BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 165
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 810
Страшно ми забива мобилната версия, а и изобщо не мога да се ориентирам. ooooh!

Да питам за трети път: Докога ще може да използваме старата версия на сайта? Надявам се да получа отговор.

# 811
Забиването може и да е от телефона, аз нямам такива проблеми, а ползвам само мобилната версия.

# 812
  • Варна
Сега и телефоните ли трябва да си сменят хората...

# 813
  • Враца
По мобилната версия има още много работа ми се струва.
Публикувах мнение, видях, че имам грешки и реших да го редактирам. Първо, че търсех половин час от къде е редакцията, накрая натиснах трите точки и ми отвори мнението. Реших, че това е опцията за редактиране. Редактирах и публикувах ........ два пъти, втория път вместо редакция ми излезе като цитат на моето мнение. Обаче редактирано Yum

Освен това!!! :човече хванало се за главата:  - демек :ooooooooh:
Къде е опцията, в мобилната версия, за прикачване на изпбражение от нета - чрез адрес на изображение :бясно човече:
Има възможност само от галерията на моб. устройство или директно от камерата - какво ли не пробвах.  Успях единствено написвайки ръчно [img] ………………
Освен това не виждам възможност да вмъкна външен цитат, бе да пиша отново ръчно
Цитат
....
Недогледана, недомислена работа!!!  :ooooooooh:

# 814
Защо наистина никой не отговаря? Всичко е пълна каша... Куп въпроси и мнения, и за какво?

# 815
  • София
опитах да си сменя аватара - услугата била временно недостъпна... дано поне да значи, че оправят прикачването на изображения... разбира се, може да значи и че не мога и от  компа да прикачам дори, не само от линкове от нета.

# 816
  • в сърцето на един мъж...
Значи сплотяването на колектива и добронамерената обстановка е факт Grinning Учим се как да си пишем тагове и емотикони сами, както и да вкарваме видео и снимки, много поучително и напредничаво Simple Smile

# 817
Значи сплотяването на колектива и добронамерената обстановка е факт Grinning Учим се как да си пишем тагове и емотикони сами, както и да вкарваме видео и снимки, много поучително и напредничаво Simple Smile
Ами все пак е бета версия, никой не е казал, че всичко е готово.
По-добре, отколкото да си останем в ерата на динозаврите. Светът се променя Yum

# 818
Потресаващо е мълчанието на екипа, създал това недоразумение. Чак на мен ми става неудобно, но на тях - разбира се че не!

# 819
Аз се надявам, че все пак четат  и си отбелязват какво не е наред
Например появи се тази тема http://www.bg-mamma.com/?topic=986147

# 820
Забиването може и да е от телефона, аз нямам такива проблеми, а ползвам само мобилната версия.
Досега не се е случвало, но е възможно, разбира се, рядко ползвам мобилната версия, защото не ми е удобна, за новата да не говорим.

# 821
Честно казано не ми пречат лично на мен цветовете . Пречат ми повечето нотификации които не ми трябват. Искам да виждам само това което съм си отбелязала за следене както и темите в които участвам. Hands Minus1

# 822
Относно камбанката и стотиците теми, които не ви интересуват. При мен се появяваха всички теми с нов отговор от Клюкарник. Спрях известията така: Отидох в Клюкарник. Вдясно най-горе има "Участник" и едно зъбно колелце.

Кликате върху "Следене".

Махате чавките от квадратчетата и - готово. Направих същото в "На пазар" и "Дом". Това важи за всяка група, в която сте участник. Сега в момента ми излизат известия само за темите, в които съм писала и които следя.

# 823
  • в сърцето на един мъж...
Ами все пак е бета версия, никой не е казал, че всичко е готово.
По-добре, отколкото да си останем в ерата на динозаврите. Светът се променя Yum

Ако това е модерното, по-добре при динозаврите Simple Smile

# 824
Благодаря, още сега ще го направя и аз, защото е изключително дразнещо.

Общи условия

Активация на акаунт