Новите ни козметични похождения - 79

• 136 143
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Днес се сдобих с тези мостри от една аптека Simple Smile някакви отзиви ?

Много слаб ми се видя на мен Виши Идеалиа, въпреки че съм с нормална към мазна кожа. Имах чувството, че след два часа нямах никакъв крем. Иначе купих голяма разфасовка.

# 526
Днес се сдобих с тези мостри от една аптека Simple Smile някакви отзиви ?
Скрит текст:
Много слаб ми се видя на мен Виши Идеалиа, въпреки че съм с нормална към мазна кожа. Имах чувството, че след два часа нямах никакъв крем. Иначе купих голяма разфасовка.
Аз се сдобих безплатно с тях (цял месец ще ги дават) , консултирах се с фармацевтката кои ще са най-подходящи за мен ... и тя препоръча Идеалиа като превантивна мярка ... а аз исках тези хидратиращите - Акуалиа (може и тях да си взема Grinning)

# 527
# 528
  • Седмото небе
Единствено и само за мен!!! И милилитър не споделям, обожавам го и не си го давам!!!
Изненада от мило парфюмно другарче знаещо страстта ми към цялата серия с ръбести бутилки Blush
Тъкмо дамата да не скучае https://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Valentino-Donna-31411.html
 Скоро планирам да ги събера и с Acqua версиите им,та даже ако намеря и този https://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Valentino-Eau-de-Parfum-5409.html. Да си ме радва тази весела компания Laughing Изобщо есенно-парфюмно превъзбудена се чувствам hahaha Joy
Аз ако взема и черния мъжки,ще искам и черния тазгодишен дамски... Малко ми трябва на мен,толкова ми е къс фитила,че... А и цветните кръгли бутилки на Валентина и те си чакат реда... Blush Понякога се срамувам от себе си чак Blush

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 22:01 от *Амарилис*

# 529
Е, вземи им за Шеф на компанията и Интенз мъжкия, той е най-хубав от цялата ръбеста колекция.

# 530
От години не съм се включвала в темата Simple Smile

# 531
# 532
  • София
MISS UNIVERSE Style Illuminate by CHI Set the Stage Blow Dry Spray

# 533
  • Бургас
След като видях снимка на грим с този глитър в инстаграм нямаше как трябваше да го купя. Цветът е Stratus , голяма красота и без основа залепва перфектно . Ефектът на цвета , който взех ( на горната снимка розовия пигмент е по- достоверна) е точно глос, мокър ефект.  Heart Eyes

И за проба ексфолираща маска за скалп

# 534
# 535

(Палитрата на TheBalm за съжаление е за подарък,  но изглежда толкова хубаво, че може би и за себе си бих си взела)

# 536
  • Street of Dreams
Showgirls, на самотен остров ли ще ходиш? Joy Hug

# 537
След като видях снимка на грим с този глитър в инстаграм нямаше как трябваше да го купя. Цветът е Stratus , голяма красота и без основа залепва перфектно . Ефектът на цвета , който взех ( на горната снимка розовия пигмент е по- достоверна) е точно глос, мокър ефект.  Heart Eyes
Жесток отивам благодаря, че го показа. На една вълна сме. Hug bouquet

# 538
Момичета, влизам да похваля този душ гел, който си купих вчера: има безумно готин аромат на ванилов сладолед!  Heart Eyes

В Ремедиум са заредили маските на Schaebens, които са разкошни. Горещо ги препоръчвам и тях! Heart Decoration

# 539
  • гр. София

Общи условия

Активация на акаунт