BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 468
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 105
Новата версия е направо отврат и много зле във всяко отношение !  Confused А бутонът за връщане към старата не ни връща там.Rage

# 106
  • в сърцето на един мъж...
Анти вирусната ми полудя и блокира за 6-ти път вече сайта. А покрай него и нищо друго не иска да работи нормално, ако седи отворен на екрана... Нямам думи Sad

# 107
Само на мене ли ми зарежда бавно? На пълен обхват WIFI се бави около 5 сек, ама като стане на 3 черти зарежда около минута!!

# 108
  • София
Моля ви, върнете иконката за нови отговори, в темите, в които сме публикували. Естествено, че тях следим най-напред. Сега е много непрактично от менюто да търсиш нови отговори. Или поне направете така, че при цъкане на камбанката горе вдясно първо да излизат всички теми с нови отговори и чак след това останалите следени теми!!
Има ги: http://www.bg-mamma.com/?topic=967811.msg35116727#msg35116727

То че ги има, ги има в камбанката, но са адски разбъркани, безумно!!

Въпрос на навик е. От доста време съм с тази версия и ми трябваха няколко дни, за да свикна. Сега ползвам основно камбаната, много рядко менюто в ляво.

# 109
Нямам нерви да чета всичко.  Има ли начин да се върна към старата мобилна версия?
Изобщо не мога да се ориентирам. 

# 110
  • София
Искрено се надявам да успея да свикна с новата визия, но е зор положението...Sleepy

Като цъкна на бутона за снимки, въвеждам url от фейсбук, и ми дава, че слагам невалиден адрес. Та, като old school - пиша си [img] [ /img] и пляскам адреса, пък квот' тако'а.Rolling EyesSweat SmileSweat Smile

А, да - не ме връща "Към старата версия". Само ме дразни, че въобще този надпис стои отгоре.SobSobSob

# 111
Според мен това е единственият форум в света, за който трябва да четеш указания и да се обучаваш специално как да го ползваш.

# 112
С две думи -УЖАСЕН УЖАСОН!!!
И емотикони не мога да сложа....

# 113
У-жас-на версия, мяза на notepad. Дори и да свикна с дърварските функционалности и вид, форумът бг-мама вече няма лице. Хубаво е като се прави нещо да се вкарва някаква логика, не просто, доскуча ни, решихме да сменим туй-онуй, аааа, ма то не работи, еееее, оправяйте се.
Липсата на емблематичните емотикони, с които потребителите тук си служеха и се разбираха е огромен пропуск. Ще ми липсваш Mr. Green и компания!

# 114
Сериозно ли има тролско лице емоджи, боже мой. TrollfaceTrollfaceTrollface

# 115
А да, някакво мазало е с качването на снимка от линк. Качва ти ги някъде, някакви линкове неправилни, ужас...

# 116
Анти вирусната ми полудя и блокира за 6-ти път вече сайта. А покрай него и нищо друго не иска да работи нормално, ако седи отворен на екрана... Нямам думи Sad

Щом антивирусните не харесват новата версия, работа е ясна Grinning

# 117
Отврат е новата версия, съжалявам, че го казвам. Изобщо не мога да се ориентирам в обстановката.
Знам, че няма да върнете старата версия, но се чувствам длъжна да си кажа мнението като дълговременен потребител.Rage

# 118
  • София
Отвратителен вид! Избягаха ви половината писатели и направиха Алтернативния форум, сега ще изгоните и нас, дето останахме. Как е възможно всеки, който се захване с нещо добре работещо, да го скапе задължително?!
Какъв е тоя "бърз отговор", къде са емотиконите, къде има бутон за нови отговори в темите, в които пиша, кое къде е изобщо?! Защо вида на форума е толкова идиотски?! Защо бе, хора, го скапахте напълно?! Направо не вярвам на очите си... (зелено, тъмно зелено бясно човече)
Полето за писане е като в абв поща, аз за толкова години не можах да се оправя с тези означения отгоре, та сега ли?Все по-грозно, ръбато и безцветно става.Нови отговори никъде не ми излизат.Шрифта не виждам от къде се увеличава.Бяла страница с черен текст, започнаха да ми сълзят очите.Какво означават знаците в страничното поле отдясно?

# 119
Нямам идея как този пост се появи тук, а не в темата, в която исках да го публикувам

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 23:06 от LU4IQ

Общи условия

Активация на акаунт