Новите ни козметични похождения - 79

• 136 150
  • 724
  •   1
Отговори
# 495

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 16:25 от Анонимен

# 496
  • Седмото небе
Диор стик руж ,прасковеният цвят
олио за тяло ,но моето е с брокат.
Броката за тяло на Герлен ,с помпичката Simple Smile

Heart Eyes от кога е тази колекция на Герлен? Да не е нещо специално за Азиатския пазар само Rolling Eyes

# 497
# 498
# 499
  • София-Младост
http://ivis.bg/products_images/yr-malina-shg.jpg
Душ гел ИВ Роше...нещо не се справям с добавяне на изображение от нета:(

# 500
  • Бургас / София

# 501
# 502
Check - какъв е този продукт? Исках да си поръчам на тази марка продукт за заличаване на бръчки след 60 секунди, но с доставката ми излиза скъпо. Сега ми изпращат реклами на Уондър - и на този продукт включително, но нещо не разбирам за какво е предназначен.

# 503
Check - какъв е този продукт?

Ами и аз не знам още какъв е, запалих се по него заради един клип в ютюб, потърсих го насам-натам и междувременно видях другия продукт за вежди, който е в по-горния ми пост, купих го и се оказа доста хубав продукт. Тази вечер обаче изненадващо видях Winderbrow в аптека и естествено веднага грабнах и него.

И двата продукта са с фибри, аз съм пробвала само първия и наистина сякаш създава вежди, а трайността е абсолютен бетон. Предполагам, че Wunderbra е същото нещо, само цвета който купих ми харесва повече, а и количеството е поне двойно по-голямо. Ето го клипът, доста по-ясно и подробно разяснение има от моето:

Скрит текст:

# 504
  • София
Риа, би ли дала впечатленията си от нещата на Ланком? Благодаря Hug
Все още не съм ги ползвала достатъчно дълго за да кажа по-конкретно мнение, но по-натам ще споделя пак. За сега мога да кажа, че са много приятни. Кожата ми е мека и хидратирана, като че ли тенът се изравни малко.  Обещават изглаждане и озаряване. След течната грижа нямам нужда от крем.

# 505
  • Вестерос

# 506
# 507
# 508
  • Варна

* Амарилис *  Колекцията на Герлен нямам представа от кога е ,подарък ми е броката ,мацката не го ползвала....

# 509

Общи условия

Активация на акаунт