Мина първата година, Юнчето с охота повдига на мама адреналина

• 55 702
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Да се похвалим-днес изби първото ни кътниче долно ляво:) и точно днес  на РД на ММ:) другата новина край нас е,че чакаме второ бебче:) малко рано особено за след секцио,но според моя АГ всичко е наред. Вече минавам 6гс Simple Smile и се надявам скоро да мине гаденето и всички „екстри”...общо взето всичко наново:)

# 166
  • София
Да се похвалим-днес изби първото ни кътниче долно ляво:) и точно днес  на РД на ММ:) другата новина край нас е,че чакаме второ бебче:) малко рано особено за след секцио,но според моя АГ всичко е наред. Вече минавам 6гс Simple Smile и се надявам скоро да мине гаденето и всички „екстри”...общо взето всичко наново:)
Браво на вас и за кътника и за бебето. Пожелавам ти всичко да е наред и да имаш лека бременност и леко раждане Simple Smile

# 167
Благодаря,Миленка:) дано Simple Smile иначе напоследък нещо не спи,т.е. заспива си нормално и точно в 2:30 или 4:30 като по часовник се буди изправя се и чака да я вземем и не заспива без да я нахраня или просто да е в нашето легло. Тъкмо заспи дълбоко и ха да я преместим не знам как се усеща и само след минутка пак кукната и чака да я вземем. Има ли и други с такъв проблем?

# 168
Да, не съм гледала точен час, но почти всяка нощ се буди и хленчи, успокоява се чак, ако я взема в нашето легло и някои от връщанията в нейното легло са неуспешни. Тая сутрин такова кроше ми наби насън, направо звезди видях, като шило се върти.

# 169
Значи е период някакъв. Дано скоро мине,че целите сме в синини от малки ритничета,че обича да спи перпендикулярно на мен и баща й.да не говорим че нещо все не се наспивам...

# 170
  • Стара Загора
Сорента, честито и за бебо и за кътничето.Леко бременеене.
От известно време взимаме Алекс при нас на леглото.Разполага се както на него му е кеф.Често и перпендикулярно.Юмруци и ритници изяждаме доста.Предпочитам да е при нас и да спи отколкото да реве в кошарата.Иначе преди да го вземем при нас по няколко пъти ставаме да му даваме вода и пак да се приспиване.

# 171
  • София
Някакъв период е. И Марина е така, но тя пък от раждането си спи при нас, защото още си търси гърдата през нощта. Не да суче, а да я ползва за залъгалка.

# 172
Чудя се дали ако се свикне,че минава номера като се разбуди нощем и ревне да я вземем в леглото при нас, няма да го прави непрекъснато. Знам че това спане при мама и тати става проблем на по-големи годинки. Четох че точно към 1г и 3-4мес бебетата започват да развиват страх от изоставяне и от тъмно. Дано се преодолее бързо

# 173
  • София
И с каката и с баткото го минах тоя период. Стават самостоятелни и ги е страх да не ги оставим. Simple Smile Ще мине около   1 и 1/2 - 2 години.

# 174
  • Русе
Сорента, честито! Добре дошла ще си в приключението породени деца Simple Smile Леко бременеене и пухкав финал!
За спането в леглото на мама и тати при нас пък беше обратното - до година и три месеца каката спеше при нас, след това се премести в леглото си. Днес сглобихме леглото и на Йоана, че още е в походната кошара, но не сме изнесли нашата спалня от бъдещата детска стая и не сме опитали ще спи ли в него. Не че каката е навита да спят двете, ще видим как ще я излъжа. Т.е. двете сами, те и сега са в една стая.
Аз също не слагам на гърне  Embarassed Гледала съм го тоя филм, ясен ми е краят та изобщо не се опитвам. Мия и сменям памперс веднага, да чукна на дърво няма зачервено, няма нищо... Ще се научи, когато е готова.

# 175
Сорента, честито! Пожелавам ти всичко
да е наред и да изкараш една лека бременност. 😊😊
Как се решихте ? : ))

Опитвах да го сложа на гърне няколко пъти и удрях на камък, та затова съм дала почивка. Като започне да разбира повече, ще му обяснявам и мисля ,че по лесно ще го науча.

# 176
Sorenta, честити 2 чертички ! Ех, че хубаво. Няма да ти е леко, но пък радостта от породени и близнаци и някак по-особена.

# 177
Благодаря за пожеланията! Маги,честно с ММ искахме още едно бебче и докато се чудим кога то взе че само реши и ни изненада Simple Smile приятно много. А и си спестявам разговора за от къде идват бебетата за сега,че още е малка да може да говори и да пита Simple Smile
Иначе си е по-тежко от първата бременност-цял ден гадене и т.н. и едно дребно дето си иска неговото,а да не говорим че като й видя манджите ми се повдига още повече (храни я или ММ или баба й)...

# 178
  • Русе
Ох, Сорента, съчувствам! Аз имах еднакво леки бременности, не ми е ставало лошо само спрях да вдигам каката след шестия месец. За секциото не го мисли. На братовчедка ми са точно с една година и един месец разлика, два пъти секцио и херния имаше. Всичко мина без проблем, хем до последно разнася голямото бебе (че то си беше точно бебе още).
Йоана все повече се тръшка като не стане по нейната...Очаквам лягане и търкаляне по земята по нататък. Twisted Evil

# 179
Вече съм по-спокойна, че все пак не съм толкова " грешна " заради гърнето. Но някак си и аз не я усещам готова за него.
Сорента, честито! Леко бременеене Simple Smile аз честно казано, на този етап не искам второ бебче. Винаги съм обичала децата и съм искала да имам много, но след появата на малката, разбрах, че не е толкова лесно. Особено, когато си сам, с 1 ми е трудно, а пък с две, не ми се мисли!  Радвам се за вас, че бебе номер 2 е решило да ви изненада приятно и да ви спести времето по размислите " кога ".
По отношение на ината, постоянно се навивам да съм подготвена за едно голямо инатче, съдейки по мен. Ех, тези близнаци. Колкото и да се подготвям психически, обаче, малката ме изненадва. Но вече не се ядосвам, като се инати, я оставям. Ако не иска да яде, или пък се лигави докато я храня, я оставям. Не й се моля, защото когато го правех ме побъркваше. И така на всеки инат я игнорирам и тя спира.

Общи условия

Активация на акаунт