BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 211
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 690
  • Телиш/Плевен
Имам мъничко предложение - при старата версия табът в браузъра имаше иконка биберон преди името на сайта, а сега при новата версия го няма. Като преминавам от таб в таб сега ми е трудно да намирам бързо кой е табът на bg-mamma. Можете ли да сложите каквато и да е иконка - не държа да е биберон, но все пак да не е таб без икона. Благодаря Simple Smile
Ау, на мен също много ми липсва биберонът.  Grinning
С какъв браузър сте? Аз съм с Гугъл Хром и си го има биберона (ако това имате предвид):

# 691
  • София
При мен биберона си е на мястото. Между другото това изображение го качих с копи и пейс директно.

# 692
Много си е добре версията.
Идете в Инвестор, да видите как се чете тема наобратно. Smiling Imp
Отдолу нагоре и отзад напред.RageRage
Тук ще ви се види рай! Flowers Hibiscus

# 693
Пак се включвам с въпроси за новата мобилна версия - странно ми е, че има Отговори и в началото на страницата и в края. Защо? Може би някой би искал да се разпише преди да е дочел всички мнения, но пак ми е леко нелогично.
Също така - вече изображенията  ще ги качваме само директно от устройството, така ли? Предишният метод ще отпадне?  В страничната лента не виждам нито [img], нито спойлер, къде е скрития текст (някой писа,  че го е въвел ръчно, но има ли иконка за него, която аз просто не откривам).
Не искам да мрънкам, но лично за моето удобство не виждам никакво подобрение в мобилната версия. Някои отбелязаха плюсове, но те не отговарят на моите нужди.

# 694
Много си е добре версията.
Идете в Инвестор, да видите как се чете тема наобратно. Smiling Imp
Отдолу нагоре и отзад напред.RageRage
Тук ще ви се види рай! Flowers Hibiscus
Е та ние с най-лошото ли ще се сравняваме и ще се радваме, че не сме така?

# 695
  • София
Новата визия е ужасна. Много объркваща, неподредена и като визия не ми харесва. 100 пъти по-добре беше преди със синичкия фон... искам старата версия! Тази изобщо не е удобна и ефективна

# 696
  • в колонките
 Аз моят проблем с новата визия на този форум го реших- ще следя само няколко теми  ( четири-пет).Ще отварям форума веднъж-дваж седмично и няма да се затормозявам с ''нови визии'', че светът се променял. Мнения може и да не давам, не е много важно.
   Попътен вятър с ''новата визия''  Laughing

# 697
А тази безумна идея с пулсиращи сини кръгчета кому е нужна? Все едно гледам сеизмична карта в реално време.
Ако кликнеш на него после изчезва.
Идеята да ти е удобно и приятно е не да цъкаш където свариш, за да не ти докарат епилепсия разни мърдащи и светещи неща.
Ама тя идеята не е да ти е удобно и приятно, а точно да цъкаш, където свариш.

# 698
  • Варна

Имам мъничко предложение - при старата версия табът в браузъра имаше иконка биберон преди името на сайта, а сега при новата версия го няма.

Е как да го няма, при мен го има. Мен пък той ме дразни. Всеки, който хвърли око на браузъра веднага забелязва биберона. Пък аз не искам да се вижда чак толкоз Mr. Green

# 699
  • Вестерос
Скрит текст:
А тази безумна идея с пулсиращи сини кръгчета кому е нужна? Все едно гледам сеизмична карта в реално време.
Ако кликнеш на него после изчезва.
И като влезеш пак е там отново

и този спойлер сам се сложи, нарочно няма да го трия да видите

# 700
  • Mediterraneo
Разцъквам по малко новата версия, изтрайвам, докато ме заболят очите( около половин час).
Две неща ми "убиват" в модерната функционалност-
- при публикуване на отговор ме връща отново в темата. В старата версия мисля, че през профила се настройваше къде да те препрати след публикуване, сега това не го открих.
- на страницата с нови отговори не се виждат броя на изписаните страници- нещо, което е адски неудобно, ако следиш за пускането на нова тема. Сега трябва да вляза в съответната тема, да видя колко страници остават до изписването й и така да преценя кога ще трябва да подготвя новата тема. Тъпо.

# 701
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Втори ден ми забива брутално телефона от новата версия!!! Бива ли да сте толкова "кадърни", господа програмисти? За визуалния ужас няма да отварям въпрос, просто искам да знам кога ще бъде годно за използване при повече от три клика това нещо?

# 702
И на мен не ми е по-удобна новата мобилна версия, но я разцъквам - трябва да се свиква.

# 703
Имам мъничко предложение - при старата версия табът в браузъра имаше иконка биберон преди името на сайта, а сега при новата версия го няма. Като преминавам от таб в таб сега ми е трудно да намирам бързо кой е табът на bg-mamma. Можете ли да сложите каквато и да е иконка - не държа да е биберон, но все пак да не е таб без икона. Благодаря Simple Smile
Ау, на мен също много ми липсва биберонът.  Grinning
С какъв браузър сте? Аз съм с Гугъл Хром и си го има биберона (ако това имате предвид):

С музила съм и биберон няма... Също не мога да качвам директно снимка... Явно този таб-биберон го няма при всички браузъри...

Как успявате да вмъкнете снимка директно с копи-пейст - както и да опитвам - не се получава... И това ли е заради браузъра Sad

# 704
  • Mediterraneo
С Хром също го има.

Общи условия

Активация на акаунт