Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 486

• 41 525
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Пришълец
Бел Peace Да е през лятото наистина беше най-удачния вариант и според мен. Не бързам със заключенията..... След провалилите се проекти на Хазал дано този е изключение, все пак Нихал, Фера и поне още една запомняща се роля трябва да има Laughing

Феми, гледаш ли сериала със Сечкин? И него чакаше, както този с Еркан и Сонгюл. Wink
Аз ще мятам по един белтък на Безсрамниците сигурно, е може и само на фраговете. Мда, за имената на героите на Хазал и Бурак и аз съм любопитна. Иначе ме позагубиха турските сериали като зрител в последно време. Бях с положителна нагласа за този на БТВ, но като стана ясно, че ще е исторически, тц Stop

Сонгюл и Къванч Heart Eyes много ми харесаха в Перла. Странно, но тогава ми допадна сериала, изгледах го от-до, явно ми се е отразил добре като един вид преход от латиното към турско. МехметЯ много се хареса на мен и приятелките ми. Разби представите ни..... После се появи Чачун и ”хлътнахме” по него tooth

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 19:50 от Маргарита Н.

# 376
Имам усещенето, че римейка на Хазал ще се хареса на зрителя .  Аксой умее да прави успешни дизита .

Марги   Hug Дизито със Сечко  щях да го загледам , но като разбрах, че е като ашковия с Ардуч се отказах .  Мернах фрагманти  главната актриса  е хубава .

виж Серкан от черешите с ква модерна визия е  

Скрит текст:

кадър от ПЕ

Марги  Перла  ми е в класацията

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 20:11 от femmi2

# 377
  • Варненска клюкарка
В дизито на Сечо играе ХаканЮ, и там ги мъчи с хубост tooth
Аз пък имам два опита да загледам Перла, ама не ми се получи- това нещо дядката ме вбесяваше още преди да си отвори устата, пък лели, чичовци, братовчеди...аман ooooh!

# 378
 Белл верно ли ХаканЮ  е при Секчин ? Тва ептен ще ме откаже  Joy

Ча и Киво дали ще си прекратят почивката след земетръса   и ще се върнат в Истанбул ?

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 20:14 от femmi2

# 379
  • Пришълец
Феми, за Чачовото Ичерде пак ти беше писала, че ще е успешен и позна. Laughing
Тоз Серкан не съм го гледала, преди беше зализан, нали? newsm78 Късата подстрижка повече му отива.
И на Ча му отива-
 Heart Eyes
Цитат
В дизито на Сечо играе ХаканЮ, и там ги мъчи с хубост tooth
hahaha

# 380
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чакайте да видим първо как са им яхтите.
Не вярвам да тръгнат към Истанбул.
Някак ми е странно, че точно там онзи ден се бяха втурнали да се гмуркат.  Thinking
Скрит текст:
Мъча се да пиша този пост през новата версия, като изписвам емотиконите по памет. Laughing
Направо като умит изглежда форума, безличен та чак блудкав ooooh!.

# 381
  • Варненска клюкарка
Мани, и аз имам притеснения за яхтите. При бурно вълнение за тях е доста опасно ако са в пристанището. При цунами, макар и малко не ми се мисли, може вече да стават само за скраб.... Странно че днес Киво и Чачо не са измъцали ни думичка, Гинчо и той.... поне да знаем че са добре.

ПП Проф, аз реших изобщо да не се мъча с новата версия, имат още бая да я оправят- бъгове, цветове, тъкмо напиша нещо и реша да кача снимка, пък то пак не им работи качването, е аман вече.... Като вече  няма накъде, тогава искам- не искам ще съм с новата и дано да са я пооправили Rolling Eyes

Сега го видях при рускините- фотографът който снимаше Ча под вода е написал  в инста си  " все ОК" Добре са значи bishop

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 21:27 от Беллора

# 382
Белл  Hug, видях кадри по телевизията на доста корабчета в момента изглеждащи точно като кандидат-скрап.  Peace

Аз си карам на старата версия, но съм си поставила задача всеки ден поне в една тема, поне един пост да пускам от нея за да свиквам.
Скрит текст:
Факт е, че е отвратителна.  Sick Но е факт, и че няма никакво значение колко ни е противна, неудобна и натоварваща. Ще ни я натрапят и толкоз. Аз вече съм си ограничила престоя във форума. Повече от година влизам в пъти по-рядко и стоя в пъти по-малко. Ще го огранича още, до  Mr. Green санитарния минимум. Mr. Green

# 383
  • Варненска клюкарка

Охх, как ми липсва някой емотикон изразяващ хващане за сърцето Crazy

Скрит текст:
Е недей деее, знаеш ли как ми липсват мненията ти, такива хем хапливи, хем точно в десетката, хем ме разсмиват  Heart Eyes Hug

# 384
 Heart Eyes

Феми, и аз съм с усещането че Хазалкиния проект ще е успешен, пък с теб познахме, че романа по действителен случай на Ча и Дуда ще се окаже кратко разказче - художествена измислица.

Марги, ако имаш предвид Кьсема по БТВ вярно, че на края на серията казват, че сериала е вдъхновен от историята, но по същество от това което съм видяла са типични дворцови интриги, любов, ревност, борба за власт и за султанското внимание. В момента в ролята на Кьосем е Берен така че когато по това време съм на мивката си го пускам. Може би само героите са исторически известни.

# 385
  • Варненска клюкарка

Рускините се шегуват, ала игра на думи с АФК, но този път означавало Нарекох те Фиона, от името на главната героиня в Безсрамниците, чийто прототип ще е героината на Хазал в турската версия Laughing

# 386
  • Пришълец
Бел, прекрасни ФЕмир Heart Eyes
Един от първите ми аватари, само че под формата на гиф.

Да, Рори: заради това, което казват накрая съм с такова впечатление. Хванах една от сериите към края. Берен е много красива Heart Eyes  и като Кьосем.

И аз си карам със старата версия докато това е възможно, много ми е удобна Peace Е, не че новата би ме отказала, ако имам нещо да кажа. Това  „ hahaha hahaha hahaha” ще ми липсва най-много.
А що се отнася до престоя във форума-
Скрит текст:
признавам много трудно ми беше да го огранича, даже си мислех, че е почти невъзможно. Има такива, които не спират да се селфят и да си качват снимките във фейса, следящи харесванията и коментарите под тях, а аз залитнах тук. Следях не само този подфорум..... Доста време прекарвах наоколо, понеже всичко ново ми е интересно. Но мина. За щастие мина. Сега не го чувствам това отрицателно въздействие.

Ох, а ако някой ме знае, че години след края на ОС пребивавам в диспансера и си споменавам ФЕмир отвреме-навреме, пък и името на любимата китка съм си сложила, направо ще си помислят, че имам нужда от помощ hahaha

# 387
Хай.
Хаканю не е при Сечо, а в "Пълнолуние".

# 388
Тази вечер за сефте загледах около десетина-петнадесет минути от Кьосем и не щеш ли  Shocked ... наша Руя насреща.  hahaha Естествено в ролята на съблазнила и отъркаляла се набързо със султана харемлийка.  Laughing Не знам в кои други филми участва Туба Мелис, но на мен ми попада пред погледа все в такива превъплъщения. Ясно, че кариера няма да направи, но поне си докарва доходи.

Николова  Hug
Диспансерът си е за това - да си пребиваваме в него. Wink hahaha
Скрит текст:
На мен почват да ми подскачат и да се размазват буквите пред очите в новата версия след няма и пет минути престой. И да искам, не мога да стоя и да се взирам повече. Да не говорим, че цялостното оформление ми напомня социалистически стенвестник  Mr. Green. Не знам дали по-младичките изобщо знаете какво е това, ама мен са ме карали да правя доста такива в училище. ooooh! Сега търпеливо си карам със старата версия и чакам да ни натресат окончателно новата, когато ще пробвам да си "поправя" каквото мога, така че да ми е удобна за ползване.

Белл,  Hug
Много хубав Емко!  Heart Eyes Crazy Crazy Бях я позабравила тази хубост. Wink Laughing Но от последния снимкопад не мога да се оплача. Добре изглежда Чачко  Heart Eyes, макар и доста поналял. Поне си личат мусули, а не някоя желирана маса. Grinning

# 389
  • Варненска клюкарка
С фен Peace

Наде сбъркала съм заглавието, но все така ХаканЮ си е в сериал на Фатих Аксой Grinning

Вчера в Инстаграм Башак е лайкнала въпрос дали са добре, предвид че и онзи който снима Ча под водата е написал че са ОК, значи рибарите са добре Peace Хубава скорост бяха набрали с всекидневните фотосесии, но сега ще ни лишат от тях.... поне докато поутихне шумът около земетресението....А може би най-накрая Чаатай ще замине за Америка Whistling

А Ча е лайкнал тази снимка на Илкнур Grinning Всички знаят колко са близки, така че вероятно лайкването не е просто лайк, то и какво да му харесва човек на това което е останало от Илкнур, важен е подтекста, все едно казва нещо като "ето ме" Mr. Green

ПП
Скрит текст:
За мен форума никога не е бил само тази тема, чета и пиша и по други, но и аз като Профи, на този етап това което може да ме накара да намаля присъствието си тук е новия изглед ooooh!  Не функционалността, а точно изгледа, безкрайно натоварващ очите ми, досега не беше ми се случвало да ми сълзят  и да виждам размазано, но с новата версия да...

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 12:18 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт