BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 214 948
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 835
  • Испания
Имаш спейс в затварянето на първия img таг: [/img ]
И в старата версия не се вижда.

Мерси.
Ама таговете не ги пипам. Форумът там "се труди". Аз натискам на иконката за вмъкване на снимка.

# 2 836
Писала съм го и преди като внедряваха някаква по-стара версия, но ще го напиша и сега. Най-много ме дразни това, че не можеш да видиш всички подфоруми и последно активните теми в тях както преди години в първите версии.

Това разделение на групи, за да вляза в които трябва да цъкна 100 пъти по никакъв начин не ме насърчава да пиша някъде, където не би ми хрумнало първоначално. На практика пиша в темите, в които си пиша открай време и по изключение ако имам време преглеждам някой друг  подфорум, който по принцип не ми е сред интересите.

Предполагам, че това няма да се промени, но да сте наясно. Ако въобще четете тази тема.

# 2 837
Е, има стара мобилна, как да няма?!
http://oldm.bg-mamma.com

Не е същата стара 🤔 С доста различен изглед е за съжаление. Всичко е разхвърляно и кофти изглеждащо.Само началната страница е запазена.Идеално помня старата мобилна.От години само през телефона чета Бг-мамма...
Да уточня че става дума за новите отговори!Като цъкна на иконката и всичко се разваля.Текста излиза в странни редове.Иначе другото е ок.Но аз все пак влизам да чета следените от мен теми и задължително преглеждам новите отговори.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2017, 11:34 от bubka:)

# 2 838
  • ту тук, ту там
Единствено и само страницата  Нови отговори е разхвърляна, абсолютно всичко друго си е по старому! Тя всъщност не е маловажна, но при голямо желание човек се ориентира и с настоящия й формат.

# 2 839
Аз не се ориентирам! Ставам разногледа като ми се отвори така.

# 2 840
Аз също.Не съм в бг-мамма само за да се лутам в различни теми,а гледам точно следените които ме вълнуват.Новите отговори са най-важни,поне за мен😉

# 2 841
Да не би да е оправен бъгът с първи пост на нова страница в тема с анкета, който не можеше да се разпъне?

# 2 842
  • Вестерос
Днес форумът ми забива постоянно и не е от моето устройство.

# 2 843
Не е от днес това, при мен от три дни...

# 2 844
  • Вестерос
Днес ми се появи този проблем в модзилата. 5 реда да напиша ,10 пъти ще ми забие и половината букви ще липсват. Ад! Как издържаш трети ден...

# 2 845
  • ту тук, ту там
Новите отговори са най-важни,поне за мен😉

Аз съм съгласна с вас за това! Само не съм съгласна, че линкът води към коренно различна мобилна и че предишната мобилна версия не е налична! Peace

# 2 846
Сега, картинки трябва да си показваме, явно... Тая редица е дълга половин метър! Как да си намеря петте теми, в които пиша?
Скрит текст:
Представи си, че не всички сме библиотекари и такива списъци ни изнервят!

# 2 847
  • ту тук, ту там
И мен ме изнервя, и на мен не ми е удобен списъкът, но това не е различен форум, както беше споменато назад! Няма да се обяснявам повече! Линк за старата мобилна беше даден, налична е, който иска и на който му е удобна, да я ползва, другите да ползват новата! Или пълната. Или никоя. Въпрос на избор вече.

# 2 848
Намират се отговорите, като им хванеш цаката, лесно става. Simple Smile

# 2 849
Е, така де, то вече за доста хора върви към никоя. Може па това да е целта, знае ли вече човек какво се случва тук от половин година...

Общи условия

Активация на акаунт