестящата си коса Бурчин се доверява само на професионални марки. Кожата за нея е обвивката на душата.
Сиянието й, екранната Дениз поддържа единствено с натурална козметика.Обича да се глези с бани, вани с природни продукти и масажи, които обожава. Категорична е, че те са балсам не само за тялото, но и за душата.
Готвенето приема като терапия. Обича националните ястия, а заниманията в кухнята й действат успокояващо и релаксиращо. Стреми се да се храни здравословно, като не преяжда, а вкарва в менюто си повече плодове и зеленчуци. Актрисата избягва червените меса, както и пилешкото. За сметка на това залага на ядки, вегетарианско меню и много вода и сокове, особено през горещите дни, пише Womenshealth.com.tr.

Знае, че кафето е вредно, но не може да започне деня си без горещата и ободрителна напитка.Редовно се подлага на детоксикиращи процедури за организма и обожава спа процедурите. Съветва всеки да си прави рутинни прегледи на половин година, макар да се чувства здрав и жизнен.Практикува каланетика и спортува кикбокс. С тях турската звезда Бурчин Терзиоглу разкрива, че постига душевно равновесие и стабилизира организма си.

От фотосесията

# 558
Тя Бурчин носи стила и във фамилията си. Терзиоулу в буквален превод означава "син на шивач/дизайнер" (от "терзи" - шивач/дизайнер; "оулу" - син).
Аз пък сезоните ги подреждам така - втори, трети, първи.

# 559
Аз в подреждането на сезоните може би съм повлияна от злодеите- те ставаха все по- гадни във всеки следващ сезон и това ме натоварваше много.  Mr. Green
Въпреки че знам, че дори в комедиите има задължително един злодей за интрижка, не ги обичам и това си е. Simple Smile

# 560
 Здравейте !  

Харесвам Бурчин супер мацка и актриса .
С нетъпрение  чакам фантастиката . Първата турска фантастика  на Нетфликс.  Героят на Ча - Хакан ще спасява  Истанбул . Ще се бие със зомбита и чудовища   Joy

Инфо за героинята на Бурчин  Peace

Цитат
В первом турецком сериале Нетфликс Защитник Бурчин Терзиоглу даст жизнь героине по имени Руя. Это очень сильная и красивая женщина, которая знает что значит любить по-настоящему. Ее красота может вскружить голову любому. Сайгын Сойсал сыграет Мергена. Это жесткий и твердый человек, который настроен на достижение своей цели. Маленькие радости жизни для него ничего не значат. Любовь - не то, что может заставить биться его сердце. Зато его холодный разум помогает убеждать людей и добиваться своей цели
Героинята ще се казва Руя.    Този актьор ще и партнира .

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 11:49 от femmi2

# 561
  • Чужбина
Здравейте !  

Харесвам Бурчин супер мацка и актриса .
С нетъпрение  чакам фантастиката . Първата турска фантастика  на Нетфликс.  Героят на Ча - Хакан ще спасява  Истанбул . Ще се бие със зомбита и чудовища   Joy

...
Героинята ще се казва Руя.    Този актьор ще и партнира .

Феми, здравей Hug,

Хубави новини си ни донесла. Мерси.

Момичета, много много ми е драго. Бурчин и Сайгън...малееееееее. И двамата ги обожавам. Тоя Сайгън и той ми е в графата "Толкова е грозен, че чак ми е красив". Много му отива да играе психар на него.

Много искам снимка на Бурчин от сетовете. Нямам търпение да видя, как ще я нагласят. Много искам да е по-русичка и с по-права коса. Най-много така я харесвам.

# 562
Елеонора  Hug   

Сайгън ми е непознат .    В Милост   Сърмет не е убавец но много ми хареса   как играят .

# 563
  • Чужбина
Елеонора  Hug   

Сайгън ми е непознат .    В Милост   Сърмет не е убавец но много ми хареса   как играят .

Феми, аз го гледах в Черни Пари и Любов (с Туба и Енгин). Продължих да гледам сериала само заради Сайгън. За мен, играта му беше изключително убедителна. Имаше и малка роля във "Великолепният Век" 4 (заедно с Дениз Чакър). Участвал е в Аси, но този сериал не съм го гледала. Не съм от феновете на Туба Б. Едно време злите езици говореха, че е имал връзка с нея.

Mustafa Üstündag (Сърмет) е всъщност хубав мъж (за разлика от Сайгън Сойсал). Ама тия мустаци Disappointed
Мустафа е много добър актьор.

# 564
Сайгън и в Аси играеше убедително, въпреки че беше млад актьор.

А Мустафа ми е много любим, та чак героите му ми стават симпатични дори, когато са лоши Simple Smile
И има хубава жена и май момченце.
Били женени от 2010г.
Ето я:

# 565
Сериалчик HugЕли Hug ПепелчеHug Феми Hug мерси за интересните постове.

Бурчин и Сайгън Сойсал Heart Eyes тук се подписвам, че комбинацията ще е страхотна. 

Две  прекрасни снимки на Бурчин от фотосесията с Джем Талу, публикувани сега към новината за новата героиня- Руя. (Името буквално означава сън/мечта)

# 566
Пак аз. Grinning
Ванко, Пепелче
"Султанът на сърцето ми"- първи еп. с руски превод

Буболечката днес има рожден ден Birthday Gift Balloon

# 567
Пак аз. Grinning
Ванко, Пепелче
"Султанът на сърцето ми"- първи еп. с руски превод

Буболечката днес има рожден ден Birthday Gift Balloon

Благодаря за Султанът...!

Честито на буболечко!
Много е сладичък!

# 568
  • Чужбина
Сериалчик HugЕли Hug ПепелчеHug Феми Hug мерси за интересните постове.

Бурчин и Сайгън Сойсал Heart Eyes тук се подписвам, че комбинацията ще е страхотна. 

Бурчин е невероятна на първата снимка. Ето това са наистина красиви крака за мен. Обувките са номер едно и са все едно направени, за да ги носи точно Бурчин. Косата й е много хубава така изправена.

# 569
Съвсем се обърках Rolling Eyes Според Ранини Бурчин/Руя ще е партньорка на Сайгън/Мерген, а според една дозина сайтове е новата партньорка на Чаатай/Хакан Thinking E нали е Айча/Лейла

Цитат

Poyraz Karayel dizisinin bitişinin ardından bir süre ekranlardan uzak kalan ve dinlenen başarılı, güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, yeni projesi için Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi “The Protector”ı seçti Burçin Terzioğlu, Rüya karakteriyle Çağatay Ulusoy’un partneri oldu.
Цитат

Netflix in ilk türk orjinal dizisi olan #theprotector  de Çağatay Ulusoy’un partneri Burcin Terzioglu  oldu... @burcinterzioglu @cagatayulusoy #new  #magazin  #magazine  #cagatayulusoy  #burcinterzioglu

Цитат
ÇapaMag Dizi @CapaMagDizi
Netflix'in ilk Türk orijinal dizisi "The Protector"de Çağatay Ulusoy'un partneri Burçin Terzioğlu oldu.

Цитат
TelevizyonDünyası @TvDunyasii
Poyraz Karayel dizisinin bitişinin ardından bir süre ekranlardan uzak kalan ve dinlenen başarılı, güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, yeni projesi için Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi “The Protector”ı seçti Burçin Terzioğlu, Rüya karakteriyle Çağatay Ulusoy’un partneri oldu.

Eли, ето ти още една доза от невероятната сесия Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт