BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 330
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 510
   Включвам се да следя темата за новата версия на Бг Мама.

# 511
  • ... рееща се.
Не съм чела предните страници. Досега имало ли е включване от член от екипа? Тоест има ли някаква връзка между админи/потребители и място за дискусии, промени etc.?

# 512
От сутринта гастролирам между новата и старата версия, започнах да свиквам горе-долу, въпреки че някои неща ме дразнят доста, особено белия фон е адски дразнещ, наистина много напряга зрението.

# 513
  • София
Не съм чела предните страници. Досега имало ли е включване от член от екипа? Тоест има ли някаква връзка между админи/потребители и място за дискусии, промени etc.?
Да.

За дискусии беше тази тема от края на февруари – http://www.bg-mamma.com/?topic=967811  Не знам защо толкова малко хора се включиха в нея.

# 514
Да, има.

# 515
Аз все пак не мога да разбера кому е нужно нещо работещо и добре изглеждащо и въобще функциониращо без прОблем да се променя.... Не съм консервативна, но просто не разбирам...

# 516
  • София
Скрит текст:
Тот случай, когда попытки быть в тренде, чтобы угодить всяким разным хипстерам и удивлять критиков, оборачиваются смехотворной катастрофой":

# 517
Гълъбовосивосинкавият цвят на старата е същия като този на ФБ, ТТ, Вконтакт, само на Инстаграм е малко по - блед. Ще е много по - добре да се запази и в новата версия.

# 518
Да.

За дискусии беше тази тема от края на февруари – http://www.bg-mamma.com/?topic=967811  Не знам защо толкова малко хора се включиха в нея.
Наистина е непонятно, а сега всички хукнаха да лаят.
Ползвам само мобилната версия, иначе бих се включила с удоволствие.

# 519
  • София
Ще пиша и аз за основния цвят. Светлото ми натоварва очите. Някой даде пример с четене на книга на телефона. Ами и там приложенията дават възможност за избор на фон и никъде не чета на бяло, а на бежов фон доближаващ се повече до цвета на нискокачествена хартия, но така ми е най-добре за очите. Надявам се и тук да оцветите малко.

По принцип не използвам много емотикони при писане и ако реша да сложа някой ще прочета в обясненията какво изразява, но като чета пост как да разбера каква емоция иска да изрази. Не можете ли докато си направите новите собствени емотикони, освен сега сложените да върнете и старите, познати и изразяващи ясно чувствата на пишещите и четящи тук.

Редактирам. Публикувах този пост без да ме информира, че докато пиша са пуснати ХХ нови мнения в темата. И това вече ли е премахнато?

# 520
  • София
Влязох, нищо не ми хареса и излязох.И анкетата попълних.От тогава най-усърдно се опитвам да избягвам бутона за новата версия, че току виж не мога да се върна на старата, а вчера ми я натресоха с гръм и трясък.

Цитат

# 521
  • Варна
Що, щото ми писна през година-две да споря, да се възмущавам... Писна ми!Тогава уж промяната се налагаше поради технологични причини, платформата била стара, не подлежала на поддръжка, бла-бла-бла. Сега защо? Защо, по дяволите????

# 522
Не ми харесва. Успях да се върна към старата версия за сега. Не ми допада известяването. Не ме интересува кога някой е пуснал нова тема. Нарочно съм част от малко групи и следя малко теми- нямам време. Влизайки днес в сайта ми показа на звънчето 49 нотификации? Когато минах към старата ми показа само тези в които аз участвам и следя. - това искам. И не ми харесва на външен вид.

# 523
  • София
Аз пък бях излязла от всички групи,пиша само в няколко теми и само те ми излизаха с нови отговори.

# 524
Ако текстът не е черен, а от нюансите на синьото, може би няма да се набива на очи толкова силно
белият фон.
Но това си е мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт