BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 183
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 360
Янечек колко пари взе? JoyJoy

Защото не роптая, че е "тъпо" и че не обичам промените ли? Имам и заблежки, които съм набелязала в първия си пост по темата и те си стоят, но да наричате сивото синьо и да се оплаквате, че ви се избождат очите, е смешно, защото новите цветове са много по-щадящи за очите. Избождат ви се заради буквите, които наистина са грозни, но подозирам, че е временно.

# 361
Тези мигащите сини въпросителни са само временно сложени докато свикнем с бутоните, нали?
Цъкни върху въпросителната и повече няма да ти се показва.
Жива да си! /прегръщаща емотиконка/

# 362
  • Телиш/Плевен
И вие ще си останете, нищо че сега се ежите.
Така е, просто трябва да мине малко време, за да се свикне с новостите, няма как да стане веднага. Не си мислете, че на мен всичко ми е било ясно от първия ден - напротив, объркано ми беше, но не съм прибързвала с изводите, защото на мен ми е объркано и като сменят нещо във Фейсбук например. Имала съм забележки и съм ги отправяла към екипа по двата възможни начина, които бяха предоставени - чрез прозорчето за мнение или по имейла. Дадох си време да разуча кое къде е, да видя промените и нещата се получиха - към днешна дата напълно съм свикнала с версията, намирам я за много по-прегледна и удобна, мобилната също ми харесва много (макар че към нея нямам никакви претенции, понеже много рядко я използвам). С цветовете не съм имала проблеми и в началото, но това е въпрос на възприятие.
Не прибързвайте, дайте си време да видите кое, как и къде е и ще видите, че всичко ще си дойде на мястото.

# 363
Ха добро утро,  не е добро, защото буквално ме застреляхте с новата визия на форума..
Кратко, точно и ясно го казвам като Q&A  - пълна повръщня е новата визия, мислех сутринта, че е само мобилната версия, но сега виждам, че смятате да е обща за всички
И за да е градивна критиката :
1. фонът е ужасно ярък и мори очите, особено на мобилната версия
2. замяната на иконите и разбичкването на бутоните, явно е с цел да се затруднят старите потребители. Сменете дизайна на иконите, но не и самия синвол. Кому е нужно да се местят нещата от ляво в дясно и обратното
3. Относно избраната цветова палитра - за некролог е ок, за форум не става
4. Харесва ми новата организация на менюто с pop-up и възможностите за детайлно търсене, но те не се отнасят към дизайна

А всъщност след последното модифициране разредих посещенията, сега съвсем ще си освободя времето от bg-mamma

# 364
  • България
Как само 2ма-3ма?! Всички, които не са писали в темата, са се съгласили мълчаливо с новия дизайн Laughing
А, не е така  Grinning.
Ето, пиша че не ми харесва.
Обаче знам, че е ефектът ще е Нула.
Не е първият случай на неприятна промяна в сайт.
Колкото и да си драскаме, няма да има смисъл.
Я, да си сложа няколко готини емотиконки, докато ги има.
 Heart Eyes Mr. Green Grinning Sunglasses Hug Sick bouquet Confused

# 365
  • Варна
Цитат
"Последно активни теми от моите групи"
Месечинка виторога, май излизат и активни теми от групи, които следиш. Съответно на тия, дето ги следиш( темите) или си отговорила, има и брой нови мнения
Не е така... Примерно някаква тема за ГЛиган или кифла, не съм я отваряла даже, а има брой нови отговори... Освен да съм се объркала да я отворя някой път, но е несериозно на такъв принцип да ми излизат брой нови отговори...

# 366
Минах доброволно на новата да свиквам! По принцип се кефя на нови неща, но не се кефя на недомислици, а тук има изобилие. Отделно, доста неща не работят както се очаква или въобще, напр. качването на изображения дава грешка и по двата начина (и на техния сървър и с линк) при мен поне. Бързият отговор е смешен... хахаха, смея се.
Дразни ме настоятелно изксачащият прозорец долу вдясно да си кажа мнението за новата версия. Три пъти си го казах и пак излиза, явно очакват още... любов.
Старите емотикони излизат, ако се изпише кода им, понеже на г-н зелен му го знам наизуст, поздравче Mr. Green!

Благодарение на Лалето се оттървах от синьото НЛО с въпросителна.

# 367
На мен ми харесва

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 10:46 от Arizona

# 368
Защо ми изчезна аватара с хубавия енот? Angry

# 369
Тия сини мигачи като се затвори едно се затварят всичките завинаги или трябва тая гимнастика да се прави постоянно?

# 370
https://
Тия сини мигачи като се затвори едно се затварят всичките завинаги или трябва тая гимнастика да се прави постоянно?
Цъкнах на две, едно на Следене и едно на Полезно имаше май, всички спряха. Явно съм дърта, щото нямаше да се сетя да кликам върху тях, просто си ме дразнеха, но ги угасих.

# 371
Цитат
"Последно активни теми от моите групи"
Месечинка виторога, май излизат и активни теми от групи, които следиш. Съответно на тия, дето ги следиш( темите) или си отговорила, има и брой нови мнения
Не е така... Примерно някаква тема за ГЛиган или кифла, не съм я отваряла даже, а има брой нови отговори... Освен да съм се объркала да я отворя някой път, но е несериозно на такъв принцип да ми излизат брой нови отговори...
Хм, ама тя е в Клюкарник, който може да ти в включен някъде като група, която следиш примерно. И съответно това е тема е активна в тази група, която е активна ( тука си представи човече, което се чеше по главата- любим мой емотикон от преди, който не намирам сега)
Искрено се надявам някой да обясни малко за различните нива на "Следене" на теми, защото май се включват от различни места,  и после излизат на много места.

# 372
  • София/Севлиево
И на мен не ми харесва промяната,въпреки че на прима виста ми се стори ОК.Примерно там ,където е камбанката ми излизат 127 неща, а аз пиша в момента в 27 теми и следя 3-4,обаче ми излизат теми,които дори не съм отворила...Версията за телефона пък е направо ужасна, аз едва се научих да се оправям с тази, а сега незнам как ще е.Това което ми хареса,от описанието на първа страница е, че ще могат директно да се качват снимки от компютъра, т.к. за толкова години така и не се научих да ги качвам,освен през снимка.бг.Това определено ще ме улесни значително.Засега докато мога ще ползвам старата версия, а когато съвсем я изключат ще видим.При предишната промяна пак ми беше трудно в началото,но постепенно свикнах...

# 373
  • София
Аз пък умишлено влизам само в новата версия. Разучавам я и в интерес на истината ако се отстранят някои недостатъци, не е лоша. Човек наистина свиква с нещо и когато се появи друго първата му реакция е да се съпротивлява (така направих и аз в първите си постове в тази тема). Нещата обаче се развиват (платформите също) и си мисля, дали първо да не разгледате на спокойствие новата версия, да напишете какви недостатъци има според вас или какво препоръчвате пък после да правим оценки.

Много от нещата (като например предварителния преглед или пък пълнофункционалния отговор) си ги има, но ние не сме ги забелязали и бързаме да твърдим, че ги няма.

# 374
Някак да накараме да се включат админите?

Общи условия

Активация на акаунт