BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 613
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 275
Аз му казвам странициране Simple Smile много любима моя дума. Английските заемки в българския език, особено за хора с определени професии са нещо съвсем нормално, ако и за това ще си правим забележки, май наистина сме в български форум. No Mouth

Харесва ми форума на мен. Само  въпросителните малко ме дразнят - не трия нищо имам валидна сесия, всеки ден ми светят въпросителни. Peace емотикон, пардон смайли пардон усмихнато личице има ли, важна е Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 01:17 от Alcarin

# 1 276
  • Ланкър, планините Овнерог
Снощи се пробвах, но не издържах много на новата версия. Пробвах за сефте да кача снимка директно от компа, обаче се оказа, че не работи тази функционалност.

# 1 277
Потребителското име, което се явява лична титла в настройките на профила, може да се скрие с отметка.

# 1 278
Не знам дали е коментирано вече, че не можах да изчета всички страници, но да си кажа...

Забележката ми е към началната страница, където излизат темите "Акценти"/"Избор на редактора" и т.н. Решили сте да излизат вече предложените теми в този си вид, което за мен не е много функционално, защото така се събират много по-малко теми, отколкото когато бяха в списъчен вид и мястото се яде от правоъгълниците, които дефинират темите. Но да речем, че това е някакво дизайнерско решение, което не разбирам.

Обаче много ме дразни, че няма бутон с новите отговори по темите. Попрочитам, да речем, от време на време темата "С какво ме дразнят свекървите". Умишлено не я следя, защото не искам да ми излиза в нови отговори постоянно, но когато имам време надничам. В настоящия момент, когато тази тема ми е предложена в "Популярни" и цъкна на нея ме връща на първа страница, а аз съм я прочела до половината и искам да видя само новите отговори. За да го направя, трябва да отида до подфорума и от там да цъкна вече на нови отговори (и между другото балончето с нови отговори и много малко и трудно за нацелване както в мобилната, така и в десктоп версията. Реално на мен (предполагам и на други)  началната страница изобщо не ми е функционална, защото половината теми съм ги чела до някъде, но така показани трябва да започна да си търся до къде съм стигнала или да ровя по подфорумите, за да стигна само до новите отговори. Надявам се да помислите в тази насока.

# 1 279
  • Ямбол
Потребителското име, което се явява лична титла в настройките на профила, може да се скрие с отметка.
Всъщност Личната титла няма нищо общо с потребителското име

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 07:44 от Лилянa

# 1 280
  • Варна
Засичам проблем, не знам дали е само при мен. В известията ми излиза 5 отговора на тема Х, влизам в темата, а там се виждат само 2. Ако реша да отговарям, тогава в историята излизат още 3. Ето тази тема уж я следя, а последните отговори не са ми излязли и не съм ги прочела  Hushed

# 1 281
  • Вестерос
Моляяя, скрийте потребителските имена!

# 1 282
Моляяя, скрийте потребителските имена!
Те и в старата версия се виждат  Joy

# 1 283

В моя профил не виждам къде е тя. Би ли обяснила?

# 1 284
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

В моя профил не виждам къде е тя. Би ли обяснила?

Личната титла няма нищо общо с потребителското име Hands V

# 1 285
  • София
"Потребителско име" и "лична титла" са две различни неща. Потребителското име НЕ се явява лична титла. Не обърквайте хората.

# 1 286
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Като се разцъка се свиква с новата версия Simple Smile Единствения ми проблем, заради който се връщам все към старата, е че ме болят очите от цветовото решение.
Смятам, че ако се запази - бледо син фон и тъмно сините букви, както е при старата версия, ще е много по-щадящото за зрението на списващите във форума.

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 09:56 от Почти безобидн@

# 1 287
Много моля , когато редактирате качването на снимки в НОВАТА ВЕРСИЯ , за да бъде удобно и лесно за всички ...освен ,че снимката трябва да се качва бързо , вместо сегашните опции, които сте поставили отдолу да може да се обръща огледално в самото изображение , нещо ,което едва ли бих ползвала повече от веднъж Hands V да сложите възможност снимката да се ЗАВЪРТА ПО ЧАСОВНИКОВАТА СТРЕЛКА .....

Почти всички снимки в нета се качват от телефони и за да се поправят , трябва да я запаметиш някъде , редактираш и тогава да я публикуваш .

Благодаря предварително Flowers Hibiscus

# 1 288
Не зная на кого му е хрумнало тази нова версия, но е адски несполучлива. Определено не ми харесва и е много неудобна. Надявам се, не съм единствена. Съжалявам, че го казвам

# 1 289
  • София
Така - днес най-накрая вече мога да публикувам някакви снимки - но само от компа. С  URL не става нищо. Слагам адреса, натискам ентър и нищичко (дали не е хубаво вместо ентер да има бутон - прикачи)?

От компютъра става и с прикачане и с дръпване в прозореца (това трябва ли да работи и с дърпане на картинка от нета или е предвидено само за локално)...

Даже и аватара вече мога да си променям успешно Simple Smile

Наистина това с отрязването на картинката е досадно. Следва тя да си влиза със своя размер, а вече да е опция дали искаш да изрежеш част от нея.
Ще е удобно да се вкара и  някакво бързо процентно намаляване на изображението, ако картинката, която прикачаме е много голяма.

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 09:30 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт