BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 106
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 945
Приличат на някои от андроидските, също и на месинджъра на ФБ. Поне на моя телефон има такива, също и в WhatsApp. На старите всички им бяхме свикнали много, но просто са стари.

# 946
  • Варненска клюкарка
Какво като са стари, нали изразяват доста добре емоции Wink Както една потребителка писа по-напред в темата, половината нови емотикони приличат на китайци със запек, а останалата половина на китайци със сълзи и сополи. Крави, кози, вълци, мечки, зебри и прочие не знам какво биха могли да изразяват 33uu

При мен проработи качването на снимки и от нета без да се налага допълнително да изписвам таговете [img]
И при фона бялото е смекчено, по-скоро е леко сиво, но ще ми липсва сегашното леко синьо.

# 947
За десктоп версията ли говорим? През меню и нови отговори виждам името на последния писал, през камбаната - не, независимо един ли е или са 10.
Скрит текст:

Тъкмо се зарадвах, че вече мога да качвам изображения от компютъра, оказва се, че мога да качвам само по едно изображение в пост. А ако искам да кача повече? Поредни постове ли трябва да пиша.?
Можеш да качваш по повече от едно изображение в пост, но ако искаш да качиш три, трябва да го направиш едно по едно, а не трите наведнъж.

# 948
Какво като са стари, нали изразяват доста добре емоции Wink Както една потребителка писа по-напред в темата, половината нови емотикони приличат на китайци със запек, а останалата половина на китайци със сълзи и сополи. Крави, кози, вълци, мечки, зебри и прочие не знам какво биха могли да изразяват 33uu

При мен проработи качването на снимки и от нета без да се налага допълнително да изписвам таговете [img]
И при фона бялото е смекчено, по-скоро е леко сиво, но ще ми липсва сегашното леко синьо.

И за тях предположиха по-рано - да се обиждаме без думи.

# 949
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Огромна , огромна молба имам аз.Ако може да се премахне това изрязване на аватарите и да останат със същата големина............. Praynig

# 950
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Леле, 60+ стр. и си мислех, че е нещо страшно ... Пуснах я ... Бива Simple Smile Ще се свикне Simple Smile Мислех си, че ще е нещо неземно отвратително, но не е страшно ... Щом се отстранят бъговете и се поразучи ще е ОК Simple Smile

Единствено емотиконите ще ми липсват ... много, много си ги обичам тези  Crossing Arms

# 951
Az si chakam Kredora. Inache ne e lyubov ot pryv pogled, no i s tova moga da svikna Wink

# 952
Няма да има кредор

# 953
Дано скоро добавите ЛС в мобилната версия🤔 А емотиконите,пак в мобилната,са супер дребни и едва ги виждам.Жалко че са безизразни и никакви😲😕😔

# 954
ЛС в мобилната са достъпни като цъкнеш на "Себе си", тоест на профила ти един вид
Но не дава изскачащ прозорец, както преди. Трябва специално да влезеш и да провериш

# 955
За ЛС преди имаше бутон под всеки отговор на потребител във форума и при нужда веднага можеше да пишеш.Сега такъв липсва🤔Ето сега цъках на Вашето име и там също никъде няма ЛС.В моя профил е старата ми кореспонденция,но аз визирам писането на нови ЛС 😉

# 956
И при мен качването на снимки проработи. Качват се една по една. Ще ги сложа в спойлер, за да се види какво имам предвид и моля за отговор. Не е ли по - добре снимката да се показва в цял размер, а който желае и когато желае, да я намали. Сега постоянно трябва да увеличаваме снимките до пълния им размер, в противен случай излизат изрязани

Скрит текст:
Ако не я разтегля да заеме цялото поле, излиза в този вид

ето я в цялото поле.

Важно е за теми като сериалните, защото се губи време всяка снимка да се разтегля, докато изрязване се налага много по - рядко.

# 957
Писаха, че по мобилната версия се работи, то е и очевидно де.
Аз виждам даже промяна - изкочи ми прозорец, че докато съм писала има публикувано ново мнение.

# 958
За ЛС преди имаше бутон под всеки отговор на потребител във форума и при нужда веднага можеше да пишеш.Сега такъв липсва🤔Ето сега цъках на Вашето име и там също никъде няма ЛС.В моя профил е старата ми кореспонденция,но аз визирам писането на нови ЛС 😉
Доколкото схващам ЛС можеш да пишеш само през личният си профил.

# 959
Или чрез старата версия...

Общи условия

Активация на акаунт