157 ГИЧЕ

• 52 355
  • 273
  •   1
Отговори
# 270
  • София
То между 157 и Първа испанска е дооооста голяма разликата в приемните балове...

# 271
Да, и ние до утре ще преценим дали да го запишем или да подадем за второ класиране, така или иначе най-много да остане пак там

# 272
Чудех се дали да се включа, абонирана съм (вероятно преди 5г) за темата и току ми изскача известие. Simple Smile Майка съм на абитуриент от 157мо. Накратко - не съжаляваме, че е бил в това у-ще, но не тръгвайте с големи очаквания.

Моето мнение може и да не е меродавно, защото сина ни е активен спортист и 1г беше на самостоятелна форма на обучение, но не мисля, че това чак толкова повлия на цялостното ми мнение за у-щето (всъщност повлия положително, защото нея година класна му се водеше една от зам. директорките и за мен тя е Човек и Учител).

Дисциплина - в началото ги стягат, после в 12 клас ходили 7-8 деца в час. Той като започна още нямаше униформи, после ги въведоха. Лошото беше, че техния много често сменяха и класен, и учител по испански! Това от първата им година. А сега в 12 клас учителката по испански е много зле (като човек и характер), едвам я изтърпяхме (и ние, родителите). Просто, за пръв път се сблъсквам с толкова злобен човек!
По БЕЛ им беше много готина, млада учителка.

Научи езика, разговаря свободно, на него му се отдават езиците, но не бих казала, че дисциплината е добра там. То, като цяло, за голямо съжаление, масово е така вече в гимназиите (големият завърши Джон Атанасов преди 2г и там имаше истории, но там са момчешки класове и учителите не си позволяваха своеволия и тормоз).

Базата е все така стара и зле, но на него като момче не му пречеше.

В кой клас се наложи сина Ви да мине на индивидуален план и имаше ли проблем от училището? Въобще какво им е отношението към активно спортуващи деца и допускат ли отсъствия заради турнири и съзтезания?

# 273
  • софия
Дъщеря ми завърши училището. Нямах големи очаквания, но си е нормално училище. Който му се учи ще си научи езика. Зависи от мотивацията.

Общи условия

Активация на акаунт