BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 279
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 225
Много неприятно, че пак има промяна.

# 226
Аз си искам старите емотикони, с всичко друго ще свикна. Новите са олигофренски.

# 227
  • Враца
... купчина от правоъгълници.

smile3515 smile3515 smile3515

# 228
  • Сандански
3 човека харесващи визията станаха, ЕХА.
Те са хора на мамата  Mr. Green
Хах не съм дори не я познавам. JoyJoyJoy

# 229
  • Бургас
Много неприятно, че пак има промяна.
+1
И то не просто промяна, а гадна промяна  Mr. Green

# 230
Не знам кой доброволно би си причинил да ползва новата версия докато я има старата.... Отврат е.  Sick По принцип ми харесват промените, но не и когато не ми създават повече удобство и естетика.
Някакво огромно поле по средата, трудно за навигация меню. Миксирани известия за теми, в които участваш и такива, които само следиш. Защо всички се стремят да имитират facebook???

# 231
Не знам кой с какво ще свиква но аз наистина нямам желание да свиквам с новата версия. Ама никакво.

# 232
Защо в нови отговори се отваря първата страница на темата, а не първото непрочетено мнение?! И мен ме заболяха очите.

# 233
Защо в нови отговори се отваря първата страница на темата, а не първото непрочетено мнение?! И мен ме заболяха очите.

А, още нещо, което ме дразни!

Ами да бяхте по-добре помислили как да не ни се пълнят пощите с известия от следени теми...

# 234
Аз свикнах с новата версия, макар, че ми е много семпла, супер изчистена и ги няма старите емотикони. Бяха готини за разлика от тези, но и с това свиквам.Relieved
За сметка на това има пък много функции, които се използат лесно. Това с качването на снимки директно от компютъра е супер.
Искам да отбележа, че новата мобилна версия е много по-добра.

# 235
  • В страната на мечтите
И на мен новата версия ми е страшно неудобна, някакво пълно недоразумение....

# 236
Искам си старата версия. Кашата е пълна...

# 237
  • Телиш/Плевен
Като вляза на профила си на потребителско име излиза FBID................, а не ника, който съм си сложила после. Не искам да се вижда от фейсбук, че съсм регистрирана  Rolling Eyes
Ако наистина си се регистрирала през Фейсбук, няма как да ти излиза по друг начин потребителското име. При всеки излиза това, с което се е регистрирал първоначално и то всъщност е потребителското, а това, което подлежи на смяна, е екранно име. В старата версия също излизаше потребителското, но вероятно не си обърнала внимание. Премини сега на нея и виж, че пак ще е така (най-отгоре, точно над „Име“, пише „Профил“).

Защо "новак" ми се изписва под ника?! Ееее,  10 години ?!
Глобалният ти ранг е видим в профила, а според постовете ти във всяка група и рангът е различен. Така беше и в старата версия. Повече информация можеш да намериш тук.

- Къде е балконът в новата версия?
- Както и за емотиконите, липсата на предварителен преглед, и двойния уж бърз отговор???
- А слагането на снимки от други източници ???
„Балконът“:
Скрит текст:

Предварителен изглед:
Скрит текст:

Слагане на снимка от друг източник:
Скрит текст:

Относно новата версия - ползвам я откакто дадоха възможност да се тества, съответно съм свикнала вече с нея, харесва ми и ми е удобна. Мобилната засега също ми харесва, но нея като цяло много рядко я ползвам, така че каквато и да е, ще ми върши работа.

Относно недоволството, че няма отговор от администраторите и екипа - предвид късния час, в който беше пусната версията, според мен е напълно разбираемо в момента да няма кой да ви отговори. Но съм сигурна, че утре ще има, имайте малко търпение.

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 01:46 от Лале в дъжда

# 238
  • Тра-ла-ла
Да приготваме доматите и развалените яйца за утре newsm29

Но не предвиждам нищо хубаво за НАС Crossing Arms Ще ни се обясни туй-онуй и толкова.

Странно от колко време я къдрите тази нова версия. Уж имаше форма за обратна връзка, пък не видях някаква полза. Всичко, което пишат потребителите тук, съм го писала и аз отдавна като мнение за новия темплейт. А съм сигурна, че и не само аз съм използвала правото си да изрязя мнение. И накрая какво?! Един голям кОр....

# 239
Старата мобилна версия не работи, пробвах и с линка, даден в предни постове Sad

Общи условия

Активация на акаунт