Кауфланд - тема 22

• 103 408
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Стара Загора
Добро утро.Харесала съм си уок тигана  на тефал ,с точките ,някой с мнение?.Уж са хубава марка,но да не се окаже че са дадени парите  на вятъра.Благодаря на споделилите мнение,и да кажа ,ако има някой дето си е харесал големите олекотени завивки от брошурата,снощи в Стара Загора имаше само 4 броя от сините,или не бяха заредили или са малко бройките,още не съм го отворила да видя като изработка как е.

# 391
Може ли мнение за ютията Филипс, която е намалена на 29.99 лв тази седмица? Спешно ми трябва нова ютия, а тази цена е повече от изгодна за марката, но ме притеснява да не се развали след два месеца.

# 392
За тиганите - не знам точно тези какви са. Аз имам други Тефали и съм доволна. За тази цена си е ОК.

# 393
Добро утро.Харесала съм си уок тигана  на тефал ,с точките ,някой с мнение?

Имаме такъв, тъмнокафяв отвън, беше на промоция миналата година.
Няма проблеми с него, но у дома не се употребява редовно.

# 394
  • Bulgaria
Може ли мнение за ютията Филипс, която е намалена на 29.99 лв тази седмица? Спешно ми трябва нова ютия, а тази цена е повече от изгодна за марката, но ме притеснява да не се развали след два месеца.

И аз се присъединявам към питането.Искам да купя подарък за баба ми .

# 395
 Бях обещала да дам обратно мнение за хлебопекарната на Тефал. Хубава е. ММ каза, че си заслужава парите. Аз също съм доволна. Слагаш продуктите и тя сама си меси и пече.

# 396
  • София
Чудя се как може да има толкова прости хора и да наотварят половината сапуни Даф за да усетят аромаита им.... Shocked Rolling Eyes #2gunfire
Че то аромата му се усеща от опаковката супер много , а за мнението по горе за миксера от 30 лв и мен няма да.ме е яд ако се развали ...но от 300 лв корем ще ме заболи 😠Иначе мисля за чопъра и пасатор за 18 лв .... него сигурно ще си взема днес

# 397
  • Бургас
Здравейте,

Тази седмица няколко от предложенията на Кауфланд ми грабнаха окото и реших да ги споделя с Вас и също така да потърся мнение от някой, който вече ги е закупил Simple Smile

Как ги намирате ? Заслужават ли си парите?

# 398
Взехме си преди няколко дни уок тигана на Тефал. Хубаво се готви в него. За надраскването не мога да кажа нищо още. За сега не е мръднал, но сме го ползвали 10тина пъти. Имаме и тигана за палачинки от преди няколко години пак на Тефал и не е мръднал. А се ползва.

# 399
Бях обещала да дам обратно мнение за хлебопекарната на Тефал. Хубава е. ММ каза, че си заслужава парите. Аз също съм доволна. Слагаш продуктите и тя сама си меси и пече.

Машина за хляб купих и аз. Много съм доволна. Много мързеливо се "меси" с нея. Слагаш всичко наведнъж, а тя сама върши работата.

Вчера правихме и тесто за пица. Много хрупкаво и вкусно стана.

# 400
Имам уок тиган от кауфланд,но не е на тефал,на някаква немска марка беше.Искам да кажа,че тези масово продавани тигани уж уок,са пълна порн0гр@фия на истинските УОК Simple Smile Това е просто малко по-дълбок тиган с прекалено голямо като диаметър дъно,за да се нарече уок Simple Smile

# 401
Днес ходихме да си напазарим.Първо само две продавачки на целия щанд с млечни продукти  до края на месото ,а хора си имаше .После на касите чакахме около 10 м при две работещи каси,е като бяхме на половината опашка отвориха и трета,та си изпросих пак стикерче за отстъпка.
Иначе да похваля-взехме моркови,маслини и зелка-супер са.Нес кафето на промоция,харесвам си го и го сменяме с другото от машина като си правим сутрин.

# 402
  • оттам, откъдето започва България
Абе и аз съм търпелива, ама като стигне опашката до не знам къде си, задължително посещавам информация за ваучер от 1 лв.
Служителите не са виновни, явно не са достатъчно или е просто липса на организация.

# 403
Аз все още не искала ваучер. Ама все така става, че най-много 1-2 мин. да надхвърли времето, не си струва за толкова.

Купих си чорапогащи по 69 ст.

# 404
Здравейте, вчера си купих миксера за 10 лв и снощи побързах да го изпробвам, много съм доволна- лек и  бързо ми разби яйцата на пяна....За парите си е перфектен, препоръчвам го!!

Общи условия

Активация на акаунт