Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

 • 56 138
 • 2 248
 •   1
Отговори
 • Мнения: 349
Добрият #сън се отразява на вашето здраве, продуктивност, щастие и живот. Формулата за него е сложна и съдържа много фактори. Без съмнение, важна роля за здравословния сън са продуктите за сън. Ние от Magniflex ще бъдем тук всеки делничен ден от 9 до 18 ч., за да отговорим на вашите въпроси:  

●   как да изберете най-подходящия матрак за вас и партньора ви;
●   как да изберете матрак за вашето бебе и дете;
●   кои са най-добрите материали и текстили и как да ги различавате;
●   кои са най-новите технологии и тенденции при производството на матраци;
●   защо е важна възглавницата и как да я комбинирате с матрака.

Ще говорим за митове като този, че единствено твърдият #матрак е полезен, или че #възглавниците от мемори пяна са твърде високи и некомфортни.
На вашите въпроси в консултативната тема ще отговарят специалисти с дългогодишен опит в бранша:

   
инж. Марио Талви – Продуктов мениджър
инж. Марио Талви е магистър по производство на мебели и изделия от дървесина.
Има над 20 години опит в производството и търговията с мебели и матраци. Той е с съосновател и съсобственик на “Матракс” – изключителен дистрибутор на Magniflex за България.

   
Кристина Шопова – Мениджър „Обслужване на клиенти“
Кристина изучава продуктите за сън до най-малкият детайл вече повече от 15 години и се грижи за качественото обслужване на клиентите. “Стремим се да съдействаме на всеки клиент и да му помогнем да направи най-добрия избор. Харесвам продуктите, които предлагаме, и вярвам в предимствата им.”


Юлия Паракосова – Старши експерт  „Обслужване на клиенти“
Юлия работи в Матракс от 2011 година. За нея най-важно е клиентът да намери най-подходящите продукти и да остане доволен от избора си. “Всеки ден комуникираме с хора, които имат различни желания, изисквания, болки. За да можем да отговорим и на най-взискателните си клиенти, ние познаваме продуктите, които предлагаме до най-малкия детайл.”
 

За Magniflex
Историята на Magniflex започва през 1962 г. в малка работилница в Прато, Италия, където Джулиано Магни произвежда първия си матрак с изключителна страст и прецизност към качеството и детайла, ценности, които компанията съхранява и до днес. Само за няколко десетилетия, Magniflex се превръща в най-големия производител на матраци в Италия с представителства и търговски шоуруми по целия свят. Днес продуктите на Magniflex присъстват в 98 държави и носят спокоен сън на над 35 милиона души, избрали продуктите на марката.  
Magniflex следва най-новите производствени тенденции и има сериозен принос в развиването на индустрията:

●   Марката стои зад първия световен патент от 1986 година за пакетиране на матраци във вакуумирани рула. При технологията на рулиране обемът на матраците се намалява с до 90%, а с това и необходимото гориво и отделяните вредни емисии за транспортирането им. Вакуумираното рулиране запазва матраците абсолютно чисти до момента на отваряне.  


 
●   Magniflex разработва и патентова технологията Dual Core, която позволява в калъфа на един матрак да се съберат две различни по твърдост половини, за да може всеки всеки партньор да избере предпочитаното от него ниво на комфорт.


 
●   Magnistretch е матрак на Magniflex от ново поколение с патентована технология, която разтяга гръбначния стълб по време на сън, намалявайки напрежението върху прешлените. Разработен е в Университета във Флоренция от водещи специалисти ортопеди и получава признание от Американската хиропрактична асоциация.Нашата философия се основава на разбирането, че добрият сън и грижата за него са в основата на здравословния начин на живот. От това да сте отпочинали и изпълнени с енергия до италианската идея за Dolce Vita – насладата от пълноценното, здравословно и щастливо ежедневие.
Всеки един въпрос, свързан със съня, е важен и правилният и навременен отговор е още една крачка към избора на продукт, който ще ви донесе незабравима почивка.

Първи етап от нашата активация приключи на 03.04.2019 г.
Какво се случи в първи етап от кампанията можете да видите в скрития текст.
Скрит текст:
Имахте възможността да зададете всички свои въпроси, свързани със съня, на нашите консултанти и да получите експертен отговор.
Двама от участниците в консултациите, изтеглени на случаен принцип, получиха награда възглавница Relano Memory.
Втори етап от нашата активация приключи на 15.07.2019 г.
Какво се случи във втори етап от кампанията можете да видите в скрития текст.
Скрит текст:


През месец юни отново отговорихме на всички потребителски въпроси, свързани с продуктите за сън и всичко за пълноценната почивка. Всяка седмица публикувахме полезно и образователно съдържание, сбързано с матраци, позиции за сън, бебешки продукти и др. Забелязахме, че имате много въпроси относно възглавниците и предоставихме пълна информация по темата.

Ексклузивно и само за вас предоставихме ваучер за отстъпка до -300 лв за всички модели от колекция Premio на Magniflex. Имахте възможността да се възползвате и от 40% отстъпка на всички възглавници Magniflex при регистрация в сайта ни до 13.07.2019 г.Регистрирайте се и вземете своя ваучер ТУК
Трети етап от нашата активация приключи на 30.09.2019 г.
Какво се случи в трети етап от кампанията можете да видите в скрития текст.
Скрит текст:
През месец септември отново бяхме на разположение за всички потребители на форума и отговорихме на вашите въпроси. Най-активните участници в темата получиха възможността да заспят на мечтаната възглавница Magniflex Relano Memory.

Полезни материали:
Как да изберем матрак
Бебешкият матрак - как да го изберем
Материали и текстили за матраци и възглавници
Как да изберете матрак или възглавница, ако страдате от алергии
Как да изберете възглавница
Как да съобразим размерите на леглото с матрака?
Сънят по време на бременност
9 неща за матраците, които може би не знаете
Обратно на училище: Как да подредите стаята на ученика
Всичко за мемори пяната в матраците и възглавниците


Моля, запознайте се с общите условия на нашата активация ТУК.

#Magniflex
#ЕкспертиВСъня
#консултация

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 17:20 от Редактор***

# 1
 • Г. О.
 • Мнения: 1 719
Здравейте. Аз съм в търсене на матрак за моето бебе. Чувствам се объркана от толкова много "трябва" и "не трябва". Ще се радвам да ме насочите в избора и да ми дадете вашите препоръки. Лек ден:)

# 2
 • София
 • Мнения: 2 096
Здравейте! Матракът ми е Magniflex, но възглавниците ми са други и все не мога да улуча тази, на която да спря добре. Дори с гъши пух стана малко неудобна като слегна пухът. Имам въпрос, кой е най-добрият избор за възглавница, най-малко натоварваща врата: Висока, но много пухкава мека възглавница, по-ниска мемори или без възглавница, както съм чувала да препоръчват?

# 3
 • При децата ми
 • Мнения: 6 054
Здравейте!

Моят въпрос е: Каква възглавница препоръчвате? По-мека, по-твърда, по-ниска, или по-висока? Какъв да е пълнежа на възглавницата, и още: На коя страна е най-добре да се спи?Simple Smile

# 4
 • Мнения: 221
Здравейте! Дъщеря ми има следният проблем- каквато и възглавница да купим, вечно и в неудобна, или мека или твърда, и винаги спи само на матрака. Следователно постоянно сутрин е със схванах врат. Дали вашата възглавница би била удачен избор в случая?

# 5
 • Мнения: 3 532
Въпросът ми е какъв тип матрак препоръчвате при проблеми с гръбнака, еднолицев или с подматрачна рамка, твърд или мек? Също и каква възглавница ще ми препоръчата? Благодаря предварително 🙂

# 6
 • Мнения: 29 310
Интересувам се каква трябва да е възглавницата, за да се спи добре? Мека, твърда? Досега сме сменили много и не можем да попаднем на точната....

# 7
 • Мнения: 5 121
Интересува ме каква възглавница е подходяща при гръбначно изкривяване, за дете става въпрос.

# 8
 • Мнения: 10 210
Здравейте. Какво мислите по въпроса матраците да се подменят през определeн брой години, около 10, дори и да няма видими изменения по тях?

# 9
 • Мнения: 666
Как да изберем детския матрак и на каква възглавница трябва да спят децата.

# 10
 • Мнения: 688
Здравейте за човек с ппоблем в тазобедрените стави,какъв матрак препоръчвате,по мек или по твърд?

# 11
 • Мнения: 612
Според вас на каква възраст е най-подходящо детето да премине от детска възглавничка към стандартна възглавница за възрастен ?

# 12
 • София
 • Мнения: 904
И аз с въпрос - за алергично към домашен прах дете - каква възглавница препоръчвате и възможно ли е да се перат и при какви условия?
Обяснявам, прахосмукирам матрака два пъти седмично, спалното бельо се тупа всекиднивно и сменя веднъж седмично, възглавницата /обикновена/ пера на две седмици.

# 13
 • Благоевград
 • Мнения: 512
Здравейте. Интересува ме каква възглавница е най-подходяща за главата, след прекарана операция (зад лявото ухо) ? Минало е доста време след операцията. По принцип спя обърната наляво, но досега не успявам да открия подходящата за мен възглавница. Сменила съм няколко възглавници, но не успявам да открия подходящата за мен. И какви възглавници препоръчвате при проблеми с кръста и гръбнака ?

# 14
 • На морето!
 • Мнения: 5 754
Здравейте,
всеки човек има свои предпочитания за дебелината на възглавницата си. Според Вас кой е по-добрият за тялото вариант:  да е ниска или висока, по-твърда или по-мека?

Общи условия

Активация на акаунт