В 8 клас съм вече зная - на ваканция да се порадваме накрая(10.07-16.07)

• 51 429
  • 385
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря, момичета ! Много късмет и успех и на вашите дечица! Simple Smile

# 361
  • София
Амбър , за списъка - ЧАГ 'Проф. Иван Апостолов', София Simple Smile
И дъщеря ми избра това училище Simple Smile
Дано случат на добри учители и съученици! Късмет на всички деца в новите им класове!

# 362
  • София
Амбър , за списъка - ЧАГ 'Проф. Иван Апостолов', София Simple Smile
И дъщеря ми избра това училище Simple Smile
Дано случат на добри учители и съученици! Късмет на всички деца в новите им класове!

Много радост, успехи и приятели на момичетата в новото училище! На наши познати дъщерята също ще бъде в тази гимназия.
anelima, много е хубава, добра и артистична дъщеря ти! Поздрави от нас Flowers Four Leaf Clover

# 363
  • София

Много радост, успехи и приятели на момичетата в новото училище! На наши познати дъщерята също ще бъде в тази гимназия.
anelima, много е хубава, добра и артистична дъщеря ти! Поздрави от нас Flowers Four Leaf Clover

Благодаря ти:)))
Специални поздрави и от нас!

# 364
  • sofia
Честито на всички приети на трето класиране.
Ние сме на почивка. Набора яде, спи и плажува, друго не го интересува. Като набляга на яденето и плажуването Grinning Само вика - ако ме види треньора колко и какво ям ще ме накаже с 100 коремни поне.
За списъка - момче в НГДЕК.

# 365
anelima, поздрави и от мен!
Нашият днес покани приятеля-съсед у нас.

# 366
  • София
  Поздравления за всички, приети на трето класиране в по-желани училища.  Hug

За списъка не се отчетох: Следващата година ще е в АК. Дано и след 5 години пак така да пиша и да не го "напуснат" преждевременно.  Mr. Green

# 367
  • София
И аз за отчета... що пишете момичета/момчета, а не имена? Rolling Eyes
Както решите я запишете.. както другите Grinning
НПМГ, профил физика и  математика Simple Smile)

# 368
Здравейте,момичета.
Записвам се да ви следя.Ние сме се отдали на почивка.Нищо не чете б.ъдещияг осмокласник

# 369
Момичета,ето ме и мен.Чета ви редовно и споделям вълненията на всички ви.Честито на приетите на 3-то класиране!Много се радвам,че има още ощастливени деца.
Ние сме в провинцията и сме на волна програма.Изобщо не знам какво трябва да се чете и какво не трябва.Филип си почива след напрегнатата година,обича да гледа филми.
Не знам за какво е този списък,но и аз да си кажа,че наборът ще е в СМГ с НЕ.Подканям го поне да научи немската азбука през лятото,ама и това май не иска.

# 370
  • София
Ти пък, Мире, нищо не каза! За какво му е на Филип да учи азбука посред ваканцията. Все едно няма да я учи по 18 часа седмично.
Я остави детето на мира!  Wink Hug

# 371
Браво на Филип!

# 372
  • I want it all and I want it now.
Честито на всички приети на трето класиране bouquet

# 373
  • софия
Ако детето е прието на второ класиране в дадено училище,записано е вече,би ли могло след трето класиране при наличие на свободни места да се премести в друго.

# 374
Ако детето е прието на второ класиране в дадено училище,записано е вече,би ли могло след трето класиране при наличие на свободни места да се премести в друго.

Да кандидатства за четвъртото класиране ли? Защо пък не? Ако го приемат, ни виждам проблем да не може да си премести.
Четвъртото класиране училищата сами ли си го правят? Питам от любопитство.

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 10:25 от Чиби

Общи условия

Активация на акаунт