Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 52 384
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Съболезнования на Котето! Това лято дядовци изпращаме...

Да се оплача, че номер едно е хванал ентеровирус. Ужасена съм, да  не лепне и бебето, че той много го гушкаше, носеше и целуваше преди да се проявят симптомите. Уфффф....
Емотиконите ми зареждат сто часа, но считайте все едно съм сложила тъжно и притеснени личице.

# 376
Белинда, дано се разминете. Даваш ли му пробиотик профилактично?

# 377
  • София
Да, биогайя давам вече почти месец. Ама защо не взех и за големите?!  Не са хващали вируси на морето поне от 5 години и баш сега...

# 378
Не се вини сега, имало да става. Почни ги всички останали с някакви пробиотици за всеки случай. Вземи и ти нещо.

# 379

2- Чек, какви са тези романтични гледки от аватара ти? Къде заби пияната кака и защо?

Кака Уинона не я знам къде е, че да я кача наново, а вчера много се мъчих да качвам снимки от плажовете, по които се мотая и накрая като успях, сложих си ги под ръка, че да не се мъча повече. Всъщност арката от едната  снимка в подписа вече не съществува, морето я отнесе.

# 380
Да, знам за арката. По- скоро се чудих дали се подготвяш за морската ваканция в Бг.

# 381
Ами аз съм постоянно на море, каква морска ваканция. Най-много на плажовете на Златни пясъци и Паша дере да отида по сантиментални причини. Нищо не подготвям, има повече от месец, но детето заминава след девет дни и трябва да ходя да ѝ търся куфар, а ме мързи жестоко в тази жега да обикалям магазини.

# 382
Блек, моите съболезнования.

Белинда, дано се оправи детето и да не го хване малкия.

Титина, Мър, отказахте ме от Тошибата. Благодаря на всички за съветите. Днес до последно се чудих между Мак и Дел, и накрая купих Делл геймърски. Сега се чудя как ще го опазя от детето и май ще трябва да купувам още един  Grinning.

# 383
Честито, Даун! И мен ме чака тази задача, но сега ще погледна дали в България не са значително по-евтини, макар че пък международните гаранции май са по една година вместо по две.

п.п. Ъъъ... разликите в цените на Дел и Ейсър са почти двойни (в България са по-евтини) и то сравнено с най-евтиния тукашен магазин. Anguished При Мак обратно, но не с такава голяма разлика, а "само" около 500 лева.

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 14:01 от Анонимен

# 384
  • София
Коте, съболезнования!

Аз от вчера съм с две деца и съм много щастлива. Събота в 4 сутринта потегляме към морето.
Относно Делфинариума и отстъпките... Нашите приятели, с които сега ще ходим, казаха, че миналата година в Делфинариума ги питали дали са от Варна (те и двамата говорят меко). Те казали, че не са, но въпреки това жената на касата ги таксувала като варненци и им дала билетите с 30 % отстъпка. Снощи решихме, че те ще се редят за билети, защото аз и мъжът ми няма как да докараме мек говор и ще си траем отстрани. Grin  Ако мине номерът - мине. Скъпичко е това удоволствие, не знам с каква продължителност е шоуто, но 100 лв за билети не са ми много по вкуса, въпреки че ще ги дам.

Имам огромен куп дрехи за гладене и ще трябва да се взема в ръце, че багажът няма сам да се оправи. Sad

# 385
Ние ходихме в неделя и беше по-малко от час.

# 386
  • София
Съни, а може ли да разчитаме, че ще има билети когато отидем или трябва предварително да резервираме? Понеделник виждам, че почиват, а точно тогава го дават кофти време и мислех да го оползотворим в разходки из Варна.

# 387
Два пъти сме ходили в Делфинариума с децата, аз не съм очарована ама никак.
Хем скъпо, хем скучно. Не ми е ясно защо са им такива безумни цените, сигурно имат основание...

Имам нужда от малко съдействие,

Търся статии, анализи или друго в социалните мрежи, които са свързани с нарушаването на основните права на човека.
На български, английски или немски език.

# 388
Съни, а може ли да разчитаме, че ще има билети когато отидем или трябва предварително да резервираме? Понеделник виждам, че почиват, а точно тогава го дават кофти време и мислех да го оползотворим в разходки из Варна.
Тони, ние ходихме в неделя за представлението в 12 часа. Пред залата беше лудница, направо се чудех дали ще си намерим места от руски, румънски и т.н. групи, обаче после се оказа, че залата е полупразна, а видимост мисля, че има от всяка точка.

# 389
Маре, колко да отговарям Joy просто ми е родно място и познавам местните.

Не всички хотелчета и къщи за гости знам, защото селото се разшири и много непознати за мен хора си купиха места и си построиха хотели.На Градина пък никнат всяка година като гъби.Препоръчвам хотел Адена, защото е близо до нас и познавам собствениците.Имат басейн, детски катерушки, маси с навес за приготвяне на храна и хотелската част е хубава, изглежда чисто и поддържано.

Рая, след снощната обиколка да докладвам, че не видях да плетат плитки, но може да се реваншираш с една татуировка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт