Кауфланд - тема 22

• 103 417
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Имам го този фритюрник и не ми харесва въобще. За работене, работи. Но: дръжката на кошницата е тежка и при по-малко запълване се килва назад и продуктите в другия край не се пържат добре - аз я подпирам с чукалото на хаванчето, за да стои както трябва; при отваряне на капака трябва да го сложиш някъде - почва да капе мазнина и вода навсякъде, съответно масата и целият уред се омазват; мие се трудно, въпреки че се разглобява лесно на съставните си части. Кошницата я мажа с какви ли не препарати и винаги остава непочистено тук там. Казанчето също с много търкане се почиства както трябва.

# 376
  • Варна
mlv  много ти благодаря, значи ще го пропусна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 377
  • Карлово
Момичета ще помоля за мнение за уреда за сушене на плодове. Чудя се между този който е в предстоящата брошура и един който е на Горения.
Аз също се чудя дали да взема този от Кауфланд.Като предимство  /без да се има пред вид харектеристиките на уреда/ ще изтъкна ,че в Кауфланд без проблем се връща стоката ,ако не е ни удоволетворява или си повреди ,докъто в другите магазини  специализирани за техника  в повечето случай ги ремонтират.
Моят е шумен. Дразни ме. 2 пъти го ползвах и не смея да го пускам повече да не ми направи някоя беля, да даде на късо ли, не мога да разбера какво ме тормози.
И сега, като по-горе беше споменато, да не го ли връщам като съм го ползвала. Дадох му шанс, ама той не се възползва. newsm78

# 378
  • Пловдив
Мнение за телефона от новата брошура, ако може?
Трябва ми телефон слушалка с две сим, без екстри, та му се чудя... newsm78

# 379
  • София
И аз не бих купила електроуреди от Кауфланд.

# 380
Ние сме купували различни уреди. Досега не е имало проблем. Разбира се, не мога да очаквам от примерно миксер за 30 лв. да е със същите функции и качество като този от 300 лв. от магазин за техника. Но пък, като се развали, не ме е яд.

# 381
  • Пловдив
Как мислите...филтрите,които са на промоция Аквафлор,са тия стандартите за обикновените кани?Гледам,че има и плоски и обли...

# 382
Да, стандартни са филтрите, стават и на други кани.
Малки ел. уреди купувам или от Кауфланд, или от Лидл.
Като не ми харесва - връщам в срок.
Няма как да не е ползвано, нали трябва да го изпробвам в къщи. Колкото мога го почиствам.
Сега, че те  не ги преоценяват или бракуват, а връщат на щанда не е моя работа.
А и клиента вместо да се потриса да огледа хубаво уредчето преди да го понесе към касата.

# 383
Филтрите не стават за всички кани, моята е Прованс и не са съвместими. Най-добре проверете в сайта - модел кана, отдолу пише кои филтри могат да се ползват.
https://www.aquaphor.bg/

# 384
Преди време се оплаках от царевица кочан за варене,сега пак се изкуших и отново греда. Не са хубави, на вкус са ужасни, не с млечни. За последен път купувам оттам.

# 385
  • София
Преди време се оплаках от царевица кочан за варене,сега пак се изкуших и отново греда. Не са хубави, на вкус са ужасни, не с млечни. За последен път купувам оттам.
Явно зависи от кой магазин се купуват. Точно от тия предишните взех, при това в неделя и след като прочетох тук негативните мнения. Еми, млечна си беше. Но аз леко разтварям листата, за да видя каква е. Не всички кочани са хубави.

# 386
Явно зависи от кой магазин се купуват. Точно от тия предишните взех, при това в неделя и след като прочетох тук негативните мнения. Еми, млечна си беше. Но аз леко разтварям листата, за да видя каква е. Не всички кочани са хубави.
Може, но аз взех 4бр. всичките са лоши. Не зная до късмет ли е, но повече няма да рискувам. В неделя ги купих, дали пък, защото бяха в акция, не са изкарали боклуци?

# 387
В неделя гледах лидълските, не бяха млечни, не взех. Явно вече им е минал сезонът.  Peace

# 388
Лидълската царевица от миналата седмица беше разкошна!

# 389
Чудя се как може да има толкова прости хора и да наотварят половината сапуни Даф за да усетят аромата им.... Shocked Rolling Eyes #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт