157 ГИЧЕ

• 48 415
  • 261
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
какви са Ви впечатленията сега вече след като е минало някакво време, и в кои паралелки сте за да видим дали не се засичаме с някоя мама? Ние сме в 8г.

# 256
  • Sofia
Моята дъщеря е в 8А. Не съм с лоши впечатления. По испански се учи много. Строга и взискателна госпожа, доста се оплакват и деца и родители за отношение и оценки, но дъщеря ми не се е оплаквала. Класната ни е в дълъг болничен и в момента имат временно друг класен ръководител, та нямам наблюдения. Сподели, че изоставали по български заради това и трябвало да наваксат.

# 257
Привет, приети сме на първо класиране! Младежа много се ентусиазира за езика, а и това, че предлага профилиране по Биология и Химия е второто му желание, та утре ще отидем да се запишем. Има ли и други родители да обменим контакти. Няма да питам за мнения от родители с деца в по-горни класове т.к е много индивидуално до колко децата ще се напаснат, но се надявам това да е нашето училище!

# 258
  • София
Ние очакваме второ класиране и моят младеж след разходката тази седмица до училището вече беше на 100% сигурен,че това е неговото.Надявам се да се похвалим в понеделник.Благодаря на майките,споделили мнения за 157,наистина ни беше полезно за решението.

# 259
Ние очакваме второ класиране и моят младеж след разходката тази седмица до училището вече беше на 100% сигурен,че това е неговото.Надявам се да се похвалим в понеделник.Благодаря на майките,споделили мнения за 157,наистина ни беше полезно за решението.

Успех! Дано ви приемат щом сте го решили, и след това да имате едно хубаво и щастливо лято Simple Smile

# 260
  • София
Благодаря ви,момичета!Приет е и ще се радвам,ако и други бъдещи осмокласници като нас се включат в темата,за да обменят децата информация!Весело и безгрижно лято!

# 261
yasmin Мислих да направя група в някоя социална мрежа, но при записването ми обясниха, че децата се разпределят по паралелките чрез компютър и няма как да ми кажат ние в коя паралелка ще се паднем. Затова ще си чакам родителската среща, да се опознаем с останалите от класа ..
Весело лято и да ни е на късмет новото училище! 🥳

Общи условия

Активация на акаунт