BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 228
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 660
Бижу, има си и кусури мобилната. Иконите например. Бутона за редакция ще е добре да е до този за цитат. Може да намалят фонта и междуредието. Да махнат някои картинки и да сложат опция да зяпаме последните постове на даден потребите.
Ще станат нещата ...
Споменах само бързината, не че няма кусури.

# 661
Понеже са се навъртели твърде много страници и не успявам да изчета- включи ли се някой от екипа да отговаря? Да знам има ли смисъл са се хабя да пиша.

И да не отговарят, важното е, че четат и работят.
Нали не предпочитаме да ни се отчитат тук, вместо да се трудят над отстраняването на бъговете?
Боже, и аз получавам вече дежавю. Сигурна съм, че съм писала вече това при пускането на старата версия.   Crazy Laughing
Не мисля, че имаме полза от обичайното мрънкане: "Ама това не ми харесва!". По-полезни ще сме, ако обясним кое точно и защо не ни харесва или какво не работи в момента добре. В края на краищата играем в един отбор, само дето още не се сещаме за това...

# 662
  • София
Понеже се спомена Кока Кола, да, и те се модернизират, но не казват - от утре всички минават на Лайт или Зеро, ами за изоставащите и плашещите се от новите промени си има и класическа.
Ама на лайта и зерото само етикетите им смениха, сега и шишетата промениха леееко, но съдържанието си е същото.Но там е друго, никой не го засяга как изглежда етикета и шишето, докато съдържанието е същото.
Е нали са без захар или с малко захар? Не знам, аз понеже се опъвам на всякакви промени и новости, не съм ги пробвала.
Лайта и зерото винаги са си били без захар, просто от лайт стана зеро,от червен, стана черен етикет,но вътре си е същата кола. Hug

# 663
  • София

Преди в бързата навигация в ляво имах Харесани теми за лесен достъп до темите, в които искам да пиша без да има нови отговори в тях. Сега стигам до тях след 3 отделни избора. И това ли е за удобство?

# 664
На мен не  ми е омръзнало мрънкането. В момента, в който нещо ми омръзне,  bowuuда... следвам си съвета.
Иначе ти си стой тук и мрънкай затова, че ние мрънкаме.

Извън темата, но вече обсъждахме в една друга модерното задаване на въпроси в бг мама "Само на мен ли ми се струва, че... Само на мене ли не ми харесва да... Само на мене ли..."
Не. Споко! Има и други, които ви пречат да сте уникални.

Оф, БОЖЕ МОЙ!
Те го били обсъждали (припадаща икона).
Не ми се говори с теб, досадна си, а и темата е важна.

# 665
  • Варна
Доста пъти обяснихме какво не ни харесва... И аз наистина се интересувам на всеки 2-3 години ли ще ми причиняват стрес, яд и неудобство с поредната си "нова версия"? И защо предишния път ИЗЛЪГАХА, че повече такива генерални промени НЯМА ДА ИМА??? Че те не изтраяха и 5 години, бре, да кажеш че толкоз им е омръзнало вече положението. Наистина искам да знам и ще ми е важно някой да отговори кое точно наложи сегашната промяна. Недоволни ли имаше? Трафикът ли не им е достатъчен? Кое точно наложи да променят напълно всичко, не можеше ли качването на изображение от компютъра и каквито там улеснения са добавили да се направят в съществуващата версия?

# 666
  • SF
Lаdу Stаrdust, ти пък си много приятна дама за общуване! Браво! И о, боже твой, обсъждали сме го. Simple Smile

# 667
  • София
Понеже са се навъртели твърде много страници и не успявам да изчета- включи ли се някой от екипа да отговаря? Да знам има ли смисъл са се хабя да пиша.
Тук Мамма е писала какво са променили/коригирали.

# 668
  • Вестерос
Lаdу Stаrdust, ти пък си много приятна дама за общуване! Браво! И о, боже твой, обсъждали сме го. Simple Smile
hahaha

СИЙКЕ, почти всеки пише какво може да се барне- от тях ни вопъл, ни стон!

ОЩЕ НЕЩО: цветът на буквите да НЕ Е черен болднат!

# 669
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Откакто се помня Кока кола си е все в кръгло шише. В квадратно още никой от фирмата не е посмял да я предложи. Wink

Липсва кредорът.
Липсва отметни като непрочетени.

Тези пропуски ги писах в оня прозорец долу за мнение в бета версията. Не са ми обърнали внимание. Пак.

Писах пост от новата версия и се наложи няколко пъти да го редактирам. И от молива, и от Редактирай, ме праща в менюто за писане на пост. Някаква идея защо няма бърза редакция? Заради поправка на някоя буква или запетайка нужно ли е да се минава отново през Публикувай?

Подкрепям горния пост за цвета на буквите. Peace

# 670
Щото работят, нямат време за вопли и стонове, пот се лее  Laughing

Майтапа на страна, надявам се наистина да работят и да оправят недоразуменията, недоносчетата и бъгчетата.

# 671
Наистина искам да знам и ще ми е важно някой да отговори кое точно наложи сегашната промяна. Недоволни ли имаше? Трафикът ли не им е достатъчен? Кое точно наложи да променят напълно всичко, не можеше ли качването на изображение от компютъра и каквито там улеснения са добавили да се направят в съществуващата версия?

В интерес на истината, няма място в интернет от тези, които посещавам, което да не е променяно наскоро. Във Фейсбук непрекъснато пускат нови неща, в онлайн медиите – също. Скайпът и другите от този род също непрекъснато се ъпдейтват. Докато свикна с мястото на емотиконите в Скайпа например, те вече са ги разместили. Всеки път скролвам като ненормална, докато намеря това, което ми трябва. И тъкмо го запомня къде е, те пак му променят мястото.  Sick
Четете ли Дарикнюз? Там пък как се оляха с последните промени... Сигурно защото не ни стигат неграмотните им автори, ами и визията им е потресаваща. Много малко места останаха, където влизам с удоволствие и нищо не ме дразни. Но и тях сигурно скоро ще променят...
Щем, не щем, светът си събува потурите и изобщо не ни пита. Не това е проблемът. Въпросът е дали промените са към по-добро, или към по-лошо. Аз се надявам, че някой старателно отбелязва всяка наша забележка и работи за постигането на най-удобния, ергономичен и приятен за окото вариант. Все пак за някого това може да е работно място, но за други (и то немалко!) е като втори дом. А домът – това е уют и топлина. И, може би, нашата крепост.

# 672

+1 Peace

# 673
  • София
hahaha

СИЙКЕ, почти всеки пише какво може да се барне- от тях ни вопъл, ни стон!

Всъщност, доста неща се промениха след забележките, които пишехме в началото.

# 674
В интерес на истината, няма място в интернет от тези, които посещавам, което да не е променяно наскоро. Във Фейсбук непрекъснато пускат нови неща, в онлайн медиите – също. Скайпът и другите от този род също непрекъснато се ъпдейтват.
Е тъй де, тъй - непрекъснато ъпдейти, но на дребни неща и постепено, а не юруш на маслините, дайте всичко старо да затъркаме и да пуснем новото на куп.
Аз тук ъпдейт не съм видяла скоро, а сега всичко на веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт