BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 165
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 765
  • Монреал
Лично към Янечек-аз не съм стара,обичам промените,но да си ги избирам САМА,не да ми налагат нещо,което не желая.и какво и беше на най-старата версия , предпочитам нея хиляди пъти пред новия боклук.мисля като Бижу!
При всяка модернизация се открояват 3 вида потребители:
1. Ентусиасти, които се радват на новото, дори преди да са намерили някакви предимства.

2. Консервативни, за които всяка промяна от това с което са свикнали е наказание.

3. Търпеливи, които преди да коментират се запознават с възможностите на новия продукт и изчакват/помагат за ошлайфането му.

# 766
Можем да си се оплкваме кокото си искаме,но на никой от админите не им пука и едва дали четат това,което сме писали.А уж зачитали нашето мнение.Като го зачитат нека да остават старата версия.

# 767
Опитвам се от време на време да дам шанс на новата, но пак преминавам към старата. Не ми харесва камбанката - трябва да превърнем списъка, но вместо да видя всички теми с мое участие и с нови отговори, ми показва 3-4. Трябва да "дърпам" надолу, за да прочета списъка, но тогава ми се превърта страницата/ екрана... Оф, трудно ми е да го обясня. И определено това известяване, че някой е отчел мое писание за полезно няма място при известията за нови отговори. За мен, като ползваща през таблет, това е реално затруднение. На екрана виждам няколко големи полета с теми, които може и да не ме интересуват, но ми заемат целия екран. Полето, в което пиша също заема целия екран. Липсват ми емотиконите, изразяващи емоция. Снимка не съм пробвала да качвам, а и малко са темите, в които има нужда от това. Не съм фен на ФБ и не държа БГ мама да заприлича на него.
Определено за таблета старата версия ми е в пъти по-удобна. Съжалявам, ако разочаровам екипа, нооо фактите са си факти.

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 11:24 от Mama Ru

# 768
Ако нашето мнение имаше значение първо щяха да ни питат искаме ли нещо да се промени, след това да се съобразят и да работят в тази насока, а не да променят цялостната визия и да ни го налагат при свършен факт. Ако сега се съобразят с нас, значи че са си хвърлили парите на вятъра. Жалко. Действат като собственици и в този смисъл са си в правото, но в сферата на търговията, услугите и забавлението мнението на този, към когото са насочени е важно. Старо правило гласи, че клиентът винаги е прав, дори и да греши!

# 769
Рекламите покриват част от основното поле

Точно това наблюдавам и аз, ползвам пълната версия през андроид и понеже екранът ми е по- малък, частта, която се закрива, е по-голяма, всъщност може да се четат мнения само в долната половина на екрана.
Също така списъкът на камбанката не може да се контролира с тъч, скролва се основната страница.

# 770
  • София
Как махате рекламите,ей сега ми висна една и няма Х да я махна , то може и да има , но къде е Weary
Нямам нито една реклама! С AdBlock.

Това не е ли програма за комп , сигурно се повтарям-пиша от телефона,компа отдавна глътна вода и е на ремонт #Cussing out
Има я и за мобилни телефони, ползвам я и върши чудесна работа.

Аз да попитам преди имаше опция на всяка страница да се увеличава шрифта, сега не я намирам , някой да я е открил?

# 771
Мобилната версия е много бавна, едва се скролва. А ако искам да скролна до началото на страницата, направо полудявам, много е изнервящо.

# 772
  • Ямбол
Ако може камбанката да остане статична или да има достъп до нея по всяко време.

Шрифтът може да се увеличава и през браузъра с  Ctrl и + или Ctrl и скрол на мишката.

# 773
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз съм блокирала рекламите и нямам проблеми.Все още обаче имам проблеми със снимките Hands Point Up

# 774
Обичам те, слънце !

# 775
По въпроса с рекламите - нямам инсталиран Адблок, нито никакви други рестриктиращи програми. И въпреки това ЕДИНСТВЕНАТА реклама, която виждам, е от ГугълАдс, ниско долу между последния отговор  по темата и полето за отговор. Каре е, неголямо, не ми закрива нищо съществено.
Не ме дразнят, защото Гугъл е гадина и пуска предимно реклами, които са свързани по някакъв начин с мои търсения. Ако ми пускаше неща, които не ме вълнуват, сигурно щеше да ме дразни.

# 776
  • Пловдив
Изобщо не е функционална новата версия, не знам защо целите да затрудните потребителите и да ги изгоните от този сайт. Не ми харесва, много е хаотично всичко, трудно се чете тема, понеже само по един отговор се вижда  изобщо ще влизам възможно по-рядко и това е!

# 777
  • Вестерос
Аватарите са малки с лупа ли да ги гледам,особено красотите от аватарките ,как да им се радвам
Аватарите изобщо не са по-малки, даже са по-широки от на старата версия.
Това публикуване като анонимен също не е новост.

Аз друго да питам - Редактирай и Премахни на поста защо са така  като сини надписи силно забити в текста и в заглавката на мнението... поне да бяха иконки.
ДАЛИ не са по-малки?

Нещо ? No Mouth Хайде да не говорим наизуст.

# 778
  • София
Аз ги виждам със същата височина, новото поле е по-широко, т. е. квадратно. Моят е оразмерен за 160х200 и осъаеа празно от страни, съответно според мен новото поле е 200х200 но ще почакам потвърждение, преди да си оправям аватарчето.

# 779
  • Вестерос
Нищо не съм барвала, новите имат и бели ленти отстрани. На един и същ компютър го направих! Със сигурност не се вижда 200x200

Eто това е 160х200

Разликата е Огромна  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт