BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 173
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 375
Цитат
Вярно е, да.  Като поставиш курсора върху него пише "joy", което е близо до смях.
Моят курсор нищо не показва Rolling Eyes
Но пък пействам това от руския вконтакте, където отдавна са с емоти като нашите "нови"
Цитат
Невозможно было без слез смотреть, такая боль

# 376
Като цяло е ОК, не ме дразни и сигурно ще се свикне бързо. Само ярко белия цвят ми напряга очите. Не може ли да се смени с нещо малко по-щадящо? Dizzy Face

# 377
  • София
Благодарение на Лалето се оттървах от синьото НЛО с въпросителна.
Тия сини мигачи като се затвори едно се затварят всичките завинаги или трябва тая гимнастика да се прави постоянно?

За всеки вид бутон по отделно - т.е. на мен ми се наложиха 2 цъквания - на питанката на Полезно и на тази на Следи... още не съм видяла други мигачи...

# 378
  • Варна
Хм, ама тя е в Клюкарник, който може да ти в включен някъде като група, която следиш примерно. И съответно това е тема е активна в тази група, която е активна ( тука си представи човече, което се чеше по главата- любим мой емотикон от преди, който не намирам сега)
Да, ама на други теми от Клюкарника не излизат брой нови отговори. Пълна мистерия Mr. Green

# 379
  • София
...Примерно там ,където е камбанката ми излизат 127 неща, а аз пиша в момента в 27 теми и следя 3-4,обаче ми излизат теми,които дори не съм отворила...

Само отговорите на темите, в които си писала се намират в менюто горе в ляво (трите линии). В камбанката освен тях ти дават и известия, кой ти харесал мнението, па какво става в най-популярните теми и т.н.

# 380
  • София
Цитат
Вярно е, да.  Като поставиш курсора върху него пише "joy", което е близо до смях.
Но пък пействам това от руския вконтакте, където отдавна са с емоти като нашите "нови"
Цитат
Невозможно было без слез смотреть, такая боль

Хм, тази възможност се включваше/изключваше от някъде, обаче къде беше? Не знам дали не беше някаква настройка на самия браузър. Не помня.

# 381
  • София/Севлиево
...Примерно там ,където е камбанката ми излизат 127 неща, а аз пиша в момента в 27 теми и следя 3-4,обаче ми излизат теми,които дори не съм отворила...

Само отговорите на темите, в които си писала се намират в менюто горе в ляво (трите линии). В камбанката освен тях ти дават и известия, кой ти харесал мнението, па какво става в най-популярните теми и т.н.

Хубаво, ама така ще има да ровя докато намеря в коя точно тема пиша,защото в първите има"Тема с ваше участие" ,после излизат някакви съвсем други и после пак теми с мое участие.По-добре първо тези, в които пиша,пък после другите...В смисъл по-ми е лесно да гледам там,където е камбанката...

# 382
  • София
Цели 26 страници, а нито дума от страна на Господарите? Явно никой не ни бръсне за сливи.

# 383
  • Телиш/Плевен
Хм, тази възможност се включваше/изключваше от някъде, обаче къде беше? Не знам дали не беше някаква настройка на самия браузър. Не помня.
Вероятно имаш предвид подсказките, но (май) не е свързано с тях, тъй като моите са изключени и въпреки това, като поставя курсора върху някоя емотиконка, ми изписва каква е.

# 384
  • София
Скрит текст:
Вероятно имаш предвид подсказките, но (май) не е свързано с тях, тъй като моите са изключени и въпреки това, като поставя курсора върху някоя емотиконка, ми изписва каква е.
Да, май балонни съобщения се наричаха. Може би е въпрос на лична настройка на комп. и не зависи от форума.

# 385
  • София
според мен четат много внимателно и ще се поправят някои неща, така беше и с предната нова версия.

# 386
  • София
Цели 26 страници, а нито дума от страна на Господарите? Явно никой не ни бръсне за сливи.
Стига да четат и да оправят  поне разните дребни проблеми, няма защо да пишат тук...
В смисъл - фона гледам, че все пак не е като първоначалният вариант - беше чисто бял, сега остава  остатъците бяло да станат просто  друг нюанс на сивото(т.е. да са две светло сивички с лека разлика) и няма да боде така...
Явно наистина повечето потребители това ги дразни най- силно...

Т.е. надявам се тази тема да не  я приемат просто като отдушник за мрънкане, а наистина на я преглеждат и понеже е бета версия, да поизгладят някои неща... Че няма да оставят старата версия - ясно е за всички ни.

Защо вече няма Провери правопис?

# 387
  • В сърцето на любимия човек
Рекламите покриват част от основното поле

Хубаво е, че сте добавили прикачване на изображение от компютъра.
Камбанката е отвратително нефункционална, предишното разделяне на нови отговори и следени теми беше в пъти по-удобно.
Бутонът "полезно" се надявам да е наистина полезен и чисто визуално постовете с такава информация да се открояват с друг фон, удебелен шрифт или друго, за да се виждат при скролване, без задълбочено четене.

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 11:19 от пънче-мънче

# 388
  • София
Бяло, лилаво, 50 нюанса сиво - дрън дрън.
А това как ще го оправят:

За една и съща страница:

Старата версия:  132 рикуеста        Transfer:   232 KB              Load: 1.92 s.
Новата версия:   175 рикуеста        Transfer: 1400 KB              Load: 3.12 s.

# 389
според мен четат много внимателно и ще се поправят някои неща, така беше и с предната нова версия.

Дано четат, използвайки новата версия, барем се сетят кои нюанси на сивото ще спрат това парене в очите след 5 минути четене bash comp03

Общи условия

Активация на акаунт