BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 237
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 3 060
Ми да пробвам и аз снимка. Качих я от мобилната, на лаптопа ползвам старата версия. Този път стана. Днес три пъти не стана.

# 3 061
Биберонче в мобилната виждам само като икона за бързо избиране под Гугъл.

# 3 062
  • ту тук, ту там
Нямам никакво биберонче аз! Сега ще пробвам скрийншот пак!

Май стана! 🤔

Лили, покажи твоя екран, ако не те затруднявам, моля! Стана ми интересно просто.

# 3 063
И аз нямам биберон. Crossing Arms

# 3 064
На мен пък продължава да ми реже снимките и да излиза само горния ляв ъгъл от тях. Биберон не виждам и ми е все тая за него.

# 3 065
  • ту тук, ту там
Ама то и на мен ми е все тая, това да ми е проблемът, обаче ми е странно, че виждаме различен интерфейс!

Дара, а събираш ли с пръсти снимката да се побере в очертанията преди да публикуваш?

# 3 066
Ето го синьото от мен:
Скрит текст:
И биберона:
Скрит текст:

# 3 067
Разбрах за кой биберон говорите, горе на таба. Старият е по-хубав. Simple Smile

# 3 068
  • ту тук, ту там
Нямам биберон на таба, но съм си извела шорткът на форума на екрана на телефона и там ми се появи вчера този биберон (преди си беше надпис БГ мама на син фон). Аз нямам и снимка на темата както е при Лейди Стардъст, нищо синьо или шаренко нямам!

# 3 069
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Разбрах за кой биберон говорите, горе на таба. Старият е по-хубав. Simple Smile

Както всичко старо  Whistling

# 3 070
Ама то и на мен ми е все тая, това да ми е проблемът, обаче ми е странно, че виждаме различен интерфейс!

Дара, а събираш ли с пръсти снимката да се побере в очертанията преди да публикуваш?

Тя не излиза от очертанията. Изглежда си така, както искам да бъде. Но като се публикува е само 1/4 от снимката и си изтрих поста. Преди обяд качих две снимки. Едната си излезе нормално, а другата - орязана.

Ще направя проба с произволна снимка.

# 3 071
  • ту тук, ту там
Ясно! Зщото на мен по едно време ми излизаше извън очертанията и трябваше на ръка да я "прибирам", но от доста време си се вписва в рамката.

# 3 072
И сега ми я оряза.

# 3 073
Лили, покажи твоя екран, ако не те затруднявам, моля! Стана ми интересно просто.
Ето го

И одеве пак ми оряза снимка и на мен. Качих я в друг сайт и смених линка, за да се вижда нормално.

# 3 074

Екрана ми е като на Х rау и нямам биберон.😉
П.п.Явно нямам  проблем с качването на снимки.😛

Общи условия

Активация на акаунт