Да е през лятото наистина беше най-удачния вариант и според мен. Не бързам със заключенията..... След провалилите се проекти на Хазал дано този е изключение, все пак Нихал, Фера и поне още една запомняща се роля трябва да има Феми, гледаш ли сериала със Сечкин? И него чакаше, както този с Еркан и Сонгюл.

Аз ще мятам по един белтък на Безсрамниците сигурно, е може и само на фраговете. Мда, за имената на героите на Хазал и Бурак и аз съм любопитна. Иначе ме позагубиха турските сериали като зрител в последно време. Бях с положителна нагласа за този на БТВ, но като стана ясно, че ще е исторически, тц
Сонгюл и Къванч
много ми харесаха в Перла. Странно, но тогава ми допадна сериала, изгледах го от-до, явно ми се е отразил добре като един вид преход от латиното към турско. МехметЯ много се хареса на мен и приятелките ми. Разби представите ни..... После се появи Чачун и ”хлътнахме” по него
Дизито със Сечко щях да го загледам , но като разбрах, че е като ашковия с Ардуч се отказах . Мернах фрагманти главната актриса е хубава .
Късата подстрижка повече му отива.

Но е факт, и че няма никакво значение колко ни е противна, неудобна и натоварваща. Ще ни я натрапят и толкоз. Аз вече съм си ограничила престоя във форума. Повече от година влизам в пъти по-рядко и стоя в пъти по-малко. Ще го огранича още, до