BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 160
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 795
Не видях друг да се оплаче, затова пак да помрънкам. Защо в менюто, в нови отговори, темите се отварят на първа страница, а не на първото непрочетено мнение? Поради тази причина ползвам камбанката, защото там поне няма такъв проблем. Прочитам ги чрез камбанката, обаче в нови отговори си стоят като непрочетени.

# 796
Angel_Dust, благодаря. Изобщо не бях забелязала, че има отделно "нови отговори", цъках си само на камбанката.

# 797
  • София
Dara888 - Ако цъкнеш върху името на темата се отваря на първа страница на темата. Т.е. отваряш самата нея. Ако цъкнеш на червеното квадратче с бройка нови мнения, попадаш на първото непрочетено от теб мнение в темата. Ако цъкнеш върху надписа - Последно мнение - отиваш на последното публикувано в темата. Единствено липсва избора със страничките, което за мен е  кофти липса.

# 798
При всяка модернизация се открояват 3 вида потребители:

1. Ентусиасти, които се радват на новото, дори преди да са намерили някакви предимства.

2. Консервативни, за които всяка промяна от това с което са свикнали е наказание.

3. Търпеливи, които преди да коментират се запознават с възможностите на новия продукт и изчакват/помагат за ошлайфането му.

АЗ съм от 3 вид потребители ...но откакто влязох в " НОВАТА " версия ми досмеша .....

От вчера се чудя КОЕ е новото и модерното , с което трябва да се свикне в НОВАТА мама....тук си чеша главата LaughingLaughingLaughing бялото поле ли ?

" Новите " емотикони са от 2011 във всичките ми мобилни устройства на Apple
Има същите бутони и действия като старата , с несъществени разлики  , само че НЕ ВСИЧКИ работят SmileLaughingSatisfiedStuck Out Tongue
А изображенията се качват поне два пъти ПО-БАВНО в "новото и модерното "....кому е нужно форматирането т.е изрязването на ВСЯКА снимка - направете го по избор . Нека има отделен бутон с директно поставяне на снимката, както в старата версия ....чакането за зареждане на снимка ме подлудява ....Вчера вечерта снимките се зареждаха по 10 минути ...

Гледах клипа на екипа на Бг Мама , с който ни известяват за промяната ...млади, модерни хора .....Дали ползват Вайбър ....Месинджър ...в новото и наистина модерното ...всичко е лесно и става за части от секундата

Не ми пука нов ли е обликът ....стар ли е ....искам да е БЪРЗО и ЛЕСНО, и да РАБОТИ , защото аз съм доста креативна и модерна Hands Nail Care

п.п Компютърната ми грамотност е доста над средната .....

И уголемяването и намаляването на шрифта продължава да не ви работи !!!!!

# 799
  • София
Емотиконите в старата версия са едни от най-хубавите, които някога съм срещала. Ще бъде жалко за тях!

# 800
  • Варна
Извинете, има ли друг сайт, форум, социална мрежа или каквото и да било, в който се пускат нови НЕРАБОТЕЩИ версии? всички тези глупости - шрифтове, цветове, кредори, форматиране, не трябваше ли да са изчистени и проверени, преди да ги пляснат и наложат като НОВА версия? Ако не е възможно може би точно заради това другите сайтове пускат подобрения и нововъведения плавно и постепенно, за да се избегне подобно... нека го кажем неудобство.

# 801
  • Вестерос
Тиф - мейла - в профила - настройки - вход и сигурност - там стои мейла ти и под него има чек бокс ако не искаш да се вижда - Скриване на имейл адреса.
Мерси ще погледна.

НЯМА ли да се появи Мама, Тати, мод да каже аватарът вече с 200 на 200 ли е ограничението или си е пак 160 на 200? Важно ни е за игрите :човече с пийс ръчичка

# 802
Преди при получаване на ЛС в мобилната версия ми изскачаше прозорче с покана да го отворя
Сега имах ЛС, но по никакъв начин не ме извести за това. Трябваше специално да вляза в профила си, после в ЛС, в получени и да проверя кое е последното получено ЛС
Ползвам рядко ЛС, но все пак... е неудобно така.
Десктоп версията ми се струва пооправена, но мобилната си има бая технически дреболии за чистене и не мисля че трябва да пиша всяка една от тях специално и изрично и да чакаме да се събере критична маса потребители, които мислят същото. Надявам се скоро да бъде оправена.

# 803
  • Вестерос
Не видях друг да се оплаче, затова пак да помрънкам. Защо в менюто, в нови отговори, темите се отварят на първа страница, а не на първото непрочетено мнение? Поради тази причина ползвам камбанката, защото там поне няма такъв проблем. Прочитам ги чрез камбанката, обаче в нови отговори си стоят като непрочетени.
Като дадеш на нюню цифрата в червено се отварят на последното ти мнение или докъдето си чела.

И защо не се появи някой да отговаря, а ние да си отговаряме сами? Това ли е за сплотяването на колектива? :човече чешещо се с пръсти по главата:

# 804
НЯМА ли да се появи Мама, Тати, мод да каже аватарът вече с 200 на 200 ли е ограничението или си е пак 160 на 200? Важно ни е за игрите :човече с пийс ръчички:

Просто проверете и ще разберете. Simple Smile

# 805
Да, вече почна да става малко тъпо да пишем тук и да няма никаква реакция...

# 806
  • Вестерос
А време за губене на проба дали имаме.? Не е ли по-лесно да стои някой от "екипа" и да отговаря? Каква им е работата всъщност...

# 807
тест
Ето, стандартните аватари, както си и бяха в старата версия.

# 808
По мобилната версия има още много работа ми се струва.
Публикувах мнение, видях, че имам грешки и реших да го редактирам. Първо, че търсех половин час от къде е редакцията, накрая натиснах трите точки и ми отвори мнението. Реших, че това е опцията за редактиране. Редактирах и публикувах ........ два пъти, втория път вместо редакция ми излезе като цитат на моето мнение. Обаче редактирано Yum

# 809
  • Вестерос
 Joy Joy :две търкалящи се човечета:

Общи условия

Активация на акаунт