BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 244
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 240
Новата мобилна версия е отвратителна!!!!!

# 241
  • Тра-ла-ла
Старата мобилна версия не работи, пробвах и с линка, даден в предни постове Sad

# 242
  • Варна
Като отворих форума с тази версия ще си призная, че се разочаровах, но за щастие за кратко. Визията ми е прекалено изчистена и старовремска, но иначе за фукционалност съм много доволна от мобилната версия. Свикнах бързо и определено виждам промяната в положителна посока. По-бърз и лесен достъп на всичко. Интерфейса, ако малко се промени би ми била приятна и за окото.

# 243

При мобилната версия НЯМАМ подобна картинка с опция за връщане към старата!

# 244

Това го няма като опция за мобилната... Или поне между моята бета и камбанката няма нищо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 245
  • Тра-ла-ла
Това го няма като опция за мобилната... Или поне между моята бета и камбанката няма нищо Stuck Out Tongue Winking Eye
Ооо, това са трикове. Щете не щете ще използвате новата мобилна версия, ще свикнете, ще започне даже да ви харесва и ще си поискате и настолната да ви е тя Whistling Laughing

# 246
  • София
Добре де, няма ли да е нагло заради двама-трима които харесват това недоразумение, да я налагат на хиляди други, които не го харесват.И много ме съмнява,че тези двама-трима са техни хора и им се плаща за хубави мнения.Иначе не разбирам колко трябва да си луд и без вкус, та да харесаш тази версия..

# 247
  • Тра-ла-ла
Как само 2ма-3ма?! Всички, които не са писали в темата, са се съгласили мълчаливо с новия дизайн Laughing

# 248
Използвам главно мобилната версия на BG-MAMMA.И да-определено не ми харесва новата.При положение,че възможностите за промяна на оформлението и визията са хиляди,защо избрахте точно тези? Прилича ми на сайт от зората на интернета.

# 249
  • София
Как само 2ма-3ма?! Всички, които не са писали в темата, са се съгласили мълчаливо с новия дизайн Laughing
В тази тема може да не са писали, но в която и да е активна тема, могат да се видят оплаквания и недоволства от новия вид, без значение за какво е темата.

# 250
  • Rock & Roll feeling ...
Може ли линк към форума в който се прехвърлят недоволните от промените тук ?

# 251
Аз също бих помолила за линк да се прехвърля.

# 252
  • Canada
Аз също, моля! Голяма досада с тази нова версия...
Тия ли лигльовци са правили новия сайт на бб-тийм? И там подобна простотия.
Версията преди две години най-ми харесваше, после я променихте на тази, докато свикне човек с новите изгъзици и айде пак промяна. Кое го налага това? Не вярвам да са потребителите. Явно има там някви пари за харчене ...

# 253
Бг мама, тата и т.н,
Не ми харесва. Няма как да ми хареса нещо, което не е удобно. В старата версия на екрана виждам моите групи и лесно ги преглеждам и намирам темите, които търся. Виждам и достъп до всички групи. Виждам и новите теми. Всичко е ОРГАНИЗИРАНО, ПРЕГЛЕДНО и ДОСТЪПНО!!!

В новата версия няма мои групи, няма всички групи, няма нищо, което да ме улеснява. Целият ми екран е запълнен от прозорци за теми, които не ме интересуват. Три теми и въртя като луда нагоре, а на всяко превъртане - акценти, редактор и не знам какво си. Не е никакво удобство. Тъпо е! Затрудняващо и дразнещо! Губя се!
 NaughtyСтаро футболно/ спортно правило е:

ЧЕ КОГАТО НА ЕДИН ОТБОР МУ ВЪРВИ ИГРАТА, ПРОМЕНИ В СЪСТАВА И ТАКТИКАТА НЕ СЕ ПРАВЯТ!!! ОСВЕН АКО ТРЕНЬОРЪТ НЕ ЦЕЛИ ЗАГУБА!!!  Naughty

Съобразете се с мнението на хората, които всеки ден влизат тук. Не си вкарвайте автогол насила. Не отблъсквайте хората. Crossing Arms newsm17 newsm17 newsm17 Вас ви има, благодарение на нас.
НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙТЕ!

Мнението ми за новата версия:  newsm78:sick:  #Cussing out  #2gunfire С един емотикон  newsm11 newsm11 newsm11

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 06:12 от Mama Ru

# 254
Няма как да се отрече, че с редизайнът сайта изглежда доста по-модерен, вписва се в световния тренд и тн. Но това е форум... Вероятно има какво да се чисти, като грешки, но за Бога, никога не съм се интересувала от италиански език и забавни неща, свързани с кумуването. Във втория подфорум дори не съм и влизала. И къде са старите емотикони? В новите не виждам и на половина толкова дебилен емотикон като Mr. Green Sad

Като обобщение: И на мен не ми харесва и то изобщо, трудно ми е да се ориентирам и за съжаление имам подозрения, че старата версия ще работи, докато не се убедите, че в новата всички проблеми са изчистени.

Общи условия

Активация на акаунт