BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 279
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 675
  • Вестерос
Обаче фейсбук преди да сменят правят с месеци проучване по цял свят. И самият дизайн на сайта не е сменян от години. Само се добавят нови неща!

Миленака, видях какъв отчет са дали- оправили са нещо, но основното не е все още. А до тогава аз съм в старата версия, не искам да си море очите допълнително.

# 676

ОЩЕ НЕЩО: цветът на буквите да НЕ Е черен болднат!
+1 Peace

Това е ЧЕРЕН БОЛДНАТ

Това е ЧЕРЕН НЕ БОЛДНАТ

Всички мнения до тук са черен не болднат.

# 677
  • Вестерос
Много добре ме разбират както искам да кажа, по-дебели са буквите от старата версия и по-черни  Tired

# 678
В мобилната версия не се е променило нищо. Сигурно е нормално, може да не работят по нея в момента. Но е добре да се даде някакво обяснение, все пак бая народ ползваме предимно нея, а е нямало пробна версия за дялкане.

# 679
  • Вестерос
И за да онагледя  за буквите преди да се заяде друг  Rolling Eyes

# 680
А този голям палец, харесвам, ( лайк), сега е полезно! (грешка на езика) къде се вижда колко харесвания имаш на мнението. Преди се виждаше, сега не го намирам. Не че някой лайкваше някое мнение, де, но мисля, че е по- добър начин отколкото да цитираш някого и отдолу ++++ 1 или + 100, примерно. Защото тук,  в тази тема харесах няколко мнения, с които съм съгласна,,но брояч не виждам. (ококорен емотикон)

Едит: видях го. В квадратчето до палеца.

# 681
  • София
Видът е потресаващ, прилича на опит за дизайн на нескопосан студент, обаче ще свикнем.
Който съвсем не може да свикне - ще се пооткаже или ще иде в Алтернативния.

Все пак ще е добре да се поправят известията (да не излизат всички накуп, адски е натоварващо, и да излизат последно публикуваните мнения, а не от стр. 1) и малко контрастите на фона, че ни изгоряха очите.
За себе си още не съм взела решение дали ще съм толкова редовна, зависи колко ще ме болят те и главата след ден-два.

В интерес на истината винаги при обновяване има мрънкане, защото хората не обичат промени, особено пък не обичат не-комуникирани или лошо комуникирани промени. Бих ви посъветвала да се обърнете към ПР агенция или специалист за консултация, застаршавате си бизнеса с такива резки завои без предварителна подготовка (не технологична, не дизайнерска - комуникационна).

Другият ми професионален съвет е някой да седне и да направи една екселска таблица с коментарите от тази тема, както и от другите теми на недоволство, които вероятно ще се появят, и да ги обобщи. И тези, които се повтарят много, наистина да ги вземете превид и да коригирате.

Както и междувременно някой малко по-редовно да отговаря, за да не се генерира напрежение, но без да влиза в обяснителен режим или оправдания. Просто да се покаже уважение към потребителите.

Уф, денят и без това ми беше тежък, само ми липсваше тази промяна в канала за разтуха. Аз лично ги приемам като кофти работа.

П.П. ако няма да го приемете като поражение - върнете малко поне нещо от предния дизайн, цветовете, например. Изследванията показват, че не е добре да се правят големи ре-дизайни, а да се въвеждат постепенно, за да свикват потребителите. Въобще, освен самите промени, и самата работа по въвеждането им е мърлява, очаквах повече от успешен бизнес  

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 21:37 от get_real

# 682
  • Телиш/Плевен
Липсва кредорът.
Липсва отметни като непрочетени.
Вероятно Кредор ще бъде добавен скоро. Имам някакъв спомен, че казаха, че ще се добавя допълнително, също и проверката за правопис и други такива.

Да не би да имаш предвид „отметни като прочетено“?
Ако е така, ето как става:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->
избираш „нови отговори“ (или „следени теми“, принципът е същия)  ->
И след това:

А ако искаш да отметнеш всички теми и известия като прочетени:

# 683
Ах, къде изчезна pop-up-ващото прозорче, в което директно можехме да си пишем дали ни харесва новата версия - тъкмо свикнах с него Grinning
Имам мъничко предложение - при старата версия табът в браузъра имаше иконка биберон преди името на сайта, а сега при новата версия го няма. Като преминавам от таб в таб сега ми е трудно да намирам бързо кой е табът на bg-mamma. Можете ли да сложите каквато и да е иконка - не държа да е биберон, но все пак да не е таб без икона. Благодаря Simple Smile

# 684
Леле, тая лента отгоре в темата, която се показва при скролване надолу, е влудяваща!

# 685
А тази безумна идея с пулсиращи сини кръгчета кому е нужна? Все едно гледам сеизмична карта в реално време.
Ако кликнеш на него после изчезва.

# 686
Имам мъничко предложение - при старата версия табът в браузъра имаше иконка биберон преди името на сайта, а сега при новата версия го няма. Като преминавам от таб в таб сега ми е трудно да намирам бързо кой е табът на bg-mamma. Можете ли да сложите каквато и да е иконка - не държа да е биберон, но все пак да не е таб без икона. Благодаря Simple Smile

Ау, на мен също много ми липсва биберонът.  Grinning

# 687
  • София

Биберона си е тук. Той не е изчезнал.

На мен не ми работи директното вмъкване на изображение от компютъра и не ми се мъчи да качвам снимката на друго място, за да я пусна тук.

# 688
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Липсва кредорът.
Липсва отметни като непрочетени.
Вероятно Кредор ще бъде добавен скоро. Имам някакъв спомен, че казаха, че ще се добавя допълнително, също и проверката за правопис и други такива.

Да не би да имаш предвид „отметни като прочетено“?
Ако е така, ето как става:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->
избираш „нови отговори“ (или „следени теми“, принципът е същия)  ->
И след това:

А ако искаш да отметнеш всички теми и известия като прочетени:

Не нямам това предвид, а точно непрочетени. Маркирай като непрочетени.
Досега не съм имала необходимост да отбелязвам нещо като прочетено.

# 689
  • Варненска клюкарка
А тази безумна идея с пулсиращи сини кръгчета кому е нужна? Все едно гледам сеизмична карта в реално време.
Ако кликнеш на него после изчезва.
Идеята да ти е удобно и приятно е не да цъкаш където свариш, за да не ти докарат епилепсия разни мърдащи и светещи неща.
Нямам желание да разцъкам удобствата, защото преди това ще ослепея, досадно ми е и просто се местя в старата.

Общи условия

Активация на акаунт