BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 376
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 165
Харесва ми, че в мобилната версия не е нужно вече да скролвам до горе, за да натисна нови отговори.

# 166
Как да си направя страницата отново синя?

# 167
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Успях да си върна старата версия.Тази не ми допада. Crossing Arms

# 168
  • София
И предварителен преглед няма, да си види човек мнението, как ще изглежда.

# 169
  • DE
Защо държите да вадите очите на потребителите при всяка смяна на облика Angry
Изобщо не ми харесва, ще влизам все по-рядко.

# 170
Ако на дивелопърите им стиска, да сложат анкета. Mr. Green

Толкова напъни, толкова уверения, че е получен позитивен отглас от юзърите, нА ви позитивен - 2 мнения от 150. Честито. bouquet

# 171
Ползвам форума основно през мобилната версия,  много ми е лесно и удобно. Силно се надявам, че ще има възможност да се върне и тя.
По принцип всяка промяна е неприятна и трудна за възприемане, но новата версия въобще не ми хареса и се моля да не ми се налага да свиквам с нея. Бяло, твърде бяло, като болничен форум.
Новите емотикони също не ми допадат, на телефона ми са такива и половината не разбирам какво изразяват (хм, опитвам се да сложа емотикон, пишейки чрез старата версия и не успявам).
Не пробвах дали може да се качи снимка директно от устройството, но дори и да може, това улеснение не струва срещу ужасния изглед.
Оф, човек дори и добре да живее му сменят версията на бг-мама Sad (дано старата мобилна проработи)
Омръзнахме ли ви, че искате да се отървете от нас Simple Smile

# 172
Това не съм го забелязал, аз без това не мога 😂

# 173
Какво направихте пак? Много държите да унищожите една най - големите бг. платформи!  Е! сега вече ще Ви се получи. ( не си намирам емотиконите дори) та по- ярко да усетите чувствата ми към Вас.

# 174
Махайте го,докато не са ви избягали всичките рекламодатели.Няма да има какво да ядете:tired_face:

# 175
Толкова е хубава старата версия, че не виждам смисъл от бъркотията, която ни сервираха. Защо е нужно да се размества мястото на всичко, което досега беше във форума? newsm78 Идеално си е подредено в старата, удобно е за ползване. А емотиконите са събрани от други сайтове и то тези, които са кофти - вконтакт. Но на бгмамма са си хубави и не е нужно да се сменят.
Предварителен преглед има. Но е в ляво, където е "публикувай". Защо в ляво, а не в дясно или центъра?

# 176
Никой от висшите няма да се включи.

# 177
  • София
Напротив, има. Точно в дясно на бутона "публикувай".

# 178
Новата версия е меко казано отвратителна.Но колкото и да се оплакваме няма никаква реакция от администраторите.Предполагам,че не им пука какво пишем и дали ни харесва или не,новата версия.Но добре,че върнаха бутона за старата версия.

# 179
  • София
Това не съм го забелязал, аз без това не мога 😂
5 пъти се наложи да пускам мнението, за да видя ще тръгне ли видеото и така и не се появи видео де.

Общи условия

Активация на акаунт