BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 446
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 120
  • До сърцето...
За половиния час, който прекарах в новата версия на сайта, ме заболяха очите.
Това с известията за темите е измислено от човек, който хал хабер си няма от функционалността на форума.
Общо взето - разочарована. С другото мога и да свикна, но с цвета - не!

П.С. "Бързия отговор" е просто подигравка. Две цъкания.... ами да, пестят време, нерви, днес трябва да се бърза бавнооооооо Laughing

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 00:04 от Радика

# 121
  • София
Съжалявам, но това което сте направили е под всякаква критика. Има ли някакво приемливо обяснение, какво в старата форма на форума не ви харесваше, та трябваше да сътворите това недоразумение. Типичен синдром на IT специалиста, ако с дадено нещо потребителя свикне, значи е време вече да го развалим неузнаваемо. Това сте направили.

# 122
Какво означават знаците в страничното поле отдясно?
Да отидеш към категорията на емоджитата, пълна простоти.

# 123
Къде са забавните, уникални емотиконки на БГ мамма? Защо ги няма, а за заместени със стандартен булшит?

# 124
И мен ме заболяха очите, буквално! Намалете тази яркост на грозното бяло някак. Rage

# 125
От къде да започна...
Ползвам мобилната версия. Много едър шрифт и разстояние между редовете. Ненужни са, не сме се събрали пенсионери с пердета.Така на екрана си имам по един пост само.

Неудобни икони с функции, емотиконите са дребни и трудно избираеми. Има излишно разстояние между тях и екрана за постване. Който пък е малък, с огромен шрифт.

Хора, не е нормален този шрифт, дори моя пост не го виждам целия, а половината. Следва досадната покана да видв останалото. А са само два абзаца...

# 126
Съжалявам, но това което сте направили е под всякаква критика. Има ли някакво приемливо обяснение, какво в старата форма на форума не ви харесваше, та трябваше да сътворите това недоразумение. Типичен синдром на IT специалиста, ако с дадено нещо потребителя свикне, значи е време вече да го развалим неузнаваемо. Това сте направили.
Не, просто ИТ-та не разсъждават, трябва да кажеш А за да има А, след това Б, за да има Б. Никакъв опит в това как функционира по принцип форума.

# 127
Хаотична е новата версия, а цветът наистина вади очите.

# 128
  • София
То не само, че не работят класическите бг-мамски емотикони, ами от малкото, които работеха през мобилната версия, имаше глигани, крави, котки. Ще кажеш, че това е някакьв форум по скотовьдство.

# 129
Много е зле.

# 130
Много едър шрифт и разстояние между редовете. Ненужни са, не сме се събрали пенсионери с пердета.

Шрифтът явно е голям, защото скоро всички ще сме слепи тук! Rage

# 131
Това синьо въпросително НЛО дето пулсира каква роля има освен да дразни?!?

# 132
  • София
Поредната нова версия, която е по-зле от предишната. Сигурно ще свикна и с нея, както бях принудена при предишните промени, но определено не ми харесва, не ми е удобна. И не намирам нищо улесняващо, в това да си търся новите отговори с няколко клика вместо само с един, а и защо трябва да сменяте дясното с ляво.
Тук е мястото на стария sick емотикон.

До тук след 5-6 опита за публикуване стигам до бял екран, но съм упорита и ще продължа да се мъча докато успея да публикувам.

# 133
Върнете си ни старата версия или поне ни дайте право на избор, пък да видим колко от редовните потребители ще предпочетат новата. И какъв изобщо ви беше проблемът със старата версия, че да я сменяте??? И как така имам нужда от нещо, ама не го знам??? Как така друг ще решава вместо мен от какво имам нужда???

ИСКАМ СИ АЛФАТААААААААА!!!!!

Новата ви визия не е по-добра. Всичко е много объркано. Търся категория и не мога да я намеря, та се наложи да вляза в това, което търся чрез старо мнение. Това на какво прилича? И не знам от сайта ли е или от нета, ама мнооого сте бавни.

# 134
  • в сърцето на един мъж...
Готината нова версия геройски загина за 5 минути

Общи условия

Активация на акаунт