BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 311
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 540
Мамма, нещо за цветовете да напишеш?

# 541
Разбира се, че ще се научим от къде и какво се прави- ама не е готино.
До кога старата версия  ще е опция? Докато спрем да кудкудякаме ? Grinning
хахахаха +1
тази тема е за отпушване на напрежението, то е ясно, че връщане назад няма. Ще се свиква.
На един сивото му е прекалено сиво, на друг шрифта му е прекалено не знам какъв си, на трети му е жега и иска да си го изкара на някого и т.н.

# 542
Какво налага промяната?

# 543
За дискусии беше тази тема от края на февруари – http://www.bg-mamma.com/?topic=967811  Не знам защо толкова малко хора се включиха в нея.

Hands Plus1 Пет месеца са напълно приемлив срок за тестове и събиране на мнение. Прекалено приемлив дори. Ако някой е неглижирал готовността на разработчиците за диалог и вслушване в "гласа божий (потребителски)", да се сърди на себе си сега, а не да предявява претенции до небесата.

Мигащите въпросителни
ви отварят РАЗЯСНЕНИЕ на функцията, до която мигат. Така че просто го натиснете - хем ще разберете какво е въпросното нововъведение, хем ще спре да мига Grinning Не мога да повярвам, че има негодувание към нещо, което отговаря на въпроси и дава обяснения. По-лесно е да се зададе един и същи въпрос от стотина човека, вместо да се поразучат малко функциите...

# 544
Еми не е гот потребителите на мобилната версия да нямаме възможността да си дадем мнението, нито е имало пробна версия, нито тема за предложения и евентуални корекции. Не е ясно дали забележките, които пишем ще бъдат отсяти от плявата.

Освен да информирам модератор след всеки свой пост, белким той го препрати на който трябва 😒😒😒.

# 545
Направо съм втрещена от новата версия  Shocked Пиша рядко, но чета доста и често влизам, но ще съкратя драстично посещенията си, ако визията остане такава.

Що за "Бялата стая", що за огромен и дървен шрифт като за малоумни! Notepad е по-приятен. Тук е отврат - падащи менюта в същия безличен бял цвят, наслагващи се върху основното поле и сливащи се с него! Безкрайно дразнещо и скучно!

Никакъв уют и собствен стил. Като цяло този форум върви към обезличаване с всяка следваща версия. И както винаги - нищо ново под слънцето. При предишната промяна пак над 90% от посетителите са били против, но от организаторите на форума нищо не са променили. Примирили са се потребителите. Сега пак се продължава същата линия на поведение.
https://offnews.bg/obshtestvo/forumat-bg-mama-se-raztcepi-zaradi … ovena-294220.html

# 546
  • sofia
Какво налага промяната?
Рекламодателите?
Просто налучквам...нищо не разбирам от подобен бизнес.

# 547
  • Варна
За дискусии беше тази тема от края на февруари – http://www.bg-mamma.com/?topic=967811  Не знам защо толкова малко хора се включиха в нея.
Hands Plus1 Пет месеца са напълно приемлив срок за тестове и събиране на мнение. Прекалено приемлив дори. Ако някой е неглижирал готовността на разработчиците за диалог и вслушване в "гласа божий (потребителски)", да се сърди на себе си сега, а не да предявява претенции до небесата.

А който се е включил в онази тема има ли право на претенции сега?

# 548
Какво налага промяната?
Рекламодателите?
Просто налучквам...нищо не разбирам от подобен бизнес.

Ако няма някаква генерална причина за промяната, нужно ли е да се прави? При положение, че на хората им харесва така, както е в момента?!?  newsm78 Свикнали са, удобно е, като функционалност е горе-долу същото.... Не е ли по-добре да се добавят функции в старата версия, вместо цялостна промяна?

# 549
За дискусии беше тази тема от края на февруари – http://www.bg-mamma.com/?topic=967811  Не знам защо толкова малко хора се включиха в нея.

Интересно как точно е била промотирана самата тема, защото си спомням, че имаше лого само с предстоящата променена версия на форума. Търсех тема тогава, не съм я открила. Може би не е било много желателно да е лесно откриваема!

# 550
тази тема е за отпушване на напрежението, то е ясно, че връщане назад няма. Ще се свиква.
На един сивото му е прекалено сиво, на друг шрифта му е прекалено не знам какъв си, на трети му е жега и иска да си го изкара на някого и т.н.
Подигравателното отношение към потребителите, не е продуктивно и няма да спечели почитатели на новата визия.

Естествено е човек да има предпочитания и е естествено да има различни мнения. Дори да е най-прекрасният нов облик, винаги ще има хора които недоволстват, но тук има доста не добре работещи функции, не много успешна цветова комбинация и други бъгове. Тема с оплаквания само би помогнала за постигане на максимално добре работещ и популярен сред потребителите дизайн.

Ясно е, че ще има нова версия, но защо да не бъде такава, каквато ще се харесва на мнозина, а не на малцина както е все още в момента.

# 551
  • Варна
Ако няма някаква генерална причина за промяната, нужно ли е да се прави?
И аз това питах. Старата версия (още преди настоящата стара) беше невъзможна за поддръжка, ъпгрейдване и т.н, затова уж я смениха с нова, за да може тя да се обновява, да и се добавят функционалности и т.н. Е, защо тогава не и добавяте тези функционалности, а я променяте тотално??? Нали идеята на предишните промени бяха да не се налагат повече такива драстични разлики между ново и старо? Супер интересно ми е дали ще получим отговор на въпроса кое точно наложи толкова огромна промяна. Но подозирам, че ще получим дежурните приказки, че такъв интерфейс се е наложил и е предпочитан от потребителите (интересно кои) и такива са статистиките и тенденциите. Пък ние не разбираме нищо.

# 552
  • София
Искам си бутона - ПРОВЕРКА ПРАВОПИС!!!! Imp

# 553
  • I want it all and I want it now.
Много е неприятна новата версия:disappointed_relieved: Мобилната е  ужасна.Tired Face

# 554
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Искам си бутона - ПРОВЕРКА ПРАВОПИС!!!! Imp

И аз  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт