BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 861
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 460
Като влезеш в дадена тема (примерно за хемороиди) и ще имаш опция да селектираш само т.нар. полезни мнения. Така няма да се налага да четеш плява.

Но, в раздели като Клюкарника какво ще селектираш, не е ясно.

# 2 461
Май всички това са писали, но моля спешно махнете мигащите въпросителни, мега изнервящо е. И удивителната след полезно направо крещи....

# 2 462
Като влезеш в дадена тема (примерно за хемороиди) и ще имаш опция да селектираш само т.нар. полезни мнения. Така няма да се налага да четеш плява.

Но, в раздели като Клюкарника какво ще селектираш, не е ясно.
И от мобилната ли ще става? Как?

# 2 463
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Явно искат да ни покажат новото с тези въпросителни Stuck Out Tongue А именно това,че бутона е с ново име "Полезно е!" , а не както досега "Полезно".
В мобилната версия никога не съм имала иконки аз Thinking Само това голо поле за отговор.

# 2 464
Как да нямаш?
Аз тези дни съм само с пълната, но в мобилната си имах икони, от новите, дето хич не разбирам кое за какво е?! Crazy

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 22:17 от DeVa®

# 2 465
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Да наистина Close Аз затова я ползвам в редки случаи и то само за четене.

# 2 466
Иконки нямам и аз в мобилната.  
Но бутона " полезно е" е супер, супер излишен. Така и не разбрах функцията му. Моля някой да ми обясни.
Как иначе ще разбереш, че ти харесвам мнението? Ако ида да ти го кажа лично, ще е смахнато, а сега - лайк! 😁

И аз нямам иконки на мобилната, ама си имам на телефона! 😝 Виждат ли се?

# 2 467
Аз не говоря за тези иконки 🤗🤗🤗, а за иконите в полето за отговор. Зачезнали са от днес и вече не мога да болдвам, вмъквам линкове, прикачвам снимки и прочие 😢😢😢!

Лили, виждат ти се иконките, но може би имаме сходни телефони или поне операционни системи. Защото май някой беше казал, че не ги вижда.

И други бъгове забелязах, явно са бързали хората и са направили много олекотена версия. И целия този зор, заради бутона „Полезно е!”. Направо не е за вярване!

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 22:43 от Анонимен

# 2 468
И икони, и емотикони нямам в мобилната. Сега съм на лаптопа и видях какво се вижда. Андроидски емотикони(аз съм със SGS7 Edge).

# 2 469
Ама оцени ли ме?
Не, нали! / сърдит емотикон със скръстени ръце/.
Толкова съжалявам, че мрънках по старата мобилна.
Моля, спрете се вече! Всичко изчезна или стана още по-неудобно за ползване.
П.п. Редактирам се. Видях чак сега оценяването.
ЖДБ - сега ще спя спокойно. Благодаря ти. 😗😙😚😘😍
Чакай да ти върна жеста. 😂😁😂😁

# 2 470
  • Mediterraneo
Ужасен ужасон настана пак! Тъкмо си мислех, че малко по малко нещата се нормализират...

# 2 471
  • Ямбол
Аз минах на старата версия. Надявам се скоро да го оправят. Някой да даде сигнал, когато е готово.

# 2 472
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Сините въпросителни мигат на всяка страница. Аман!
Мигат и след публикуване на мнение!  Shocked
Забелязах следния недостатък. В камбаната, ако влезеш да видиш кое мнение ти е оценено като полезно и после си прочетеш темата до края, продължава да ти стои и линка за Ен на брой непрочетени мнения за същата тема, колкото са били преди да влезеш да си прочетеш за какво са те изчеткали. Току що го установих за две теми. Peace

# 2 473
  • Ямбол
Сините въпросителни мигат на всяка страница. Аман!
...
Оправиха го.

# 2 474
  • Вестерос
Не виждам на маса хора аватарът. Както и картинки, които пускат из темите.

2 месеца не можахте да отстраните бъговете!... Направо рекламация на програмистите.

Общи условия

Активация на акаунт