BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 330
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 285
Ах, да, интересна промяна - информацията от ляво да бъде преместа вдясно и обратното Simple Smile Малко като оценяването от НВО - да не са оценки, а точки.

# 286
  • Beyond the stars
Те, цветовете, са въпрос на лично възприятие,  аз лично цветът на новата версия го усещам точно като пържене - все едно чета книга на бял фон от телефона  Tired

# 287
  • Телиш/Плевен
Имам две основни забележки - много ми е неприятен пулсиращият въпросителен знак на бутона "полезно" и "следи", мига на всяко мнение и ми разсейва погледа. Не може ли просто да го няма, така или иначе бутоните "полезно" и "следи" са си там и който желае, ще ги ползва без да му се натрапва така неприятно?

пп: на мен лично ми липсва "балкона".
Кликни на въпросителния (ще се появи малко прозорче с разяснение за какво е съответния бутон) и няма да го има повече.

Ето го балкона:
Скрит текст:

# 288
Как от мобилната версия мога да пратя лично съобщение на потребител или да видя по- стари негови мнения?
Емжтиконите излизат в левия ъгъл и едва се виждат. Не стига, че са грозни и не се различава какво настроение изразяват, а и едва се виждат.
Трябва да натискам всяка една иконка, която сте сложили, за да разбера за какво служи. 
Накратко:  мобилната версия НЕ Е станала по- лесна за работа. Моля, върнете старата. Поне докато има вариант за ползване са ползвам нея. 
П.п.  Искам следените от мен теми да излшзат дори и да няма ново мнение.  Преди беше много лесно да ги имам събрани на едно място.
Благодаря.

# 289
  • София
Следените теми, дори да няма отговор в тях, са в менюто от ляво.

# 290
Мен не ме натоварва бялото. Отдавна преминах на новата версия и ми трябвяше ден-два да се ориентирам, но вече свикнах и не ми прави впечатление. Плюсове за мен са новата търсачка, уведомяването за нов отговор още по време на писане, както и възможността да се отворят известията без да се скролва до горе. Качването на снимки директно също е улеснение, надявам се да се виждат от останалите потребители вече, ще пробвам по - късно. А къде ви се отварят теми, които не четете ? При мен камбаната си е наред - показва отговори и следени, не ползвам менюто в ляво. А и това, че евотиконите не се отварят в отделен прозорец е супер.

# 291
Мерси, Лале, значи остана само забележката ми за камбанката - неадекватна е и дразни, че се намира точно там, където преди беше най-често ползвания бутон. Даже във ФБ новите публикации са горе вдясно, тук трябва да минаваш през главното меню...

# 292
Уведомяване за нов отговор докато пишеш има и в старата версия, трябва да го включиш.

# 293
  • Насред хаоса
Не разбирам какъв е тоя напън нещо хубаво, работещо и приятно да се превърне зорлем в отблъскваща сухарска грозотия с куп недостатъци. Какво налага на всяка цена да влошиш нещо хубаво? Да затриеш това, което те отличава, с нещо, което те прави поредната неизпъкваща плява в океана от други такива? Някаква мода да се издевателства над потребителите ли е това? Щото наблюдавам същото и в други сайтове, които ползвам по работа - на всички старите версии бяха много по-функционални, удобни и с добър вид. Замениха ги с такива с грозен вид, мудни, тромави, нефункционални, изискващи по сто действия за елементарно нещо. И всички разправят, че било направено за удобство на потребителя и подобряване на функционалността. Глупости!

# 294
Не разбирам какъв е тоя напън нещо хубаво, работещо и приятно да се превърне зорлем в отблъскваща сухарска грозотия с куп недостатъци.

Нали разбираш, че си има течения в дизайна, които трябва да се следват? Представи си да се върне първата версия на форума с млечно-синьото и пълзящото бебе за шапка Simple Smile То пак ще е работещо и приятно, само че с възрастта все повече се опъваме на промените.

# 295
Щото великите разработчици как иначе ще получават за месец четири твои заплати? Трябва да си оправдаят доходите, а че скапват нещо читаво като го правят тъпо... ми кво им пука.
Това е като булевардите! Полагат асфалт и след 5 дни копаят, щото забравили, че тръбите отдолу също са за смяна. И днес наминавам с много зор, щото съм на работа, но скоро ще си вземем сбогом завинаги. (оплезено човече)

# 296
Такааа. На лаптопа и на компа успях да си върна старата визия, но от телефона не се получава. Дали изобщо е възможно? А в повечето случаи от там пиша.

# 297
На телефона като върнеш стара версия е неква пълна каша... Безкраен списък с всичко!

# 298
  • Насред хаоса
Могат да се следват и без да се затрива цялостната визия, която е "запазена марка", така да се каже. Като ще се променя, поне да е към по-добро и красиво, не да те върнат във времето и отпреди първата версия с тоя безличен изглед и нужда да правиш сума неща, докато най-накрая стигнеш до исканото от теб. И защо трябва да се сменят изразителни, емблематични емотикони с някакви дървении, над които трябва да умуваш сума време какво трябва да изразяват?

# 299
Щото великите разработчици как иначе ще получават за месец четири твои заплати? Трябва да си оправдаят доходите, а че скапват нещо читаво като го правят тъпо... ми кво им пука.

Това твоя работа ли е? Новото не е тъпо, просто те мързи да го разцъкаш и ти е по-лесно да кажеш "тъпо е". На един 20-годишен няма да му е тъпо, защото информацията е структурината точно според новия стандарт за поднасяне на информация и на по-младите потребители ще им бъде много лесно да се ориентират, не може все да се борави със списъци. Ти може и с windows95 да си още, защото го смяташ за хубав, работещ и удобен, но това не прави windows10 скапан и тъп.

Общи условия

Активация на акаунт