ПК и след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоулу & колеги- новини, проекти, изяви

• 84 706
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Ели, Сонгюл  в един момент ще развие и трето и четвърто измерение Joy Само и дай време. В интерес на истината много е колоритна, да на моменти е много дразнеща и егоистична, но и тя преминава през сериозна метаморфоза или поне така ми изглежда, ако погледна развитието на образа за целия сериал.
Май  всъщност точно това харесвам най-много в сериала. Че героите са реални, и нищо човешко не им е чуждо. Т.е. има градация в характерите им, в развитието им, в потенциала, който носят, за съжаление и отрицателните градират в злините си.
Алексче Kiss special for you поздрав от сладкия откачалник Grinning

и  продължението с буклучарката-линейка Joy Joy Joy

За Ели, фрагмана на сезон 2

и прекрасната фотосесия

# 601
 Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 15:42 от savovas

# 602
Савова Hug страхотни красоти си натворила пак Heart Eyes

Бурчин и Илкер още са в Мармарис, а към тях са се присъединили приятели.
Папараците са изловили Бурин, Мерве и Озен  на яхтата, която са наели. Нарочно или не за мъжете и дума не се споменава, и дори са написали, че е зарязала Илкер в Истанбул и е предпочела да почива с приятелки. Не, че е лошо, но не е вярно.
Журналистите са отбелязали, че Бубето и другите дами  са нащракали доста селфита докато се забавляват Joy

цоп Nature Sweat Drops

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 14:08 от _Radi

# 603
Ради Hug връщам жеста и едно кратко клипче със слайдшоу от мен Laughing

# 604
Привет на всички!
Благодаря за информацията!
И специално благодаря на savovas (може ли Васи?) за всички клипчета с разни красоти!

Между другото чак сега разбирам, че Али в онова бебешкото сериалче е играл  със сладураната от Забранената ябълка.
Ама тя там имаше сякаш друга визия и хич не ги свързах двете физиономии.
Тоз човек как не можа да я свали и в реала - така щяха да си подхождат. Simple Smile
Впрочем той още ли е самотен?

Нещо ново около Зюлфю, Сефер, Ташкафа- направо ги забравихме тез сладури?
То аз малко им се бях ядосала покрай филма дето го заснеха зад гърба на Илко, ама карай...

# 605
Привет на всички!
Благодаря за информацията!
И специално благодаря на savovas (може ли Васи?) за всички клипчета с разни красоти!

Скрит текст:
Между другото чак сега разбирам, че Али в онова бебешкото сериалче е играл  със сладураната от Забранената ябълка.
Ама тя там имаше сякаш друга визия и хич не ги свързах двете физиономии.
Тоз човек как не можа да я свали и в реала - така щяха да си подхождат. Simple Smile
Впрочем той още ли е самотен?

Нещо ново около Зюлфю, Сефер, Ташкафа- направо ги забравихме тез сладури?
То аз малко им се бях ядосала покрай филма дето го заснеха зад гърба на Илко, ама карай...
Пепелче Hug разбира се, че може Peace  и може да ползвате колажите, където искате Peace

# 606
Пепелче Kissing Heart
Той Али успя да я свали, ама връзката им продължи кратко.

Жалко. И аз ги харесвах.

Зюлфо скоро стартира с онази полицейска комедия, която Канал Д спряха.

Сега са решили да го излъчват като летен сериал.

Васе,

И аз да  разкрася темата малко.

За Ели Hug  нещичко от новата фотосесия Wink

# 607
  • Чужбина
Ради, Пепелче, Алексче, Савова Hug Hug

Много хубави снимки и колажи. Благодаря ви момичета.
Бурчин и Илкер просто са родени един за друг. Много много си отиват.

За Зулфю намерих ето това, ама пустото нищо не разбирам:

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-sevgilisiyle-tatilde-40870038

Вижте го, колко тату-та има. Изненадана съм:

Голяма трътка е станал.

Засекоха ни се коментарите с Ради.

Ради, това е цветът на Бурчин. Не съм виждала на някого толкова много да му ходи тоя цвят. Удивително. Радост за окото просто.

# 608

За Зулфю намерих ето това, ама пустото нищо не разбирам:

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-sevgilisiyle-tatilde-40870038

Вижте го, колко тату-та има. Изненадана съм:

Голяма трътка е станал.

Ели, то няма много за разбиране. Бил на почивка в Бодрум с гаджето си.
Ама наистина бая се е ошишкал. Flushed

За разлика от него, коментарите в пресата за това как изглежда Бубето са положителни. Пишат, че изобщо не изглежда на 38 и показва стегнато и изваяно тяло

Kim der ki 38 yaşında! Burçin Terzioğlu fit görüntüsüyle dikkat çekti

П.п Илкер също има 3 или 4 татуса. Ама не е ходеща изложба като Джелил Grinning

# 609
  • Чужбина

За разлика от него, коментарите в пресата за това как изглежда Бубето са положителни. Пишат, че изобщо не изглежда на 38 и показва стегнато и изваяно тяло

Kim der ki 38 yaşında! Burçin Terzioğlu fit görüntüsüyle dikkat çekti

П.п Илкер също има 3 или 4 татуса. Ама не е ходеща изложба като Джелил Grinning

На някой снимки ми изглежда даже кльощава. Броят й се ребрата.

Тя Бубето ще си изглежда така и на 45. Просто не е тип "пищна" жена. Виж, Илкер може и да ошишкавее Simple Smile Гледах му едни снимки с доста голям тумпак.

# 610
Ели, за Илкер не знам на какво дередже е, но  Джелил вече не е "пищен". Засегнал се бил от новините, че е надебелял и се е фотошопнал.  

Цитат
Çapamag Magazin @
Celil Nalçakan, kilo aldığı yönünde çıkan haberleri photoshop yaptırdığı fotoğrafıyla ti'ye aldı.

Rolling Eyes  Ефекта  е уАу Joy Само да не се изплющи иТашкафа в нЕкоя подобна поза и аутфит, че ще почина Joy

# 611
  • Чужбина

Rolling Eyes  Ефекта  е уАу Joy Само да не се изплющи иТашкафа в нЕкоя подобна поза и аутфит, че ще почина Joy

Хаха, Радииии:

# 612
Оооох, този лаф за диетата и Африка бях го забравила.  Joy Joy Joy Joy

Привет на всички,

Този Али е голям особняк, едно маце не може да свърти.
Язък.  Mr. Green
А Джелил е станал ходещо кюфте.  Mr. Green
Трябва да се стегне тоз човек- в тяхната професия визията е важна.
Тази полицейска комедия не беше ли малко серии или са решили да я доснимат?
Нещо дето се е провалило един път как точно ще стане вървежно.  newsm78

# 613
Не знам дали някой си спомня, но много харесвах Делил по времето на нашия сериал. С трети сезон обаче рязко ми опротивя, а за изцепката с филма няма как да му простя. Обръщайки му по-голямо внимание в соц медии оставам с впечатлението, че е доста алкохолизиран тип, който на момента изглежда чак нечистоплътен. Първия сериал с него претърпя пълно фиаско, с този ще видим какво ще стане, но трябва да е нещо наистина много забавно, за да пробие с тази конкуренция.
Не мисля, че ще е изгрее неговата звезда повече от това, което беше в ПК. Той там даже имаше доста голяма роля и не мисля, че скоро ще му се случи пак.

# 614
Ели, Пепелче, Неолита Hug Hug Hug

Eли, мерси за  припомнянето на този момент между Зюлфикяр и Ташкафа.
Аз си спомням един момент от трети сезон. Бандата беше на един прием и отвлякоха немският посланик по грешка.

Но докато Зюлфо и Пойраз се бяха отдали на мисията, Ташкафа празнеше чинии на ред и за капак каза на една пълничка жена, да спре да плюска, че е много дебела. Joy Joy Joy

Пепелче, за сериала на Джелил, те май успяха да излъчат само първи еп. и после Канал Д го спря, при все, че бяха заснели шест. Сега новото ръководство на канала го пуска отново. Ще излъчат заснетите епизоди, с тенденция да го продължат.
А относно Джелил мисля като Неолита. Зюлфикяр ми беше симпатичен, но не и Джелил, а особено след всичко, което сътвори, някак много ми падна в очите.
Цитат
Не мисля, че ще е изгрее неговата звезда повече от това, което беше в ПК.
Вероятно и той го осъзнава. И затова се опита да изпъкне с онзи посредствен филм, ама фиаското си го заслужи на 100%.
Дори си мисля, че ако Етхем не беше написал и създал такъв колоритен Зюлфикяр-винаги казващ по забавен начин истината за живота,  а още повече, ако нямаше за партньорка невероятната Харе, вероятно и Зюлфо нямаше да ми допада толкова.

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 10:40 от _Radi

Общи условия

Активация на акаунт