Искам да кажа ... (130)_10.07-16.07

• 51 923
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро!
Тони, сподели по натам дали е шумно във вашия комплекс. Нашите две години по ред ходят на бунгала и това им е основната забележка.

Голям сън му дръпнах аз и звяра даже не се събуди и ме остави да заредя батериите. Тук вали от вчера следобед и съм доволна. Днес ще поизчистим, ще наготвя и после мързел цял следобед. Може да се отдам и на козметични процедури, ако не ме примързи трайно.

# 661
Добро утро!
И ние сега закусихме, а аз малко преди това станах, иначе 3 пъти се будих, то домофона звъня, след това телефоните, някой хора не могат да си представят, че в 9,30 в неделя може и да се спи. Цяла нощ умрях от киселини от зелето и не можах да спя, повече няма да ям зеле.
Трябва да излезем да понапазаруваме плодове, зеленчуци, но не ми е добре още - по-късно.
Синът ми ме пита преди малко - "Мамо, какво ще правим днес, същото като вчера ли?"  hahaha иска палачинки да му правя, та за обяд може да направя една доза или някакъв кекс да има, засега обаче съм в леглото Laughing

# 662
На работа съм и умирам от студ. Намерих един стар суитчер на ММ и го навлякох, в колата намерих и едни розови чорапи на малката. Гледката е потресаваща. С черни сандали и розови чорапи.
Снощи бях на гости в приятелка, поревахме, посмяхме се, попихме...  Сега ми е мъка. На всичкото отгоре като се прибрах дочетох Немското дете, и сега пак, че почти нямам спомен какъв беше края.

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 10:52 от Cилвия

# 663
  • София
Добро утро!

Тук е облачно и ръми дъжд, така че след малко тръгваме на разходка из Варна и до Делфинариума. Хапнахме мекички на закуска в ресторантчето и всичко е ток и жица. ☺

Али, в комплекса има строги правила. Навсякъде има табели, че градският шум е забранен, както и разните му там други изисквания. Пълно е с деца и няма свободни вилички, но все едно си сам в гората. Не мога да повярвам, че все още има нормални хора, които да се съобразяват с околните. Това най-много ме впечатли. Даже и нашите деца се държат като хората и не пищят и викат. 😂

Благодаря и за препоръките за местата за посещение. Ресторант Робинзон ни е в списъка отпреди да дойдем.

Хубава неделя на всички!

# 664
Иии, Тони, браво и благодаря за информацията! Ще го запазя за обмисляне за догодина и ще го покажа и на нашите.

# 665
  • Бургас
Добро утро!
И при нас е прохладно, няма слънце. Ще направим разходка в Сарафово. На пристанището Anchor,из чукарите и плажа. Само незнам как ще опазя децата да не влязат във водата,:swimmer: Wear Bikiniче тях ни студ ни жега ги плаши.
Ще направиме сандвичи и ще сме като на пикник и екскурзия Hamburger
И понеже сега пиша през лаптопа,ще се пробвам и с новите емотикони и дали ще успея да кача снимка,понеже с телефона не успях. Така,че малко ще ви досаждам Flowers Hibiscus Дано да върнат повечето от старите емотикони,най-вече с човечетата.

Уж се качи снимката,да видим. Тя е от вчера сутринта,когато беше пак облачно.

# 666
Тонка, разгледах го вашия комплекс, че има и свободни места за моите дати. Simple Smile Сега се чудя.
Дай малко повече инфо на лични ако не ти е проблем. Хубава почивка ви желая!

И тук е хладно и дъждовно, цял ден се шматкам в къщи, децата гледат ТВ.
Хич не ми се влачи с тях в МОЛ и се надявам да спре и да излезем на разходка по някое време.
Мисля да си стегна багажа за други ден, за 5дни пак ще повлача купища дрехи, които няма да облека.

Дайте съвет за печка с керамичен плот, няма да е за вграждане.
Предвид санирането в момента, реших да вкараме печката вътре, но искам нова. Идея си нямам какво да гледам.
А...и искам прилична цена. Simple Smile

# 667
  • Sofia
Хладничко,а?  Thinking
Нямаме угодба...ама от 35 на 15 градуса, не ми е ок  Crossing Arms.
Търся си компания за кино, момчетата ме отсвириха-таткото по хоби занимания, младежът виси пред компютъра. На никой не му се гледа сълзлива боза  Mr. Green Crossing Arms.Ми ще си я гледам сама,очевидно.
Резервирах Гърция аз снощи, за  през септември  Peace .Пак се спряхме на голям комплекс...нещо не можем се наканим на апартаментчета и къщи за гости.Все едни рисковани ми се струват.Поне чекнах да е само със закуски.
Прословутата Португалия ще я оставим за Коледа-НГ,решихме  Crazy.

# 668
Сготвих пълна измишльотина, но се получи много добре, а и е ВМ-НВ таще ви я споделя.

Около 250 -300 фр пилешко обезкостено, но не гърди, нарязано на хапки и леко задушено в масло. Половин глава карфиол и толкова броколи сварени на пара.

Извадих пилето от тигана и задуших една чушка, три стръка нарязан лук и добавих карфиола и броколите, поръсих черен пипер и сложих малко синьо сирене, залях със сметаната и го оставих да покъкри. Когато стана готово го поръсих с накълчан чивас - нямам идея какво е, но е като много тънък лук, а и вкусът му е подобен, та може спокойно да се замени с пресен лук или чесън.

# 669
Сесил, аз бих държала само на пиролиза. Всичко друго си е едно и също

# 670
Добро утро.
Тук се изсипа порой от вчера вечерта. Та и нета никакъв го нямаше до сега.
Да кажа какво наготвих за обяд- пълнени сини домати с моцарела, поръсени с пармезан и запечени с доматен сос. Много добре ми се получи.
Искам и нещо сладко за десерт да спретна, че имам 5 белтъка от вчерашното суфле с тиквички. Или трябва да ида до магазина за ядки, за да направя "забравените сладки", или трябва да измисля нещо друго. А така ме мързи да пресека улицата и да вляза в магазина.....

# 671
Ние в крайна сметка решихме да идем в мола да се видим с кумците, да хапнем и да си купя бански. Обаче, явно всички хора това бяха решили, защото успяхме само да хапнем. По магазините беше лудница, чаках 10 минути пред пробната, отказах се и си тръгнахме. Мъжът ми отиде на работа, аз ще прилегна с книга. После вече ще трябва да наготвя и да изчистя...

Положителното в мола беше, че се засякох с Ванини и видях дребосъците! Да ви кажа, чичовци сме на две разкошни дечица Heart

# 672
Аз суфлето го правя с цели яйца и слагам само 3бр.
И на мен ми се яде нещо сладко, но не знам какво да си направя. 

# 673
Сeсил, аз ползвам само жълтъци и прясно мляко/сметана(течна), защото не ми харесва как се пресича белтъка. Опитай и така! Задължително разтопено масло, копър, счукана скилидка чесън(може и по- малко), червена чушка за аромат и поръсен с пармезан.

# 674
И аз прилегнах с телефона, но ще трябва да правя соса за спагети за вечеря и ще се надигна по някое време.

Искам да кажа, че от няколко дни търся из нета картинка за идея за шкаф/скрин за тв и книги, който ще бъде във всекидневната, където ще е кухнята.Някой ако попадне на нещо изчистено и леко, моля, да ми го метне.Приемам идеи Grinning

На Вани дечицата са големи сладурчета Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт