Новите ни козметични похождения - 79

• 136 131
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • Canada
Четох много хубави отзиви и реших, че искам да ги пробвам Flutter
Скрит текст:

# 557
Лосион за лице и очи за блясък,любопитно ми е какво ще стане Simple Smile

# 558
  • Плевен
PELLI, би ли споделила мнение за лосиона, след като го използваш?
От мен само:

# 559
PELLI, би ли споделила мнение за лосиона, след като го използваш?
От мен само:

Преди малко се намазах за пръв път-мирише много деликатно на някакво цвете,не мога да определя какво е,пише,че е с цвят на череша и водна лилия.Под очите и на клепачите като че ли ми беше една идея странно,но тепърва ще свиквам.Около 5мин. кожата се усеща лепкава,което е минус,но после минава,хидратира определено Simple Smile
За блясък-ще споделя по-натам.

# 560
# 561
# 562
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Преди малко се намазах за пръв път-мирише много деликатно на някакво цвете,не мога да определя какво е,пише,че е с цвят на череша и водна лилия.Под очите и на клепачите като че ли ми беше една идея странно,но тепърва ще свиквам.Около 5мин. кожата се усеща лепкава,което е минус,но после минава,хидратира определено Simple Smile
Пели, на продукта пише, че е лосион за почистване на грим.  Peace

# 563
# 564
Пели, на продукта пише, че е лосион за почистване на грим.  Peace
Защо мислиш,че не нося грим Sweat Smile
Премахва замърсяванията,дори да съм без грим,почиства много хубаво кожата.Днес сутринта всичко си беше наред,почистих си лицето с него,не лепне,не дразни,явно първия път винаги е странен Laughing

# 565
Eдна класика за мен:
Скрит текст:
Забравих си парфюма вкъщи и се наложи да купя друг.

Подарък, но все пак:
https://www.clinique.co.uk/media/export/cms/products/402x464/clq … T6201_402x464.png

# 566
#999 Matte Metal

#510 Jungle Beige

# 567
  • Sofia

Много отдавна не съм взимала нищо на Клоран, нещо ги бях отписала, но се наложи да пътувам и си взех от сладурските мъъъъънички опаковки, които са в едни буркани на касата в Ремедиум. И този шампоан ме шашна. Такава хубава, плътна, но не суха коса отдавна не съм имала. Стигна ми за два пъти и се взех комбо пакета с балсама.

# 568
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Защо мислиш,че не нося грим Sweat Smile
Премахва замърсяванията,дори да съм без грим,почиства много хубаво кожата.Днес сутринта всичко си беше наред,почистих си лицето с него,не лепне,не дразни,явно първия път винаги е странен Laughing
Не, не съм си помислила такова нещо, извинявай. Просто в предния си пост го описваш като крем и си помислих, че може да не си обърнала внимание, че е демакиант.  Blush

# 569
  • Варна

Течен хайлайтър на Аура /до сега не съм ползвала нищо на марката/
Молив за вежди Луумс - също нищо не съм ползвала на марката .....
База за грим на Мейбълин ,до сега не съм ползвала никога база ....
все нови неща

Общи условия

Активация на акаунт