BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 684
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Разбирам, някой с пет мнения и регистриран вчера да почне да се тръшка, но потребител, който е тук от години и е натрупал завидно количество мнения, да не прави разлика ми е странно. (хванал се за главата емотикон)

# 1 246
Благодаря на Лале в дъжда за вкючването. Въпросният пост е изтрит независимо, че в него имаше само общо достъпна за всеки регистриран потребител информация.

# 1 247
Когато цъкнеш на камбанката, на първи ред се вижда примерно 5 нови отговора, а на втори ред е името на темата, в която са тези 5 отговора. Ако е само една тема е добре, но ако искаш на бързо да прочетеш в кои теми има отговор не е удобно. Не е ли по-добре първо да е заглавието на темата и отдолу колко са отговорите. Аз все търся заглавието първо, но погледа ми попада на отговорите и много се уморявам да забележа набързо всички заглавия в списъка с теми. Или поне ако заглавието на темата остане отдолу, да е с някакъв по-голям шрифт/букви, за да е по-бързо четимо, при един бърз скрол през списъка. Бях направила скрийншот, за да мога да го кача, но при качването на снимка ми изписва грешка 1827, колкото и пъти да опитвам, така че се надявам по описание да се разбере какво имам предвид.

# 1 248

Можете да разгледате абонаментите си за известия за теми и групи/подгрупа в секция Моят избор в профила си, откъдето също имате възможност да спрете следенето.

Билян@, тези линкове ли имаш предвид?
Като цъкна на линка в цитата, ми отваря моя профил, на теб твоя и т.н.

И на мен ми се отваря моя профил, не на Билян@

Мамма, благодаря!
Днес видях къде е тази функция за следене на групи в старата версия и получаване на известия за нови теми.
Не съм я ползвала и затова нямам проблем със сегашната камбанка, защото в нея имам само отговори в теми, в които пиша и в такива, които следя. Без нови теми в групите, в които членувам.

# 1 249
  • Германия
Сега ми направи още нещо впечатление. В края на страницата в някои теми има предложени други теми на няколко реда. Чак под тях е лентата с адресите тип форум -> подфорум -> заглавие на темата (напр. Важно! > Правила > BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия ... )

Възможно ли е този ред да се качи над предложените теми?

# 1 250
  • Вестерос
Биляна, дай конкретен пример къде е използвана твоята информация, защото мисля, че си в грешка. Линковете,  които се дават отварят профила на всеки един и всеки вижда своето инфо там, а не твоето. Grinning
не могааа хахахахах търкалящи се човечета... помислих, че нещо съм изтървала .

Аз също си реших проблема с камбаната- игнорирам я! Smiling Imp

# 1 251
  • Телиш/Плевен
Благодаря на Лале в дъжда за вкючването. Въпросният пост е изтрит независимо, че в него имаше само общо достъпна за всеки регистриран потребител информация.
Благодаря за светкавичната реакция! Hands Thumbsup

Чак под тях е лентата с адресите тип форум -> подфорум -> заглавие на темата (напр. Важно! > Правила > BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия ... )

Възможно ли е този ред да се качи над предложените теми?
Този ред го има и най-отгоре.

# 1 252

izvinyavam se ako e komentirano, kyde moga da vidya moite publikatsii ot starata versiya v novata takava

p.s. i za latinitsata se izvinyavam:flushed:

# 1 253
  • Sofia
izvinyavam se ako e komentirano, kyde moga da vidya moite publikatsii ot starata versiya v novata takava
Все от профила. Simple Smile

# 1 254
  • Mediterraneo
И в двата случая в собствения си профил.

# 1 255
  • Телиш/Плевен
Галче, най-бързо става така:
Скрит текст:

# 1 256
Галче, най-бързо става така:
Скрит текст:

Flowers Blossom

# 1 257
А досега виждаше ли се потребителското име, когато влезеш в профила на някого? Защото сега всички се виждат, а бях останала с впечатлението, че останалите потребители могат да виждат само екранното име.

# 1 258
  • София
Виждаше се, да.

# 1 259
  • Телиш/Плевен
А досега виждаше ли се потребителското име, когато влезеш в профила на някого? Защото сега всички се виждат, а бях останала с впечатлението, че останалите потребители могат да виждат само екранното име.
Да, виждаше се, но беше най-отгоре и пишеше „профил“, та затова вероятно малко хора са обърнали внимание:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт