Целулит - 9 тема

• 125 666
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
При мен проблемът беше че все не можех да се наканя да го използвам и много бързо ми се измаряха ръцете, поради което още по рядко го ползвах.

Но ако си сериозна и единствено целиш малко повече циркулация- върши нещо. Wink

# 406
Все още се надявам на мнение за Clarins. Междувременно попаднах на това в Inatagram. Отзиви?

# 407
- След прочетеното за синините от горното мнение сега се замислям за този масажор.Идеята ми е просто за поддръжка между LPG-то.Съзнавам,че чудеса няма как да се случат,но за засилване на кръвообръщението може пък и да е от полза.

# 408
- След прочетеното за синините от горното мнение сега се замислям за този масажор.Идеята ми е просто за поддръжка между LPG-то.Съзнавам,че чудеса няма как да се случат,но за засилване на кръвообръщението може пък и да е от полза.
Имам същия. Според мен не върши работа. Когато го натисна повече към тялото ми стават синини, а ако действам по-леко едва се усеща, никакъв ефект. Но ако има друг на който е помогнал, нека да каже.

# 409
Благодаря за споделеното мнение!

# 410
При мен синините бяха най- малкия ми проблем. Но това захапване ужасно болеше. Още повече, че няма как да знам в кой точно момент ще се случи. Oтделно не видях никакъв ефект. Мое мнение е,че такива уреди е добре да се закупят след проба.

# 411
След проба или поне да може човек да ги види на живо,какво представляват и как работят,но уви аз лично никъде не съм ги фиксирала(нито вТехномаркет,Технополис,Техномикс и т.н.).

# 412
  • в 1001-та нощ
Ако е за вакуум - по-добре силиконова вендуза. За кръвообращенеито - може и Тапимед Simple Smile Аз ползвам него - има и ИР.

# 413
Този , за който аз търся мнение го има в аптеката , но той е вакуумен , а не само ролков като последния показан
https://apteka.framar.bg/30049765/%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%84 … D0%B6%D0%BE%D1%80

# 414
Не знаех,че има и модел с вакум.Ще погледна по аптеките около нас.

# 415
Не знаех,че има и модел с вакум.Ще погледна по аптеките около нас.
ами аз съм показала модела, вакуумно ролков е Simple Smile само във фрамар съм го виждала, но това разбира се не е гаранция , че го няма по други 

# 416
Точно вакума причинява стиските и синините.

# 417
аз съм пробвала по - обикновен вакуумен и не съм получавала се синки ... започнах с малко по-ниска степен и постепенно увеличавах

# 418
Здравейте отново, закупих си антицелулитния крем на аура слим и искам да попитам само след баня ли трябва да се използва? Смисъл такъв не е ли възможно да се използва без да е нужно да се къпя всеки ден

# 419
Здравейте отново, закупих си антицелулитния крем на аура слим и искам да попитам само след баня ли трябва да се използва? Смисъл такъв не е ли възможно да се използва без да е нужно да се къпя всеки ден

Ох, не ми е работа, ама в тези жеги как може да не се къпете всеки ден? Да не говорим, че вече се налага и по няколко пъти Sweat С най-добри чувства! А иначе за питанката ви - гелът най-добре действа след баня.

Общи условия

Активация на акаунт