Новите ни козметични похождения - 79

• 135 124
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Утре,засега направих само един кичур за проба.Доста розово стана,но на първото измиване,значително се изсветли(ползвах шампоан/маска за боядисана коса,уж за повече задържане на цвета).Колориста са само за светли коси,ако вашите са тъмни,първо трябва да обработите с обезцветител на Колориста (Colorista bleach).В гамата предлагат и шампоани Колориста,но не разбрах дали действат да се отстрани по-бързо боята(в случай,че крайния резултат не е задоволителен) или за запазване на цвета.
Ще споделя снимки.

# 91
  • София
За сваляне на боята е Peace

# 92
Втора опаковка от този серум

Какъв ефект има серумът?С каква кожа си?Simple SmileRelaxed

# 93
  • София-Младост
От къде е околочния рол-он? Има ли охлаждащ ефект?

# 94
От Superdrug e, физически магазин в Лондон, но предполагам, че го има и в онлайн магазина. Не съм го изпробвала още, но ще дам отзив след като го тествам.

# 95
# 96
  • В един копнеж!
Утре,засега направих само един кичур за проба.Доста розово стана,но на първото измиване,значително се изсветли(ползвах шампоан/маска за боядисана коса,уж за повече задържане на цвета).Колориста са само за светли коси,ако вашите са тъмни,първо трябва да обработите с обезцветител на Колориста (Colorista bleach).В гамата предлагат и шампоани Колориста,но не разбрах дали действат да се отстрани по-бързо боята(в случай,че крайния резултат не е задоволителен) или за запазване на цвета.
Ще споделя снимки.
Ще чакам с нетърпение снимки.
Аз съм с тъмна коса, боядисана, разбира се. Но съм харесала тюркоаза и от няколко клипа видях, че се постига някакъв цвят. Нещо цветно, закачливо. Лятно! Flowers Hibiscus Ще пробвам, та дори и временно да е!

# 97
  • Бургас
От мен Извънземното на Мюглер,внезапно избухна любов между нас. Laughing Heart Eyes

# 98
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За Колориста писах в темата за Модните прически.

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 23:06 от Beautyholicа

# 99
# 100
# 101
# 102
# 103
Шампоана и маската.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт