BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 468
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 150
  • ГОре на черешата...
От телефона не виждам как да мина на старата версия. Хеееееелп, че инак повече няма да влезна, докато туй чудовище не умре окончателно, ама ха!

# 151
Ох, разгеле, и аз се върнах към старата версия.

# 152
Леле, колко съм щастлива, че върнаха опцията за старата версия  newsm44 Имам си и готините емотикони Heart Eyes Има шанс да не съм си повредила очите завинаги Simple Smile

# 153
  • София
Може да е и за кратко, но с удоволствие се върнах в старата версия.
И отново си имам и емотикона  Sick, който точно ми описва новата.

# 154
  • София
През мобилната версия не можеш да се вьрнеш кьм стария вариант, колко жалко.

# 155
За мобилната версия май няма да може да се връщаме.

# 156
9947 нови отговора в темата с ваше участие "Да се оплачем..."! Това звучи като виц! /озъбена емотиконка/

Защо ми излизат нови отговори за теми, от които съм се отписала още преди 5 години? Някой е решил, че ще ми стане мило като ги видя и ще пропиша в тях отново? /емотиконка, чешеща се по главата/

# 157
  • ту тук, ту там
Аз пък искам старата мобилна версия! Откъде, има ли как?

Не знам какво не й харесваха на мобилната преди някои потребители, на мен ми беше удобна. Имаше поорязани функции наистина, но мисля, че е нормално за алтернатива на пълна версия!

Емотиконите не ми работят! Обаче разбрах, че старите анимирани ги няма. Ще ми липсват много! Sad

# 158
Цял ден не бях влизала във форума и току що се изцъклих...от един час съм като пате в кълчища...Горе в дясно, където пише "Към старата версия" защо не е активна функцията? По-добре махнете надписа, че само се дразня - 100 пъти се опитах да се върна към старата версия и пак ми зарежда новата. Дори не мога да си събера мислите, извинявам се за хаотичния пост... Rage

След десетки неуспешни опити, най-накрая успях да публикувам пост..

# 159
  • София
Моля поне менюто за отговор и емотиконите да върнете към нормалния им вид, като и новите отговори да са горе. Хиляди пъти по-удобно е.  

# 160
Не ми харесва новата версия и изобщо не е удобна. Не ми излизат известия само за следените теми, ами и за всякакви други.
На мене може би това ми е най-дразнещото във версията Rage
и на мен..... пълен ужас

# 161
Защо не показва непрочетените отговори, а само последния?????Rage
А, и аз това тръгнах да питам. Не намирам и къде са ми темите с нови отговори, в които съм писала. Темите с известяване и те изчезват като видя новите отговори по тях, а преди можех да си ги гледам и чета. Емотикони, цитати, нищо не намирам. Опитах да публикувам и страницата блокира. Сега ми е втори опит и ако пак не успея, наистина ме губите. И без това ви ползвам основно за справочник, та ще се оправя и без вас бг-мама.

# 162
  • ГОре на черешата...
МноУ зле тогава. Влизам основно от телефона. След повече от десетилетие във форума май ще приключа с него!
Боже, кви са тез крави, искам пистолети да сложа, ааааааа
Алооо,  Мама, Тати, не четете ли???

# 163
  • в сърцето на един мъж...
Не съм вярвала, че ще се радвам на старата нова версия, ама чак ми стана мило родно да се върна към нея Mr. Green

# 164
Благодаря, БГ Мама, че вкарахте в действие новата версия след класиранията на 7 клас, че да не ми се налага да влизам във форума повече.

Дисплеят ми е на минимална яркост, чета само от 10 минути и вече ме болят очите.

Общи условия

Активация на акаунт