Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 486

• 41 291
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Искам го без шапка за да видя докъде му порасна косата.

# 421
  • Пришълец
На мен не ми харесва такъв Crossing Arms..... мърляв newsm43
Шапото и потника сякаш втора-трета употреба.... Ох, и козина... ooooh! Май косата е до допустимото ниво Party, да не я пуска повече bishop
Храстореза по-лесно от косачката ще го транспортирам rotfImbo

# 422
  • Варненска клюкарка
Ами мърляв изглежда, малко като изпълзал от кофата за боклук, небръснат и непран, ама така е сигурно щото се къпе само в морето tooth Ама е секси hahaha

# 423

лятото се ходи небрежно , неглиже    ша си изпере потника в морето и е готов  Joy Joy

https://www.youtube.com/watch?time_continue=121&v=EOEGv-V7aQ8

съдружничката на Башак   - Дениз мумията  е с тях  на яхтите

# 424
  • Варненска клюкарка
Ми моЙ да не му е допаднала балдъзата и Башак да е викнала съдружничката tooth Аз чакам следващите каки Mr. Green
Феми той точно на пран в морето прилича hahaha

С изключение на Ча, всички останали изглеждат като хванати от гей парад smile3555 Даже и Ча сякаш се е поразходил малко с парада hahaha

# 425
  • Пришълец
Башак му е кака и ще го отрака. Няма да го остави без момиче Joy
Вярно всичките бест модели малко така newsm78 като меки китки Mr. Green Нашия да кажем прави изключение smile3503
Този от 2005 г. не се сещам кой е newsm78, вие момичета?

# 426
  • Варненска клюкарка
Бурак Йозчивит бе Марги tooth Ама вярно не прилича на себе си hahaha Да кажем че на Ча му личат само изскубаните вежди, пък другите и скубнати и с грим hahaha

# 427
Оффффф тя, Stop сестрата, Stop дружката, Stop ноу комент.
Скоро ни очаква тийзър на Хазалиния сериал.
Скрит текст:

Сегодня начался монтаж первых кадров сериала Бесстыжие / Utanmazlar, а это значит, что уже совсем скоро мы увидим тизер.

# 428
  • Пришълец
....
Дениз мумията 
.......
Феми бе rotfImao rotfImao rotfImao
Пък Башак май наричаш скумрия Joy Joy Joy

Бел, не знам защо, но по-скоро за Енгин Акюрек си мислех Mr. Green, че е Бурак не бих и предположила. Мда, не приличат на себе си. Laughing

# 429
Ай нЕмЪ сЪ изказвам за манекените Laughing Laughing Laughing в младежкия им период.
Ча не, че си е наше момче, но прилича на себе си. smile3521
Скрит текст:
Юхууууу, за радост или не(за мен за Party) №, ще има втори сезон, успех му желая.

# 430
  • Варненска клюкарка
Май Чачо пее Wink
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_234639

Абе каквото или която да радва Ча, той изглежда доволен от живота. Усмивката не слиза от лицето му, при това е истинска, никакви разкривени зъбни протези Wink Явно и много му допадна екипа на Ичерде, щом още се влачи с Ръза и с Улуч Байрактар Peace Смятам че тези приятелства ще си останат, дано Peace Може би и нещо или някой го задържа в Турция, хич не изглежда да се е разбързал към ЛА, а как си мислехме че ще хукне през глава натам hahaha

Наде, честито, макар че според мен когато една история се поизчерпи или рейтингите тръгнат надолу, а новият сезон с новите свежи сериали е напът, по добре да се сложи точка, така и актьорите ще приключат с достойнство един проект.

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 19:25 от Беллора

# 431
Май Чачо пее Wink
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_234639

Абе каквото или която да радва Ча, той изглежда доволен от живота. Усмивката не слиза от лицето му, при това е истинска, никакви разкривени зъбни протези Wink Явно и много му допадна екипа на Ичерде, щом още се влачи с Ръза и с Улуч Байрактар Peace Смятам че тези приятелства ще си останат, дано Peace Може би и нещо или някой го задържа в Турция, хич не изглежда да се е разбързал към ЛА, а как си мислехме че ще хукне през глава натам hahaha

Наде, честито, макар че според мен когато една история се поизчерпи или рейтингите тръгнат надолу, а новият сезон с новите свежи сериали е напът, по добре да се сложи точка, така и актьорите ще приключат с достойнство един проект.
Стигнат ли дотам съм сигурна, че, ще го финишират навреме. Peace
Важното е Ча да изглежда хепи както и изглежда де, а коя, кой, кое е причината затова за мен няма значение.

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 23:00 от Neidjal

# 432
  • Варненска клюкарка

За пореден път всичко започва с радости и торти.... Дано и така да завирши когато му дойде времето, дано сериалът да се загледа Praynig

Едва познах на снимката Диренч Аксой Rolling Eyes

И Джансу Дере с приятелка в Bozburun Yacht Club в Мармарис smile3502
По бански изглежда по-добре, отколкото облечена Peace
Скрит текст:

Цитат
Бывшие модели Джансу Дере, теперь уже актриса, и Эдже Сукан в прошлом месяце отдыхали в Индонезии на острове Бали. 10 июля парочка вернулась в Турцию, но не разбежались. Отдых решили проложить в Мармарисе. Знаменитости остановились в Bozburun Yacht Club. Девушки наслаждались отдыхом и теплой солнечной погодой.

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 15:34 от Беллора

# 433

нова с фен

# 434
 wavey
Скрит текст:
diziturkHaber
Состав сериала "Слезы рая" : Берк Атан, Алмила Ада, Юсуф Акгюн, Хазым Кермюкчю, Эбру Дестан, Сюэда Чил.
Нашия Корай/Юсуф наесен с нова песен.

Поредната клю-клю, Laughing ще видим дали, ще е поредната партенка.
Скрит текст:
#Teammy_CagatayUlusoy
Турецкие СМИ известны своим богатым воображением, однако иногда их заносит настолько сильно, что остается только удивляться откуда они "выкапывают" потрясающие новости. По последней "информации" Чагатая Улусоя занесло в седьмой сезон Игры престолов, где он сыграет одну из главных ролей. То, что седьмой сезон уже снят и показывается по телевидению журналистов не очень смутило. Ну и правильно, Чагатай отныне сертифицированный путешественник во времени.

Общи условия

Активация на акаунт