BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 279
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 255
  • Луната ни пази
Просто не мога да повярвам, че единственото нещо, което ми се искаше да се промени, отново го няма!
Като отварям на нови отговори и ако има 200 нови, а аз прочета само 15, искам после да ми ги дава от неотваряните, т.е. от 16, а не да ми ги отчита прочетени и 200-те!
Не натискай върху името на темата, а върху балончето до него. На мен лично ми е много удобна новата версия и особено мобилната има всички функционалностти, които исках да има старата.

# 256
  • Стара Загора
Ужасна е новата версия!

# 257
От доста време ползвам новата версия, за да свикна. Има много нови и функционални неща. Разучете ги, дайте си време и ще свикнете. Предполагам, че старата версия няма да бъде върната, така че избор няма.

А за Алтернативния овчарника, който иска да умре от скука или да бъде накацан от злобни персони нека иде там

# 258
Нали форумът щеше да става информационна платформа и с тази цел бяха предишните промени? Май вече няма такава концепция, което е добре, но пък е много бяло. Моля, запазете поне видът на темите вътре, както направихте след предишните промени. Това ви е запазена марка, сила, физиономия, потребителите имат своите навици и дългогодишен сантимент. Поне вътрешността на темите с нюансите синьо...
След предишните промени имах до последно затруднения да намеря коя тема търся и въобще да се ориентирам във форума, но поне след като отворех темата се чувствах уютно.

# 259
Здравейте от екип БГ мама!
Определено новата версия не ми допада. Всичко направено уж за удобство на потребителите - всъщност доста затруднява както публикуването на отговор, така и сърфирането в други теми и подфоруми.
При писането на отговор - са разменени опциите предварителен преглед на публикацията и публикувай. 
Предложените нови емотикони са неприемливи за мен -  старите бяха доста симпатични и изразяваха емоции.
Много трудно е когато искаш да направиш отговора си едновременно цветен и болднат - това става с две стъпки.
Има и други неудобства посочени вече от други потребители с които съм абсолютно съгласна.

# 260
  • UK
Влизам от мобилен телефон.
Първо те виждам къде са следните от мен теми, няма известия.
Лишена съм и от личните си съобщения.
Ок света се променял но дайте възможност на който не му допада новия облик на бг мама да се върне към старата версия.
Не виждам как мога да ноправя това.
Имотиконите са отвратителни меко казано.
И неразбрирам, какво като се променя света? Това в каква точно връзка е с форум от ранга на бг мама. Аз съм традиционна лист и не се въртя според въртенето на света.

# 261
старата работи! урааааа

# 262
  • ГОре на черешата...
Работи, обаче трябва всеки път като влизаш да преминаваш на нея Close...съвсем ще ни откажат, пфууууу #2gunfire

# 263
  • sofiq
Снощи влезнах във форума както всеки ден,бях много неприятно изненадана от новата версия,както и от това,че не можех да се върна към старата.
Тази сутрин пробвах отново и се зарадвах,че вече може да се върна към старата.

Не харесвам новата като визия,не я намирам и по - удобна,напротив.Много по нефункционална е и объркваща.Не са разделени темите с мое участие и тези които следя,няма мои групи,излизат ми куп прозорци с теми които не ме интересуват,не на последно място визията е ужасна и дразнеща.
Определено е отблъскваща ,по  неудобна и не ми харесва.

Силно се надявам мнението на всички нас да има значение,все пак ние правим форума пишейки ежедневно в него.

# 264
  • Варна
Това някакво недоразумение ли е?

# 265
Пълна катастрофа!!  ooooh!

# 266
Освен аз и лаптопчето ми не хареса новата версия.
Снощи и тази сутрин виеше като койот.
След като се върнах на старата версия  проблемът изчезна.
Вярно, че Тошибката ми е слабичка, ама зорлем ще я погребете с тази нова версия.

# 267
Истината е, че новата визия щеше да се хареса, ако беше функционална. нека тенденцията е нещата да се променят, нека да има нов облик, но функционалността трябва да е водеща, а не визията. Не може нещо, което преди се прави с един клик, сега да става с няколко, както и отделни функции да са отново с няколко клика по-неоткриваеми в сравнение с преди. Сигурно и с това се свиква, но въпросът е защо трябва да се свиква с нещо по-неудобно, като тенденцията е да бъде все по-удобно за потребителя. А това, че те заболяват очите след 10 мин. четене е голям гаф, никой с мисъл не е е разработвал. То хубаво потребителите да си кажат мнение, но те не са длъжни да казват за всичко как да бъде функционално, функционалността е задача на тези, които мислят как да го разработят, затова им се плаща все пак!

# 268
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Търсех къде са ми следените теми,натиснах камбанката и вместо да ги открия ,изтрих всички известия за непрочетените от мен теми:disappointed_relieved:

Никъде не виждам броя коментари на потребителите,през мобилната версия съм.

И най-важното,което бяхте обещали да има в новата мобилна версия - да има стрелкичка долу,с която да се връщаме най-отгоре на страницата,отново я няма.

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 12:32 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 269
  • Beyond the stars
На първо място не ми допада дизайна. Бялото натоварва очите, дразнещо е при четене и според мен може да измисли друг вариант. Това, че всички известия са на едно място, а не както преди -  отделно отговори и известия за следени теми, също е лишено от смисъл, защото трябва да ровя примерно 10 известия, за да видя 3 отговора. Преди влизах само в отговори и като имам време хвърлях око и на темите, които следях.
Като цяло не ми харесва и бих предпочела старата версия и това не е защото ме мързи да свиквам с промени или нещо, а просто защото не намирам новата за функционална и удобна.

Общи условия

Активация на акаунт