Целулит - 9 тема

• 125 655
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, искам да попитам за антицилулитния крем на аура слим. Понеже имам от скоро "портокалова кожа" и не съм запозната с тези неща, исках да попитам колко пъти седмично трябва да се използва? Благодаря предварително:)

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 16:58 от darina1

# 376
какво ще рече радиочестота ??
Прави се масаж и се подобрява кръвообращението в зоната. Подобрение ще има, но чудеса не бива да се очакват. Радиочестотата я водят по-добра за стягане и топене на мазнини.. Специално за корем след раждане терапевти са споделяли много добри резултати. Комбинацията от трите звучи много добре Simple Smile

# 377
Здравейте, искам да попитам за антицилулитния крем на аура слим. Понеже имам от скоро "портокалова кожа" и не съм запозната с тези неща, исках да попитам колко пъти седмично трябва да се използва? Благодаря предварително:)
От къде го купихте?
Аз също към този крем съм се насочила. Четох за него, има добри коментари. Иначе аз бих го ползвала всеки ден.

# 378
От къде го купихте?
Аз също към този крем съм се насочила. Четох за него, има добри коментари. Иначе аз бих го ползвала всеки ден.

Заповявай:
http://apteka-optima.com/86/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE … C-75%D0%BC%D0%BB/

А иначе как трябва да се употребява? Само след баня или?

# 379
Аз, ако го намеря ще се мажа, всеки ден, когато намеря време, без значение дали съм след баня или не.

# 380
Четох нещо, че когато се мажеш, трябва да използваш някаква ръкавица. Та каква трябва да е тази ръкавица?

# 381
Аз лично не знам.
Нека се включат тези, които са наясно...

# 382
Четох нещо, че когато се мажеш, трябва да използваш някаква ръкавица. Та каква трябва да е тази ръкавица?
Преди години го бях ползвала, нямам спомен дали го мазах с ръкавица, но изключително много загрява. Може би съм се мазала два-три пъти и прекратих. Не се търпеше просто.

# 383
Сега се зачудих кой да си взема Аура слим или Кройтерхоф... Явно и двата ще парят, но пък и явно ще има ефект.

# 384
  • софия
Кройтерхоф загрява и много заглажда.
Аз го порзвам трета опаковка.
Първо сух масаж (нямам четка ,минавам с ръкавици ),после  скраб (кафе/захар,някъкъв вид базово масло,и канела-пак загрява,следва по 10минути на крак вендузи и следва душ после слагам антиц.на Кройтерхоф .
Ако спортуваш и малко режим на храната   идват резултатите.

# 385
  • в 1001-та нощ
Аура слим съм ползвала през 2005г. Ефект не видях, но затопляше осезаемо, без да е било нетърпимо. Модерни бяха - затоплящи, охлаждащи или бифазни. Докато Кройтерхоф ползвах преди години - загрява непоносимо, особено след масаж и скраб - когато мястото е добре кръвоснабдено. Вероятно е индивидуално всеки как го понася. Кройтерхоф ми е в личния черен списък Smiling Imp

# 386
  • София
Здравейте!
Някоя от вас посещавала ли е това студио:

http://www.premiumstudio.bg/

Мисля да направя при тях пакет 10 процедури LPG.

Здравейте!
Да се самоцитирам. Simple Smile
Никоя от вас ли няма отзиви от студиото и процедурата?

# 387
  • Sofia
Кройтерхоф ми е в личния черен списък Smiling Imp

При мен KräuterhoF загрява супер силно, само ако го нанеса по вътрешната част на бедрата – там наистина е нетърпимо. Twisted Evil Когато мажа по външната част на бедрата и дупето, нямам проблеми. Пак се усеща лек дискомфорт, но е напълно поносимо. Peace

# 388
Аура слим съм ползвала през 2005г. Ефект не видях, но затопляше осезаемо, без да е било нетърпимо. Модерни бяха - затоплящи, охлаждащи или бифазни. Докато Кройтерхоф ползвах преди години - загрява непоносимо, особено след масаж и скраб - когато мястото е добре кръвоснабдено. Вероятно е индивидуално всеки как го понася. Кройтерхоф ми е в личния черен списък Smiling Imp
А ефект има ли от цялото това загряване.

Между другото има ли някакъв по-специален режим на хранене за целулита? Чета в нета, ама то там хиляди диети има. Без вреди храни е ясно, ама какво още друго...

# 389
  • Sofia
Titi-piti, от едно обикновено мазило ефект няма как да има. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт