BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 432
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 210
  • В.Търново
Бързо казвай как, че сън няма да спя!
Натиснах горе стара версия и готово.
Преди години ,когато пак бяха сложили някаква нова гадна версия с мини аватари и без подписи не бях влизала с месеци.трябва да си измислим нещо като протест,например еднакви аватари с искане да не се променя форума
Не ми се получава. Sad Стои си новата версия.

# 211
Много е хитра тази нова версия, постоянно ме връща към себе си. Disappointed Relieved
Отказвам се за днес Simple Smile

# 212
Докога ще можем да ползваме старата версия?

И аз това се питам Иве.
Ужасна е. Напрягат ми се очите.
Хиляда клика за да публикувам.
Малоумни емотикони от зората на интернета. Че и минатюрни.
Пробвах и да кача изображение. Не било като  при старата версия. Там с един клик и си готов, а тука е мъка.
Като се прекрати тази версия и дойде гадната, ще трябва да прекарвам много малко време тук  Sad Няма да издържа.

# 213
Тъжна картинка,гледам броя на коментарите на повечето пишещи ,толкова много ,хиляди и след новата версия ще изоставим всичко ,а  от сайта си мъчат ,ние сме това,което ги е направило от едно сайтче ,в голяма общност от хора и мнения , всеки знае кой сайт е Бг мама , и за някакви си 2-3 часа от както работи новата версия ,всичко ще рухне.

# 214
Стига за днес форума, сутрина дано има някакво решение и да са отговорили админите, а сега ще ходя да изпия един аналгин, заради "красивите" цветове.

# 215
Не, че, ще е от значение какво мисля, но все пак.
Въобще не ми харесва новата визия на форума.
За много кратко от толкова бяло ми се изморяват очите при все, че съм с перфектно зрение.
Част от бутоните не са активни(в момента се сещам за бутона за оцветяване на текстове, скобите за вграждане на изображения липсват, сигурно има и други неактивни и липсващи бутони, но ни време имам, ни желание да ги разучавам към настоящия момент).
Да не започвам за грозните нови емотикони с които въобще не мога да изразявам адекватно емоциите си, а въобще да не подхващам темата за личните съобщения.
Навремето имаше пак предложение за кошмарна нова версия в която бяхме сбутани в левия ъгъл и с минимално поле за писане.
Слава Богу разминахме се с онзи кошмар, но ни сполетя нов понастоящем.
Искам като влизам във форума да се чувствам комфортно както досега, а не да се напрягам както е понастоящем с новата визия на форума.
Не ме разбирайте грешно, не съм против промените, даже напротив, нека има промени, но да са в полза на всички нас пишещите във форума, а не в наш ущърб.

# 216
Влязох тук да разпусна, а не да вися цяла вечер в една тема.  Naughty Да, ама не! Mamma, Tatti, или който там стои зад "промяната"  Sick Съсипахте ми вечерта, но генерирахте невероятен интерес към тази тема. Дано все пак прочетете, това което пишем, а още по-добре и да го вземете предвид. И пуснете една анкета имаме ли изобщо нужда от промяна и, ако да, в какво да се изразява (какво не се харесва, какво би могло да се промени). Вижте резултатите, пък тогава се захващайте да променяте нещо, което работи, пък и никой май не ви е молил за това.

# 217
  • Пловдив
Ауч...не го очаквах късно вечер като вляза. Ще си легна и утре ще разуча

# 218
  • Пловдив
Защо "новак" ми се изписва под ника?! Ееее,  10 години ?!

# 219
Да развалиш нещо,което работи,това е смешното в случая.разбирам да няма интерес към сайта и да се чудиш какво да променяш,но да виждаш ,че нещо е харесвано и да го пращаш подяволите, заради някакви лични подбуди ...ми добре тогава има лесно,сигурна съм ,че ако няма опция за старата версия(която още 10 години нямаше да ми писне) всички или поне 80%ще се изнесем.дори предния път ,когато искаха да променят форума имаше в пъти по-малко недоволни,сега почти няма съфоримец да харесва този бъркоч

# 220
Като нормален човек ви моля върнете старата версия. Няма грам старание в тази версия и не е въпрос на минал навик. Мърлява работа

# 221
  • Сандански
Аз лично използвах от началото бета версията на новия изглед и ми харесва много повече от старата. Ще се свикне с новото. Simple Smile

# 222
  • София
Аз лично използвах от началото бета версията на новия изглед и ми харесва много повече от старата. Ще се свикне с новото. Simple Smile

С някои подобрения може и да стане.

# 223
3 човека харесващи визията станаха, ЕХА.
Те са хора на мамата  Mr. Green
Хахах, 100%.

# 224
Обаче пък ако оставят само новата версия, може би най-накрая ще спрем да си губим времето тук... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт