Кауфланд - тема 22

• 103 291
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Цената ме подведе. Помаче-тата вървят по 4-5 лева обичайно.
Ще си взема от Лидл 1л. за 12-13 лв. ли беше, екстра Върджин...

# 616
Благодаря за новата брошура. Зехтинът и аз го харесах, ама щом е помаче и при мен отпада. Grinning  Стъклените купи с и без капак ми харесаха, подложките за хранене.
Маслото на Milmu хубаво ли е? Не съм купувала такова никога.
Парадонтакс ще взема, със сигурност.

При нас нещата на промоция, нехранителните, ако не се изкупят ди стоят на промо цена докато не се изкупят. Много неща ей така ги изпуснах и много се зарадвах като ги видях все още на промо цена. Grinning

# 617
  • Русе
Екстра върджин зехтин за 9-10 лв. - от МЕТРО, от акцията 2 за 1.
От следващата брошура си харесах само лещата Smiley

# 618
То К ми е далеч..за метро да не споменавам...в съседния град е чак...Joy

# 619
А този Duck  за тоалетна дали е траен? Искам поне 2-3 седмици да изкарва едната кошничка
Откакто ги открих, други патета не купувам. С едно караме около 20-30 дни. Много харесвам Бреф със синята вода, но направо изчезва, а това е супер икономично. Препоръчвам  Peace
Благодаря за брошурата  Hug

# 620
  • оттам, откъдето започва България
А този Duck  за тоалетна дали е траен? Искам поне 2-3 седмици да изкарва едната кошничка
От известно време само от него купувам. Изкарва дълго време, даже имам още от предно купуване, но сега задължително ще заредя още.
Купи си и няма да съжаляваш. Аромат не усещам, но пък тоалетната чиния е чиста и водата леко синя.  Peace

# 621
Благодаря , ще взема
Последно взех Бреф актив топчета, но направо се стопяваха за 1 седмица, много неизгодни..

# 622

Сега съм с този , вече не помня кога го сложих Grinning , но знам , че беше преди последното море /07.08/ и е свършил малко повече от половината

# 623
Саното е много хубаво, подкрепям.

# 624
а на каква цена е?

# 625
# 626
Днес купих, 2.99 лв., ако не се лъжа, изхвърлих бележката и не мога да потвърдя със сигурност, но не е повече.

# 627
Днес си взех паста за зъби SPLAT(радвам се,че е руска),глицеринов сапун на KRISPA и електрическа четка за зъби AEG.
Имаше на Oral-B на промоция,но не ми хареса,приятно ми стана,че намерих на AEG,защото имам апарат за кръвно на марката пак от Кауфланд и не е мръднал,измерва точно Simple Smile Четката я намерих на най-долния рафт,една купчина имаше,прашлясали-незаслужено Simple Smile Пишеше 27.99 но после на бележката видях,че е 23.99 Simple Smile Има батерии в комплекта,много хубаво почиства,като за първо миене.

# 628
  • shumen
Да,от Ариела ми стават на дупки дрехите и затова не взимам от него вече.

# 629
  • София/Испания
От няколко години пера с Ариел и нямам оплаквания,изпира добре.
Да не би да е някое менте този Ариел, с който перете.

Общи условия

Активация на акаунт