BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 327
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Mediterraneo
С адрес може да се качи и с опцията "от компютър". Слагате адреса в полето file name.

Абсурд! Как може пък да се случи това?!

# 2 521
  • Телиш/Плевен
И аз бях изумена, но ето как става:
1. Отварям си опцията за качване на снима с бутончето с фотоапаратчето.
2. Като ми се отвори диалоговия, избирам бутона за опцията „ПРИКАЧИ ОТ КОМПЮТЪР“.
3. Като ми се отвори  диалоговия на Wondows за избор на снимка, директно в полето „FILE NAME“ поставям (пействам)  линка с изображението. Натискам бутона OPEN и готово.

# 2 522
  • Испания
Да. И така става.

# 2 523
  • Mediterraneo
Пробвах, става, но не с всяко изображение. Съвсем интуитивно трябва да подбираш изображения... Както всичко в тъпата версия.

# 2 524
  • Варна
Аз досега си мълчах, ама като дългогодишен потребител, искам само отговор на два въпроса : за чий беше да се деплойва нещо, което очевидно не е било готово и кога всъщност ще има работещ продукт? Ако може, истината, защото "искахме да сме модерни" и "работим по въпроса" на мен лично ми е вече обидно.
Много си права, всички питаме същото. Но отговор няма да получим, нали ти е ясно Laughing За разлика от предишния път тоя път от горе са си избрали да мълчат и да се скатават. А на 50 страници веднъж някой мод се смилява и спуска дежурното "работи се по въпроса". Толкоз.

# 2 525
Аз досега си мълчах, ама като дългогодишен потребител, искам само отговор на два въпроса : за чий беше да се деплойва нещо, което очевидно не е било готово и кога всъщност ще има работещ продукт? Ако може, истината, защото "искахме да сме модерни" и "работим по въпроса" на мен лично ми е вече обидно.
Много си права, всички питаме същото. Но отговор няма да получим, нали ти е ясно Laughing За разлика от предишния път тоя път от горе са си избрали да мълчат и да се скатават. А на 50 страници веднъж някой мод се смилява и спуска дежурното "работи се по въпроса". Толкоз.
Работи се, разбира се. Аз се чувствам като опитна мишка, предполагам и повечето потребители. Особено от телефона си е изпитание. Не знаеш днес дали ще можеш да прочетеш всичко от следена тема или ще четеш вече прочетени неща. Допълнителните функции при писане дали ще ги има или не. Разнообразно ми е поне!

# 2 526
Вчера в 18.07 часа съм получила лично съобщение. До 23 часа поне 15 пъти влизах във форума и не съм разбрала, че имам съобщение. Вкъщи ползвам само мобилната версия (от телефона). Днес сутринта, влизайки от компютър, установих, че имам съобщение, защото ми изскочи прозорчето. Кога най-после ще се оправи този проблем?

# 2 527
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Вчера в 18.07 часа съм получила лично съобщение. До 23 часа поне 15 пъти влизах във форума и не съм разбрала, че имам съобщение. Вкъщи ползвам само мобилната версия (от телефона). Днес сутринта, влизайки от компютър, установих, че имам съобщение, защото ми изскочи прозорчето. Кога най-после ще се оправи този проблем?

То да беше само това..........Аз и известия за нови отговори нямам.

# 2 528
На мобилната версия проблеми не се оправят. Доколкото разбрах ще има нова такава (по някое време), която ще е с нужните функции и удобства Simple Smile!

# 2 529
  • Варна
Ако е така защо изобщо не я махнат и не оставят старата да се зарежда от нормалния адрес, без old? Пак глупости и недомислици.

# 2 530
  • ту тук, ту там
На мобилната версия проблеми не се оправят. Доколкото разбрах ще има нова такава (по някое време), която ще е с нужните функции и удобства Simple Smile!

Сериозно?! 😲
Не бях разбрала! 🙄

# 2 531
Така разбрах аз, че ще има нова мобилна версия, а тази не знам защо ни я пуснаха в този вид. Предполагам, че ще са сходни, просто другата ще е с повече функционалности. Но, няма да се оправят на парче нещата, а ще ни я подменят, когато е готова.

Това имам предвид, а тълкуванието си е мое:
Трябва да отбележа, че мобилната версия е още в процес на разработка (личните съобщения и др.). Старата мобилна версия е достъпна на адрес http://oldm.bg-mamma.com/

# 2 532
Защо по дяволите не пуснат тогава старата мобилна, без да излиза цялата каша в началото на Нови отговори?!!!!!!

# 2 533
Да де. Аз затова питах за чий беше да се пуска нещо, което очевидно не е било готово и на 10%
Не че предлагам доброволно, ама ако бяха казали "пичове, трябва ни помощ", съм сигурна, че от всички потребители има поне 50 достатъчно технически грамотни и желаещи да ударят едно рамо, щом техният екип не успява да се справи. А те даже го изтипосаха въпросния екип във видео "вижте, кой направи всичко това и колко сме добри". Само дето посланието трябваше да е "не правете като тях, мили деца".

# 2 534

При мен пък през телефона - прочетох съобщението и после още пет дни изскачаше прозорец като ново. Супер дразнещо - няма махане.
През телефона не видях линк към старата версия и буквално излетях.
За мен е все едно да ми продават разни работи, без да ги интересува на мен трябват ли ми, удобни ли са. Като не - няма да ползвам, да се чудя кое съм чела, да си търся темите, където съм писала наред с други някакви незнайно подбрани от кого.. не е за мен.

Общи условия

Активация на акаунт